Lt Motorservice Opiniões 21

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

At få at vide at styretøjet var OK, men at de havde fundet en knækket bøjle til udstødningen, som de havde ordnet. ½ time arbejdsløn og lidt hjælpemidler - flot service. Har brugt LT motorservice... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hjulskifte_Løse_Bolte. Efter at have kørt 100km fra 4573 Højby mod Gedser kom der ubehagelige hamre/dunke-lyde ved Køge, som blev værre mod Vordingborg. Jeg frygtede det værste, ringede til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået serviceret min(e) bil(er) hos Lasse gennem mange år. Altid god stemning og god service. Har flere gange oplevet at der er blevet løbet stærkt for at hjælpe mig, eller også har jeg fået en... Ver mais

3,5

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt og billigt værksted - kan kun anbefale stedet

½ time arbejdsløn og lidt hjælpemidler - flot service.
Har brugt LT motorservice flere gange og det har været OK.
M.v.h.
Niels Knudsen

19 de novembro de 2025

Tilfreds

Købt og fået påsat nye dæk. Fin service og yderst fair pris

2 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mekanikerbranchen har et skidt ry og…

Mekanikerbranchen har et skidt ry og det er ikke uden grund. Derfor holder man også fast når man finder en god en af slagsen, der gør hvad de siger de vil gøre, holder hvad de lover og tager ejerskab hvis der engang imellem begås en fejl. Min kæreste og jeg fandt LT Motorservice for lidt over 4 år siden og de har vist sig at være lige præcis sådan. Det har været et dyrt bekendtskab et par gange, men LT kan jo ikke klandres for, at bilen engang imellem går i stykker. :-p

31 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Høj pris og dårlig kommunikation

Pris for eftersyn angivet uden moms og alt for høj i forhold til tilsvarende ydelser. Kommunikation med ejer, der havde en meget konfliktoptrappende attitude, var meget ubehagelig. Kan ikke på nogen måde anbefales.

28 de julho de 2025

Godt tilfredse

Godt tilfredse.
Vi har aldrig oplevet dårlig behandling hos LT Motorservice.
Vi får serviceret og synet vore biler på stedet og dialogen er altid positiv og konstruktiv!!

30 de julho de 2025

Super service

Jeg har fået serviceret min(e) bil(er) hos Lasse gennem mange år. Altid god stemning og god service. Har flere gange oplevet at der er blevet løbet stærkt for at hjælpe mig, eller også har jeg fået en lånebil.

30 de julho de 2025

Dårlig service

Dårlig service. Sendte min bil ind med en adblue fejl. Vi aftaler de skal bruge 1/2 til 1 time på fejlsøgning. Det næste jeg hører er, at bilen er klar til afhentning. Når jeg henter den, får jeg en mega stor regning, fordi de også har skiftet dyse. Ingen kontakt på forhånd med pris og om jeg siger ja. Havde jeg hørt prisen, havde jeg takket nej og fået det skiftet billigere et andet sted eller gjort det selv. De prøver at sige, de har prøvet at ringe til mig på forhånd, men mekanikeren siger selv, at de ikke har gjort det.

Hav en fast aftale, hvis du efterlader din bil her, ellers skifter de bare ting selv og giver dig en dyr regning. Jeg har aldrig oplevet en mekaniker, som bare laver ting uden forudgående aftale. Sidste besøg for vores vedkommende!

11 de julho de 2025

Så ringe service

Så ringe service, ublu arbejds tid, havde aftalt. Bilen skulle være taget fra morgenstunden kl 730 da jeg havde aftalt at hente den ca 1-2 timer efter da jeg skulle bruge bilen. Jeg ringede og rykkede efter 2 timer, de ville ringe når den var klar. Jeg ringede flere gange uden de tog den, da kl var ved at nærme sig 12 tog jeg til den ig konstaterede at bilen stod færdig uden at de havde kontaktet mig, selv om jeg udtrykkeligt havde sagt jeg skulle bruge min bil som tidligere nævnt. Regninger var også ca 2000 kr dyrere en hid Peugeot som havde sagt det tager en time og det vil koste ca 4000. Hos LT AUTO blev regningen 6500kr.

Jeg vil på ingen måde anbefale i forære jeres penge til dem…

3 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Tager penge for en ydelse man ikke får.

Ved synet oplyste synsmanden, at bilen var så ny, at den krævede en ekstra test. han tilbød, at jeg kunne få en udskrift af bilens kørselsdata samt bekræftelse på, om den overholdt de angivne specifikationer, mod et ekstra gebyr på 100 kr. Jeg takkede ja til dette og betalte beløbet.

Det viste sig dog, at bilen var ældre, end han først antog, og desværre kunne testen ikke gennemføres. Jeg forventede derfor at få de 100 kr. tilbage, men dette var ikke muligt hos LT Moterservice. Begrundelsen var, at synsmanden jo havde forsøgt at udføre testen, også selvom det var udskriften som jeg ikke fik, jeg betale for.

6 de maio de 2025

Hjulskifte_Løse_Bolte

Jeg frygtede det værste, ringede til LT motorservice og fortalte at jeg kunne mærke rystelser i både sædet og rattet.

Paw rådede mig til at ikke tage chancer. Jeg fandt flink værksted Autohjørnet Vordindborg, hvor Matthias kørte 2 min i bilen og dømte: LØSE BOLTE venstre forhjul.

Jeg så til, at alle boltene på venstre forhjul blev spændt 3-4 gange. De tre andre hjul var OK.

Det kunne have gået rigtig galt. Min vurdering: Boltene på venstre forhjul var IKKE blevet manuelt efterspændt.

Tror du, at jeg bruger dette værksted i fremtiden til hjulskift?

