AcneSpecialisten Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Innan jag kommer till Sveriges skönhet centrum hade jag lite hopp att kunna ta bort mina ärr på ansiktet men efter att Gorgiana började att jobba på min ansikte med laser jag tror inte resultatet. Hon... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Cazzandra som utförde behandlingen var mycket professionell och informativ genom hela processen, rekommenderar varmt. Även tack till Vilma på Östermalm som under konsultationen för en annan behandling... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontaktade er för hjälp med min sons acne problem, har blivit bemött på ett otroligt fint sätt, både början via telefon samt på plats, produkterna är jätte bra och vi ser en stor skillnad redan efter... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia
  2. também em
  3. Centro de bem-estar
  4. Clínica de saúde
  5. Clínica especializada
  6. Loja de cosmética
  7. Salão de beleza

Det självklara valet mot problemhy.

AcneSpecialisten - Det självklara valet mot problemhy!

Vi har alltid gratis hudkonsultation och kostnadsfri återbesök / Uppföljning

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

907 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

126 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Georgia är så oroligt noggrann och…

Georgia är så oroligt noggrann och kunnig. Hon ger sin ärliga bedömning och gör ett superbra jobb. Superduktig på sitt jobb!

2 de outubro de 2026
logótipo da AcneSpecialisten

Resposta da AcneSpecialisten

Hej Paulina!

Så kul att höra att Georgina var så noggrann och kunnig och gav dig en ärlig bedömning! Tack för ditt fina omdöme, hon kommer bli jätteglad när hon får läsa detta.

AcneSpecialisten

Helt fantastiskt

Fanny är helt fantastisk, vilket bemötande och hon fick mig verkligen känna trygghet från konsultation och genom hela utförandet ❤️ resultatet blev över förväntan och rekommenderas varmt!

15 de setembro de 2026

Tryggt och kunnigt

Det är verkligen genuint, kunnigt och pedagogiskt. Viktigt i en situation med lite problematiks hy. Väldigt bra att få återkoppling från hur huden förändras till det bättre!

10 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Dermapen och kemisk peeling!

Jennifer är grym! Känner verkligen att hon vet vad hon snackar om och hon räddade mig från att göra ett rejält misstag på en annan klinik. Jag kör dermapen och kemisk peeling och är inne på 3/5 behandlingar. Än så länge ser man lite skillnad men ser fram emot slutresultatet.

1 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dålig kundservice

Dålig kundservice. Tänkte boka min första behandling mot mina ärr men personalen som gjorde bort sig helt. Bokade om mitt första möte 2 gånger och när man väl fick kontakt med personalen var hon väldig dryg och ville bli av med en. Har nu bokat på ett annat ställe, kommer aldrig gå hit.

26 de agosto de 2026
Opinião espontânea
logótipo da AcneSpecialisten

Resposta da AcneSpecialisten

Hej Timo,

Tack för din feedback.

Din videokonsultation behövde vi tyvärr boka av på grund av sjukdom hos oss. Vi erbjöd en ny tid redan dagen efter med förbehållet att sjukdomen kunde hålla i sig vilket den också gjorde. Vi förstår att det är tråkigt när man ser fram emot sin konsultation.

Vi beklagar också att du inte kände dig väl bemött. Vår målsättning är att alla kunder ska mötas väl och upplevde du något annat vill vi gärna veta mer. Hör gärna av dig så att vi kan undersöka detta närmare.

Vi är glada att vi därefter kunde erbjuda dig en kostnadsfri konsultation och att du nu hittat en lösning som passar dig. Vi önskar dig varmt lycka till och du är alltid välkommen tillbaka.

AcneSpecialisten