Sweetjewellery Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestel hier regelmatig kleding. Goede kwaliteit, mooie kleding en ook zeker hele goede service, mocht je vragen of opmerkingen hebben. Ook super fijn dat er bewegende beelden zijn op social media, w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb Sweetjewellery nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ben helemaal fan😍Inmiddels bijna een kast vol hangen. Ik vind de filmpjes erg leuk, geeft een goed idee over de kleding en hoe het zal s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling geplaatst, zit een pre orde bij. Deze zou van de week er moeten zijn, maar nog niks gehoord. Gemaild maar geen reactie. Hoop dat mijn bestelling uberhaupt nog wel binnen komt!

Classificada 2 em 5 estrelas

Aan de hand van de leuke filmpjes op de socials een aantal keer hier wat besteld. Mijn ervaring, en ook die van familieleden, is dat de artikelen in het echt vaak wel anders zijn dan op de filmpj... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Loja de moda feminina

Ahhh wat een leuke review, dankjewel! 🥰💖 Zó fijn om te horen dat je telkens weer verrast wordt door onze collecties ✨ Het Nannie Denim Jasje is inderdaad zo’n favoriet, fijn dat ‘ie overal bij past 😍👌 En yay voor de pre-order ervaring: we vinden het super belangrijk dat je precies weet wanneer je pakketje komt! Dat je ook de kleine extraatjes zoals de lollie voor je zoon waardeert, maakt ons helemaal blij 🌸🍭

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

41 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 57% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuke kleding! Lange levertijd

Leuke instagram.
Willemijn laat goed zien hoe de kleding staat en valt.
Alleen alles wat je besteld zijn bijna pre orders. Dit staat duidelijk beschreven maar het is jammer dat je ruim 2-3 weken moet wachten op een bestelling.

Dit zou anders kunnen :)

7 de novembro de 2021
Opinião espontânea
logótipo da Sweetjewellery

Resposta da Sweetjewellery

Hoi Lisa,

Dankjewel voor je beoordeling💗 Hier worden wij heel blij van! We proberen inderdaad alles zo goed mogelijk te laten zien. En als je vragen hebt mag je ons altijd een berichtje sturen☀️💗

Het is helemaal juist, onze webshop zit boordevol geweldige items die een PRE-ORDER data hebben!😍 Ik ben zo enthousiast om je wat meer te vertellen over ons unieke concept bij Sweet Jewellery! 😍 Onze webshop draait om een specifieke en bewuste aanpak. In tegenstelling tot de grotere massa-webshops, werken wij met PRE-ORDER data voor de meeste van onze items. Dit doen we met een specifieke reden in gedachten. We willen namelijk niet alleen een statement maken, maar ook duurzaamheid en het milieu ondersteunen, terwijl we overmatige voorraden vermijden🌱

Als je een item bestelt met een PRE-ORDER data, betekent dit dat het item rond die datum bij ons binnenkomt. Onze meiden pakken het item dan met veel liefde 💕 voor je in en sturen het zo snel mogelijk naar je op! 📦 Meestal is dat binnen 1-2 werkdagen na de PRE-ORDER data! Zodra het pakketje ons pand verlaat, krijg je van ons een track & trace-code via e-mail, zodat je het pakketje tot aan de bezorging kunt volgen 👀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar!

Lieve groetjes💓