30 de outubro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Sen reparation og tillagt moms

Bilen først repareret halvanden uge efter den aftalte tid. Prisen der blev aftalt (det blev aftalt at de ville henvende sig hvis det blev dyrere) viste sig at være uden moms! Hvis der skulle være tvivl, er dette ulovligt overfor privatkunder.

24 de julho de 2024

Kan bestemt anbefales!

Har brugt Lt motorservice længe. Både til syn, og når der var forskellige ting der skulle fixes på min bil. Har altid kun oplevet god rådgivning og god service. Kan bestemt anbefales!

13 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Syn af bil ved LT Motorservice.

Det blev tid til syn af bilen igen. Jeg havde bestilt tid online, men var der lidt før da jeg var i området men de tog bare imod den. Endnu engang blev man mødt, med en godmorgen og smil. Man følte sig rigtig velkommen. Og bilen blev gået rigtig godt igennem, og kunne se at der ikke blev sprunget over nogen steder. Og det er egentlig rart, da det jo er ens sikkerhed det omhandler. Så at gå weekenden imøde, med den imødekommenhed er bare et plus. Vil helt sikkert bruge dem en anden gang.

Vh Simon.

13 de outubro de 2023

Snyd og bedrag

Fusker firma ejeren Snyder og bedrager og betaler ikke for sine reservedele til grossisterne. Han mangler at betaler mig løn og nægter

4 de agosto de 2023

UANSTÆNDIG OPFØRSEL AF EJEREN lasse

Denne anmeldelse er skrevet ud fra en begivenhed foregået hos
Lt Motorservice Nyledsbakken 11 - 13 4500 Nyk Sj som driver Bilsyn plus
Magen til uansvarlig opførsel skal man lede meget længe efter , han forstår ikke at tage ansvar for sin synsmand
Her er til dato den værste episode set indenfor syn af biler
27/7 kommer ejeren af en Suzuki til syn hos dem og den synes uden anmærkninger
6/8 altså kun 9 dage efter den er nysynet køber vi den og med de fejl ejeren kender til og dem vi selv opdager bliver vi enige om en pris
Vi skal have anhængertræk på og sender den på værksted og efter den er kommet på lift finder de en masse alvorlige fejl som ikke burde være godkendt og det er bla
Forbro med 2 rusthuller og svejst 2 steder
Styretøj bider grundet defekt i styretøjet
Rustne bremserør
For tynde ulovlige bremseskiver
Hænger i bremsen
Vi kontakter synsstedet telefonisk 1/9 , hvor vi får en fornuftig snak med synsmanden der fortæller at det selvfølelig skal ordnes men da ejeren lasse er på ferie til Mandag vil han ringe til os der
MEN
Han ringer IKKE , så da klokken er blevet 14.34 ringer vi men telefonen bliver ikke taget
Han ringer så tilbage og er så fuld af løgn som han kan være da han påstår man godt må svejse i en forbro og at det ikke var nogen gavebod !
Undskyld mig lige engang det vil sige at det skal koste mig mindst 12.500 til 15000 kr i rep for at bilen kan blive synet igen !!
Yderligere mere er han så fræk at sige at vi kan jo bare klage til færdselsstyrelsen selvom han godt ved det skal gøres inden for en måned og vi nu har nået 5 uger og at færdselsstyrelsen har lang behandlingstid
Vi kontaktede også flere værksteder i bilsyn plus kæden som spurgte med det samme hvilket værksted det var foregået på men da vi havde sendt ham en mail han kunne tænke over igår ville vi ikke udlevere nogen men de åndede lettede op da de hørte det ikke var hos dem og de fortalte alle sammenstemmende at man selvfølgelig ikke må svejse på en forbro
Nu har han haft chancen for en aftale og den har han forspildt med den dårlige attitude så nu vil vi gå i gang med at advare alle andre der har tænkt på at få synet bil der og vi vil selvfølgelig snakke med alle relevante oplysningsmedier om denne episode og vi har også tid til at vente på en afgørelse fra færdselsstyrelsen , men vælger nok at sætte en advokat på ham da det ser ud til der mangler anstændighed og ansvarslighed fra det værksted
Lt Motorservice på Nyledsbakken i Nyk Sj kan bestemt ikke anbefales !!

###### OPFØLGNING Tirsdag D 6/9 - 22######
Er i dag blevet ringet op af kædens problemknuser men der blev ikke opnået enighed om en løsning på problemet da den ansvarlige for bilsyn plus deroppe kun vil tilbyde en brøkdel af hvad det koster at få bilen synet igen
Så pas på hvis I har tænkt på at få synet bil hos Bilsyn plus som måske hellere skulle hedde Bilsyn minus for et stort minus på kontoen kan et sådan syn give dig og vi kan bestemt anbefale at undersøge det enkelte synssted grundigt da der findes gode og dårlige
Kurt som problemknuseren hedder egner sig bestemt ikke til den rolle , han nævnte flere gange at de var ikke erstatningspligtige dvs at de kan bare lave kæmpefejl der koster for dig som kunde og trække på skuldrene og sige det bare ærgeligt og så påstod han yderligere mere at man måtte svejse i den forbro hvilket er ulovligt og altså også en løgn fra ham kurt
Deres elendige syn hos lt motorservice på Nyledsbakken i Nyk Sj kommer til at koste os en værkstedsregning på mellem 12.500 til 15.000 kr og da vi blev spurgt hvad vi ville acceptere som plaster på såret var vi så reelle kun at nævne 6.000 kr ,men det lille beløb kunne de ikke finde hvorefter de tilbød 3.250 kr som vi selvfølge afslog , så hellere hjælpe alle jer andre derude med disse afsløringer af hvad der foregår hos de brådne kar hos Bilsyn plus / minus

6 de setembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais