Ik was mijn cadeaubon verloren, toch teruggevonden en wou deze verlengen. Tegen betaling, zeker geen probleem maar de bon was te lang vervallen… (1j) Andere merken zijn altijd te verlengen tegen be... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Foute communicatie tussen Tablefever en haar partner naar aanleiding van Dining Days 14 maart. Tablefever betaalt netjes terug na aftrek commissie (???) dus ik als eindklant ben de dupe. Voelt aan als... Ver mais
Net een bon gekocht via de Tablefever website. In tegenstelling tot eerdere ervaringen betreffende aankopen cadeaubonnen, was dit de snelste en meest flexibele ervaring! En de smaakmaker van de ervari... Ver mais
An updated website that’s very user-friendly, paired with fast and efficient service! Very satisfied with the restaurant gift card I received. It’s valid at a wide range of restaurants.
Respondeu a 11% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
goeie klantenservice
goeie klantenservice. gemaild voor verloren geraakte factuur, onmiddellijk teruggebeld en factuur doorgestuurd. bedankt
Afzetterij
Ja. Gelijkaardige ervaring als vele anderen. Had een restaurantbon besteld 300€ voor Alter Tongeren. De 'luxeuitvoering' met tekst en foto. Niets van te zien bij aankomst. Er werd wel gereageerd op mijn mail met de info dat de tekst en foto zichtbaar wordt bij activeren door de ontvanger. En daar betaalde ik 18€ voor. Afzetters zijnhet
Niet mee in zee gaan!
Wij hebben als restaurant met TableFever samengewerkt, en ben eerlijk gezegd opgelucht dat dit nu voorbij is. Het contact was in het begin intensief en overtuigend, vooral met de eigenaar zelf, tot aan het tekenen van het contract. Daarna veranderde alles: service en begeleiding vielen vrijwel volledig weg en je mag het “lekker zelf uitzoeken”.
Voor de prijs die je betaalt, is de geboden ondersteuning simpelweg onvoldoende. Daarnaast zijn de kosten voor het verwerken van cadeaubonnen naar mijn mening buiten proportie. Ook zijn er functies toegezegd die er (nog steeds) niet in zaten of niet naar behoren werkten. De boodschap was vooral: “even geduld hebben”.
Tip aan horeca-ondernemers: wees kritisch en vergelijk goed. Er zijn alternatieven die goedkoper zijn, betere service leveren en prettiger communiceren.
Fout met cadeaubon, klantenservice reageert niet
Ik had een cadeaubon besteld en had een foto toegevoegd aan deze bon. Hiervoor heb ik bijbetaald. Wanneer ik de bon ontvang, merk ik dat de foto (waarvoor ik betaald heb) niet op de bon staat. Ik stuur een mail naar de klantenservice om dit probleem op te lossen. Blijkt er iets misgelopen te zijn, ik vraag om dit probleem op te lossen en de foto toe te voegen aan de bon want ik heb hier tenslotte voor betaald. Krijg ik plots geen antwoorden meer op mijn mails. Laatste keer dat ik via hun een bon aankoop.
The perfect gift!
Bedriegers…
Zijn bedriegers!!!Leveren geen betaalbewijzen af van de werkelijk betaalde kosten, zelfs niet na uitdrukkelijke vraag. Restaurants die met hen in zee gaan moeten beseffen dat ze enkel aan oplichterij doen, de online reviews liegen er trouwens niet om. Helaas moest ik 1 ster geven om deze review te kunnen schrijven.;;
Onbeschofte klantendienst
Geen klantvriendelijke service en zeer onbeschofte klantendienst.
Nul klantenservice !
Bij een probleem met een gekregen cadeaubon ben je de klos. Immers, als je belt wordt er gezegd dat er geen telefonische support is, maar alles via mail geregeld dient gemeld. Helaas, twee mails gestuurd maar nooit antwoord gekregen.
slechtste ervaring ooit
geen oor naar de klant ,
arrogantie alom
maffia praktijken en slechte communicatie
weg blijven of u beklaag het
Ver vandaan blijven
Ver vandaan blijven, systeem werkt niet maar vertel dat niet tegen meneer met te grote ego die problemen niet kan oplossen maar wel de grote jongen wilt uithangen. ik vermeld al mijn horeca collega's in de buurt het al mondeling; Niet mee in zee gaan, GUESTPLAN is goed en beter alternatief die behulpzaam zijn en niet in ego aangetast zijn.
Malafide bedrijf
Blijf hier weg!
Slechte voorwaarden, slechte service.
Cadeaubon verlengen
Cadeaubon verlengen - na 6 maand gaat dat niet meer: wat maakt dat Table Fever gewoon 200 EUR achterover kan drukken op basis van consumenten die een cadeaubon vergeten? Wij hebben het voorbije jaar gerenoveerd (we zijn wel meer vergeten), maar dit is absurd. Ik had ook al gemerkt dat Table Fever belachelijke boekingskosten voor een cadeaubon had (daar betaal je bij de meeste online shops echt niets voor). In alle geval, ik laat het hier niet bij. Shame on you, Table Fever!
Bon verlengen kost 50€!
Wegens omstandigheden een bon van 250€ uit het oog verlorenen laten verlopen. Online verlengen kost 50€, een ridicuul bedrag voor een kleine administratieve actie.
Ruikt naar plat geldgewin.
Bon gekregen van vrienden om te gaan…
Bon gekregen van vrienden om te gaan eten . €350, en 1 jaar geldig. Onderaan de bon staat: “bon verlengen geen probleem”. Toen we dit na 1 jaar en een dag gingen doen bleek dat ons dit €70 kost. En dit zie je natuurlijk pas als het jaar is verstreken. Na contact met de klantendienst kregen we doodleuk te horen dat “het systeem het niet toelaat dit anders te doen “. Compleet ridicuul.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.