Sydneyfog Opiniões 26

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig mere kommer jeg til at handle i det skodfirma, jeg købte en neglefil/saks, ALDRIG har jeg haft sådan noget bras inden for mine døre. Fin reklame, men KUN TIL AT SNYDE KØBERNE med "Braset" virk... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 40% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Luftige bukser fanget mit blik

Det første jeg gjorde var at hænge dem op så folderne kunne falde ud, og det gik faktisk ret hurtigt. Stoffet føles ret let, men jeg synes det lugter lidt neutral fra start, ikke mærkeligt men heller ikke helt friskt. Brugt dem hjemme hele dagen, ingen stramme sømme ved talje og ingen irriterende kanter som jeg plejer at opleve med andre bukser. Ville nok vælge dem fremfor mine gamle bomuldsbukser fra supermarkedet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem længere panik over revner

Fik det påført i sidste uge og nu er glasset faktisk svært at finde nye revner på, troede først det bare var fugt men det resin fylder sprækken helt ud. Meget bedre end den tube jeg købte i byggemarkedet i foråret, den løb bare ud og tørrede langsomt.

Lommerne er virkelig dybe

første dag var jeg skeptisk, men nu har jeg haft dem på flere gange – det eneste jeg kan tænke på er hvor meget jeg kan have i lommerne uden at det falder ud. har prøvet andre bukser før, men dem fra supermarkedet har altid små lommer, her er det helt anderledes.

Classificada 3 em 5 estrelas

Stativet står der stadig

min gamle oplader var alt for løs, den her holder virkelig fast selv når jeg roder med ledningerne. jeg har prøvet at lægge telefonen både på stativet og på bordet - fastgørelsen er klart bedre end det jeg havde fra supermarkedet før.

Hej produktet virker ikke

14 de abril de 2026
logótipo da Sydneyfog

Resposta da Sydneyfog

Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.
Vi beklager oprigtigt, at dit produkt ikke fungerer som forventet, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende dette må være. Send venligst dine ordreoplysninger og en kort beskrivelse af problemet til vores kundeservice-e-mailadresse: service@sydneyfog.com. Vores professionelle kundeserviceteam vil give dig den bedste løsning inden for 24 timer, inklusive vejledning i fejlfinding eller en udskiftning, hvis det er nødvendigt. Giv os venligst en chance for at løse dette for dig; mange tak.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte varer den 19/3 og har kun…

Jeg bestilte varer den 19/3 og har kun fået en ordre bekræftelse, men der er intet sendt, heldigvis kar jeg betalt med Klarna , så jeg mister ikke noget, men ærgerligt at man ikke får varen. Og de reklamere stadig væk. Det er ikke i orden.

26 de março de 2026
logótipo da Sydneyfog

Resposta da Sydneyfog

Kære kunde,
Vi har modtaget din besked og erfaret, at du endnu ikke har modtaget din ønskede vare. Hele vores team er meget bekymrede over dette. Vi forstår din skuffelse og undskylder oprigtigt ulejligheden.
Vi lover dig højtideligt, at enhver ordre fortjener at blive behandlet med omhu. Vi garanterer, at vi tager det fulde ansvar for din ordre.
Send venligst dine ordreoplysninger til din dedikerede eftersalgsservicekanal: service@sydneyfog.com. Denne e-mail vil blive sendt direkte til vores "Bekymringsfri Eftersalgsserviceteam", og en repræsentant vil personligt følge op med dig inden for 24 timer og give en klar løsning.
Giv os venligst en chance for at sikre, at den vare, du har bestilt, leveres sikkert til dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Saks

Modtaget i fin stand…og den klippede fint den and vi skulle ha’ parteret…👍🤩

28 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig mere kommer jeg til at handle i…

Aldrig mere kommer jeg til at handle i det skodfirma, jeg købte en neglefil/saks, ALDRIG har jeg haft sådan noget bras inden for mine døre. Fin reklame, men KUN TIL AT SNYDE KØBERNE med "Braset" virker ikke..
150 kr lige ud af vinduet, ingen skal fortælle mig, at firmaet ikke ved det..

22 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais