Utrolig flink og hjælpsom service
Utrolig flink og hjælpsom service, da andet værksted ikke havde tid til at hjælpe.
Vi er færdige med at bruge dette værksted i Randers.
Efter flere forsøg på at give dem chancen, må vi konstatere, at kundeservicen er under al kritik. Hver gang vi har været i kontakt, har vi oplevet en useriøs og uprofessionel tilgang, og det virker som om, det vigtigste er at få bilen hurtigt ud ad døren – ikke at sikre, at arbejdet er i orden.
Dertil kommer, at vi har oplevet flere mangler og fejl, hvilket er helt uacceptabelt, især når priserne ligger væsentligt højere end hos andre værksteder. Vi har før valgt at køre til Fausing, hvor vi tidligere er blevet behandlet langt bedre – men det er desværre ikke praktisk for os i længden, da vi bor i Randers. Vi håbede, dette værksted kunne være et godt, lokalt alternativ, men efter gentagne dårlige oplevelser med både kundeservice og selve arbejdet på bilen, har vi valgt at finde et nyt sted.
Vi kan ikke anbefale dette værksted til andre, der forventer ordentlig behandling og professionelt udført arbejde – især ikke til de priser, de tager.
Vi har købt ny bil hos Tage Thomsen og oplever dem som meget dyre omkring service og lidt ligegyldige hvis man har en fejl som de skal udbedre! De vil gerne ha dine penge men der er ikke service! Jeg vil aldrig bruge dem igen til noget som helst!
generel dårlig kundeservice. Ringer ikke tilbage som lovet og det er sket flere gange. Føler ikke at jeg bliver taget seriøst som kvinde. Kommer ind med en motorfejl, som ikke er registreret på bilens kontrolpanel men bevirker at den kører meget ujævnt især når den sejtrækker og slår turboen til. Sender bilen ind til rep og de har ingen lånebil, selvom det var aftalt. Beder mig vente 1,5 time. Mekanikeren orker ikke engang at køre en tur før eller efter, hvilket jeg troede var en selvfølge med en motorfejl der kommer til udtryk i bilens køreegenskaber. Får en bil tilbage hvor der er målt en masse ting, men fejlen er der stadig. Så jeg spildte 1/2 arbejdsdag på ingenting og må sende den afsted igen, hvor de så finder ud af det er en defekt ventil. Sjældent bliver jeg sur, men der var ikke snerten af god kundeservice eller seriøs behandling og så mange ting der bare ikke var i orden, så jeg holder mig langt væk fra dem igen og vil også fraråde alle jeg møder til at bruge dem.
Bare vælge et andet værksted forfærdeligt sted. Mega dårlig kundeservice
Jeg købte for 4 måneder siden en Pegeout E-208 GT, jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Lennart Jensen ude fra Tage Thomsen.
Han yder en rigtig god service overfor sine kunder.
Havde fejlkode i bilen. Den skrev den skulle på værksted. Randers var presset på tider, men tog den tidlig morgen og satte en tester på. Se, det er go service og kundepleje. Utrolig behageligt personale Jeg kunne komme godt videre, og kører helt klart til Randers med al service. Man får hvad man betaler for. Og go service betaler man gerne for.
Super god service, i forbindelse med reparation af min skadet bil. Kan kun anbefale Tage Thomsen i Fausing.
Købte brugt Peugeot 308 sw i 2019 hos Peugeot Fausing som også servicerer bilen. Tidligere ejer havde ikke fået skiftet pollen filter i henhold til service bog, derfor afviste Peugeot Importør at udskifte motor med kendt fejl, overdrevet oliforbrug omtalt i FDM artikel. Fausing gave mig et rigtigt fint tilbud på reparation, og da jeg er rigtig glad for bilen, er jeg meget tilfreds med denne løsning. Reelt påtager værkstedet sig at bøde for Peugeot Importørens manglende service, flot!
Tagethomsen, Fausing værksted. Udbedrede min hit 'n' run skade gennem ALKA perfekt. God og fin næsten ny lånebil i en hel uge, og som ekstra god stil var der en lille goodiebag med en flaske reservefarve i. Flot gået. Det var ikke engang en Peugeot, men en Ford Fiesta, der fik denne gode behandling.
Fik en lille parkering skade på min C-Max. GF forsikring mener jeg kan køre til Tage Thomsen og det gør jeg. Jeg aflevere min bil som jeg har brugt 2 dage på at polere op og værkføre Lasse syntes den er utrolig flot, de får min bil og den bliver sendt til AK Lakering, skaden er okay lavet men min bil er fuldstændig belagt med rød maler støv, da Randers afd. er gået på ferie køre jeg til Fausing og taler med Torben Sørensen, han ser på min bil og siger 'for dælen Carsten det er jo over det hele' han skriver en mail til maleren og deres egen afdeling i Randers.
.AK autolakering påstår det er fra træerne. For de maler aldrig udenfor kabinen. Der stod jo sjovt nok en Morris Mascot i Rød som lige var blevet malet og den røde farve passer sku meget godt til den røde farve på min bil.
Men det korte at det lange er der ingen der vil tage ansvar.
Jeg bruger aldrig det firma igen hverken Tage Thomsen el. AK autolakering.
Så nu står jeg selv og skal gøre min bil ren for maling 😡😡😡😡
Forsøger at fraskrive sig garanti!
Trods en ældre episode hos Tage Thomsen A/S på Grenåvej 33, 8960 Randers SØ.
Jeg tager ud til deres afdeling i Randers da motorlampe og adblue lamperne var begynde og lyse (defekt pumpe i adblue tank), jeg havde på daværende tidspunkt stadig 1 års garanti tilbage på bilen.
Værkføreren kommer med ud og sætter sig ind i bilen, hvor jeg viser ham hvad problemet er. Han kigger lidt rundt, og spørger mig så "hvad med service?" Hvor jeg fortæller ham at jeg har fået lavet service hos Citroen med stempel. Hvor jeg så bare får svaret "Jamen så har du ingen garanti" måske et forsøg på at jeg så ville sige, jamen så må jeg jo selv betale?
Hvor jeg så svare ham, "jamen den tager vi jo bare med FDM".
De åd reparationen på garantien, men jeg syntes det er dårlig service med forsøget på at ligge den over på kunden, når man har frit værksteds valg.
Holder ikke hvad de lover, vil ikke udlevere bil efter reparation trods kvittering på betaling, sender faktura med fejl, taler ikke pænt. Vælg et andet værksted.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.