Forholdsvis hurtig levering af mit…
Forholdsvis hurtig levering af mit elastikbånd. Skal nu blot i gang med at bruge det.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
låsen klikker faktisk ret glat og det første jeg gjorde var at tjekke alle syninger ved kanten, intet stikker ud eller kradser. nu ligger den bare ved siden af mig på café og føles helt rigtig til min mobil, ikke noget bøvl som min gamle meget hårdere pung.
Allerede lagt dem i vaskekurven, for stoffets bløde følelse på huden gør dem til min favorit. Syningerne kunne være lidt strammere, men elastikken i taljen sidder helt perfekt. Tidligere købte jeg lignende i en butik, men de her har mindre krøllede folder når man tager dem ud af pakken.
jeg har nu haft den på flere gange og elastikken omkring brystet er stadig lige stram og ikke begyndt at løsne ingen synlige tråde da jeg pakkede den ud det overraskede mig faktisk fordi andre toppe plejer altid at have en eller to løse i kanten
først fjernede jeg alt hår, og bagefter bemærkede jeg at selve tuben er faktisk ret solid og åbner ikke for let, så den ikke sprøjtede ud over det hele som andre jeg prøvede før. konsistensen var tættere, og det føles som om der ikke bliver klister tilbage på huden.
Har rykket efter min vare i flere måneder en, høre ikke noget, køber aldrig der igen

Resposta da Treviloa
Jeg bestilte noget hårshampoo i December 2025 men har aldrig fået det leveret, jeg har sendt mail flere gange for at få at vide om hvornår jeg kunne forvente at modtage min vare men der kommer kun det samme svar at varen er på vej og når man tjekker på 24 Track kan jeg kun se at den er kommet til en fragtcentral i Tåstrup og det har jeg skrevet til dem og de påstår at varen er blevet leveret, så hold jer lang væk fra at handle med dette firma det virker som et scam firma

Resposta da Treviloa
Tilfreds når man ved hvor langt væk pakken kom fra…..
De er virkelig gode. Jeg brugte dem på min ferie i november 2025. Perfekte når man kun har håndbagage. Nemme at fylde og nemme at dosere dit produkt. Kan varmt anbefales x
Det var hurtig levering, og varerne var af rimelig kvalitet til en god pris.
Denne top er både stilfuld og funktionel med sin indbyggede bh, der giver ekstra støtte. Det bløde og strækbare materiale former sig flot efter kroppen, hvilket gør den behagelig at have på hele dagen. Den er designet til at passe til alle årstider og kan nemt styles til både hverdag og fest.
Det virker ikke. Kan købes på andre hjemmesider til 1/3 af deres pris. Men det virker formentlig heller ikke.

Bestilte ur 1 januar 2026
Og har her den 19 januar ikke fået nogen pakke
Lidt et fup firma

Resposta da Treviloa
Først sendet de varen til en forkert adresse, og siden er det ikke lykkedes mig at få stoppet betalingskravet hos KLARNA.
Deres kundeservice er en robot det sendes samme svar på forskellige spørgsmål. Kan kun anbefale ander at holde sig langt væk!!!

Resposta da Treviloa
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.