Swedsped Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

FRAGTMANDEN HAR STJÅLET MIN PAKKE! Han indrømmede det endda da vi truede med politi anmeldelse! Brug IKKE det fup firma, jeres pakker bliver sat foran døren, fragtmanden tager et billeder og s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi bestilte en pakke som ikke kunne leveres til en pakkeshop, og da den leveres 'et sikkert sted' er den på mystisk vis forsvundet. Det er meget nemt for kurererne at sætte en pakke, tage et billede... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdelig service og udlevering. Kureren dukkede op kl. 23:59 på en onsdag, sendte et billede af en ejendom 30m oppe af gaden og forlod så stedet. Jeg vågner næste morgen og kan blot se, der står “... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ved ikke hvorfor andre her har haft så vilde problemer med dem, men jeg har bestilt og brugt swedsped mange gange nu og aldrig haft problemer. De afleverer hurtigt og hvis man ikke er hjemme, ring... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

43 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Langsom levering - Dovne medarbejdere.

For at være helt konkret ærlig, så har jeg ikke rigtig haft nogle problemer med Swedsped indtil videre, jeg bruger deres fragt igennem fragtbloggen.com fra snusgiganten. Ingen problemer de 5-10 andre gange jeg har købt, indtil nu. Jeg sidder på min 5 dag. Og min pakke er ikke engang blevet hentet fra stedet endnu. Og kørt på vej mod Danmark. Har fået en sikkerhedsmail om jeg har bestilt fragt. Men kan jo ikke rigtig gøre noget. Når dem der kører for dem/levere for dem er så absurd dovne. 5 dage på at levere er lidt absurd, når de skal gører 4+- timer til igennem Danmark for levering.

5 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

ADVARSEL! Omdelere tager pakkerne!

Ikke brug swedsped! Skrev herinde for 2 uger siden.. “Linda” svare tilbage at de har leveret min pakke.

Budet har sat den nede ved indgangen til vores hoveddør, også har personen sat den til åbent skue, istedet for at gemme det mere diskret bag fx den plastik pose med aviser!!! Og indgangen kan man ikke se fra gaden af..

Budet har hverken skrevet eller ringet, som budet nu plejer at gøre! Så budene tager pakkerne selv, i og med jeg ikke er den første der oplever disse problemer, så kan det måske være i skulle få fat i jeres medarbejdere og pakke deres lange tyve agtige hænder væk fra folks pakker!!

Snyd på allerhøjste plan! ADVARSEL!! Ville i have jeres produkt skal I ikke bestille herfra medmindre I ville donere til swedspeds kære omdelere!

30 de julho de 2026

Elendigt firma og kundeservice

Elendigt firma og kundeservice - specielt en ved navn “Linda”.
De skulle have afleveret en pakke, som de har udleveret til en forkert - og nu løber de fra ansvaret og vil ikke erstatte.
De undskylder med tekniske problemer og udfordringer.
Hold jer langt væk :-)

3 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Best company

Best company, delivered in time with 5 photo proofs, they even took the photo of the building where they let the package amd the door where they let it. Quick and fast. 🔥

14 de julho de 2026

Hold jer LANGT VÆK!!!

Hvis du skal have leveret julegaver, kan du godt bruge dette firma, MEN så skal du bestille nu, hvis de skal leveres inden jul.... Vil dog anbefale at holde jer LANGT VÆK, hvis I ønsker hurtig og nem levering, for der mindst 3-4 uger før pakken bliver leveret. Jeg bestilte 2 juni, og modtog først pakken i dag, og i mellemtiden bestilte jeg 3 dage efter noget fra Letland, der kom efter 5 dage, er jo mindblowing 😳 Normalt når jeg køber noget fra Sverige og bruger et andet firma, har jeg højst ventet 48 timer, og er samme svar de sender til alle, at de beklager ventetiden, men de har usædvanligt travlt og bla bla bla.... Jeg bruger ALDRIG dem igen, og kan se at iflg andre kunder, har jeg været heldig at få min pakke så "hurtigt" 🤷🏼‍♀️ Det værste er, at de henter din pakker fra det firma du køber fra indenfor 24 timer, og så holdes den som "gidsel" og du kan ikke benytte et andet firma. Kunne jeg give 0 stjerner, så fik de det.

25 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Væreste oplevelse i mit liv

Bestilte en pakke med Swedsped for lidt over 3 uger siden. Og den har jeg stadig ikke modtaget endnu. Har ik hørt noget som helst om pakken overhovedet. Jeg kontakter kundeservice, og får den samme
AI generet besked om og om igen. Man får smidt tømme løfter i hovedet hele tiden.
Hold jer langt væk fra det her

1 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte et pakke med swedsped for 3…

Bestilte et pakke med swedsped for 3 uger og 2 dage siden den er så først kommet idag, jeg havde henvendet mig til kundeservice undervejs og fik det der lignede AI beskeder smidt tilbage i hovedet og tomme løfter om hvornår den skal komme.

31 de maio de 2026

Bestilte en ordre

Bestilte en ordre, og skulle have hjemmelevering ved SWEDSPED, da jeg ikke kunne vælge den jeg plejer at bruge. Bestilte d.26/5. Det tog 3 uger og 5 henvendelser til kundeservice, før jeg fik min levering leveret 🙄

Elendig virksomhed

Samme oplevelse som alle andre der har anmeldt.
Ingen svar der kan bruges til noget fra kundeservice. Er i tvivl om virksomheden virkeligt eksisterer. Hold dig væk fra dem. 0/5

20 dage stadig uden pakke

Har ventet på en pakke i 20 dage nu og stadig ikke fået nogle yderligere information om den, og kun fået samme svar om "det er vi kede af din pakke ikke er kommet, den burde komme om et par dage". De er så ligeglade med dig og din pakke. Langsomste leveringsfirma jeg nogensinde har oplevet

Bestilte levering 29 maj

Bestilte levering 29 maj. nu er det den 17 Juni og har stadig ikke fået min pakke... Det er mig der har været nødt til at række ud efter svar på hvorfor og hvornår jeg kan regne med den kommer. og de bliver med med at sige madag eller tirsdag. det er så 3 uger de sagde det første gang. Kan virkligt ikke anbefale dette firma. Alt for dårlig

Classificada 1 em 5 estrelas

Vælg SwedSped hvis du IKKE vil have din vare…

Virkelig dårlig service. Lad vær med at vælge SwedSped som leveringsvirksomhed!!!

Jeg, og mange andre, har ventet i over en måned på en pakke… Når man skriver til dem får man samme generiske svar og samme undskyldninger - det er til ingen nytte. Derudover kan man heller ikke få kompensation, selvom de som “leveringsvirksomhed” ikke kan levere varen til en…

Classificada 1 em 5 estrelas

Lang leveringstid og ringe kundeservice

Leveringstiden på hjemmesiden står beskrevet som 2-5 hverdage, her en lille måneds tid efter min bestilling har jeg stadig ikke modtaget nogen info eller min pakke.
Linda fra kundeservice er derudover ikke til nogen hjælp, hun må være et socialt eksperiment.
Derudover gives der ikke kompensation, nu hvor man på ingen måder kan opfylde kravene for den service de yder. 0/5

17 de junho de 2026

Jeg har bestilt den 29.05

Jeg har bestilt den 29.05, og har ikke modtaget min ordre. Der er heller ikke status på ordren.

Hver gang jeg skriver til dem, svarer de "din ordre bliver sendt til dig i løbet 2-4 dage"

29 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte en levering fra Sverige d

Jeg bestilte en levering fra Sverige d. 21 maj 2026. Kan fortælle at den stadigvæk ikke er kommet d. 13 juni 2026. Har prøvet at skrive til deres kundeservice med bliver ved med at få den samme besked om at “den bliver sendt i dag eller i morgen”.

13 de junho de 2026

Ingen kundeservice

Ordre bestilt d. 2/6. D. 10/6 har den stadig ikke forladt deres terminal.

I 3 dage har jeg fået samme auto svar fra deres kundeservice omkring, at “de sidste pakker gøres klar i dag.”

Så det er umuligt at få fat på en kundeservice medarbejder og de overholder ikke deres leveringstider.

Elendigt firma.

10 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Noget af den dårligste service

Noget af den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet. Jeg har købt og betalt for en vare, men Swedsped er tilsyneladende ikke i stand til at levere den. I stedet for at komme med en løsning eller en realistisk leveringsdato, bliver jeg mødt af de samme standardundskyldninger igen og igen: “driftsproblemer”, “intern sygdom” og andre bortforklaringer.

Hver eneste henvendelse resulterer i et næsten identisk svar, som om ingen rent faktisk læser mine mails. Der er ingen ansvarstagen, ingen opfølgning og ingen reel kundeservice. Det virker som om, deres eneste strategi er at trække tiden og håbe, at kunden giver op.

Når en virksomhed tager imod kundernes penge, bør den også kunne levere den vare, der er betalt for. Hvis der opstår problemer, forventer man ærlig kommunikation og konkrete løsninger – ikke endeløse standardbeskeder og tavshed.

Min oplevelse har været frustrerende fra start til slut. Jeg sidder stadig uden den vare, jeg har betalt for, og uden nogen troværdig forklaring på, hvornår eller om den overhovedet bliver leveret.

Kan på ingen måde anbefales.

10 de junho de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais