Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Lildog är inte ett seriöst företag. Produkterna är av usel kvalitet och fungerar inte alls. GPS visar flera hundra meter fel. Tog 2 månader att leverera och därefter 2 månader att återbetala vid rekl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Faktisk helt ubrukelig til å spore bikkja når barna slipper den ut. Sier den trenger oppdatering, ene beskjeden sier 10min, andre sier 15 min. Men faktum er at den låser seg og oppdateres ikke. Nå... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Nå har eg fått testet den i nokon dager, er super fornøyd. Det einaste er batteriet, det står at det skal vare i 1 uke, men eg må lade kva kveld. Dette kan også vera feilbruk på min side. Kundeservice... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fullstendig håpløs GPS, ubrukelig. Det vil si at den viser aldri riktig posisjon, og kan være flere kilometer feil. Posisjonen hopper fra sted til sted uten at katten beveger seg. Derfor er den ubruke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

Tail it technologies' test winning GPS tracking devices with global range. Tracking devices specially made for Cats, dogs, bikes, cars, kids and much more.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Extremely Rude Customer Service

Originally ordered the tracker and the payment was pending in the credit card account, I had to contact them to find out where our tracker was and was told it was unavailable. The pending payment was not taken.
April 28th the payment for the tracker was taken from the account with no correspondence regarding delivery of the tracker. Spoke to customer service over email who told me they were out of stock and I advised that payment should not of been taken in the first place then. The customer service agent was extremely rude to me and I am still waiting for a managers email so I can escalate this.

DO NOT USE

5 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Criminals do not deal with them

Criminals! Do not buy from tail it. I paid my money but they couldn’t deliver the product, they repeatedly lied about refunding me. I had to get PayPal involved to get a refund but they have since somehow accessed my account and taken the money again. They now refuse to speak to me. These are some dodgy cowboys.

25 de abril de 2020

Hello.

It is sad to hear that you have encountered a quite unfortunate situation with this.
We can however assure you that we under no circumstances will or have atempted to access your PayPal account in order to produce any Fraudulent actions as you are currently describing.

This situation have been brought up internaly within the company and we are more than open to communicate with you about this situation. Based on the internal investigation into this particular matter it seems to be a situation where our support team has not recieved confident information in order to process the matter in the direction in wich you have hoped.

We would like to extend our appologies for the inconviniences you have experienced in this regard and hope that you will reach out to our support group once more in order to have this situation resolved in a correct and propper manner.

Styr unna!!

Styr unna!!! Fortjener ikke en stjerne en gang i denne anmeldelsen. Mer useriøst selskap tror jeg man må lete lenge etter. Selger et produkt som ikke fungerer. Kundeservice og reparatører vet ikke hvordsn fikse sitt eget produkt. Under en dag med batteri på tail it kids. Behandler deg som en idiot når du ringer kundeservice. Oppfyller ikke angrefristen de har. Har klaget selskapet inn til forbrukerrådet og venter på avgjørelse der. Har også meldt fra til Tv2 hjelper deg og til de firma som selger produktet. Håper det hjelper til med å stoppe dette firmaet.

26 de março de 2020

Hei.

Det er meget beklagelig å høre at du har vært utsatt for en negativ opplevelse med oss.

Våre representanter i kundeservice gruppen jobber kontinuerlig for å sørge for at man skal få en så koselig interaksjon med oss som mulig. Det du forklarer om din opplevelse på telefon er selvfølgelig trist å høre og noe vi absolutt ikke har intensjonelt gått inne for.

Vi har drøftet dennes sak internt og kikket gjennom saken nøye. Ut ifra de resultater vi klarte å finne ble det gjort flere forsøk på å finne en løsning, hvor samtlige ikke ble akseptert fra din side.

Vi er imidlertid fortsatt villige til å finne en løsning innenfor de retningslinjene som er satt for våre tjenester og produkter og ønsker gjerne å oppta kommunikasjon med deg igjen i henhold til dette slik at vi kan finne en løsning på saken.

Bortkastede penger

Bortkastede penger. Ustabilt produkt og useriøst firma.
Likte størrelse på produktet og tenkte med 30 dagers returrett skulle det ikke være noe fare. Kjøpte pet trackeren. Fikk den greit opp hjemme. Fungerte også. Den helgen reiste vi på hytta. Hunden fikk gå løs og tok noen turer. Reagerte på at oppdatering gikk treg. Prøvde flere innstillinger. Det er meget god gps dekning i området. Da vi dro hjem viste den fortsatt at vi var på hytta. Jeg prøvde å ringe og sendte flere eposter, fikk ikke svar og valgte å returnerte enheten, innen 30 dg. Etter 2mnd kom den i retur på posten ingen svar ingenting. Jeg skal ta en tur innom firma neste gang jeg er i Trondheim og si hva jeg mener om garantien, produktet og levere enheten.

20 de março de 2020

Bestilte Tail it Pet

Bestilte Tail it Pet, men produktet virket ikke ved levering. Lovet ny app oppdatering med retting. Retting kom, men produktet er totalt ustabilt og sporingen elending. Også dårlig byggekvalitet på produktet.

- Link til angreskjema ved bestilling viste bare feilmelding. Dette medfører jo til info utvidet angrerett i følge angrerettloven.
- Link på nettsiden deres for retur av produkt virker ikke.
- Tail it Technologies skylder bare på et annet selskap, Tele G AS. Begge disse firmaene har adresse på samme sted Fossegrenda 9
7038 TRONDHEIM

Jeg har nå i dag klaget Tele G AS og Tail it Technologies inn for forbrukerrådet for brudd på angrerettloven blant annet § 24 2 ledd

Jeg har handlet mye på nett, og dette er det nærmeste jeg har kommet det jeg opplever som svindel i forbindelse med netthandel og det med en norsk aktør.

Jeg anbefaler alle å styre langt unna.

Trenger du sporingsenhet til din hund er for eksempel Garmin Alpha 100 et alternativ som faktisk virker.

20 de março de 2020

Bondefangeri

Man kan godt sende selve gps enheden retur og få refunderet pengene, men det abonnement man bliver nød til at oprette for at afprøve enheden bliver ikke refunderet.
Det mest tankevækkende er at både tailit og TeleG, som udbyder abonnementet ligger på samme adresse.

16 de março de 2020

GPS tracker + Abonnement til 'TAIL IT PET'

Jeg har købt en GPS tracker “TAIL IT PET PET GPS TRACKER“ hos POWER + abonnement fra TAIL IT.
I vejledning til GPS står der, at for kunne bruge GPS trackeren, skal man købe et abonnement hos tailit.com. Jeg købte abonnementet for 1 år af gangen, som jeg betalte næsten 1.000 kr. for.
Det viser sig, at GPS’en ikke virker og jeg går derfor til POWER og får den ombyttet til en anden GPS. Denne GPS virker, men abonnementet jeg har købt hos TAIL IT fungere ikke optimalt og GPS kan ikke skabe forbindelse.
Jeg går til POWER igen og får pengene retur for GPS, da jeg ikke kan bruge den, når den ikke kan få forbindelse. Men Abonnementet som jeg har købt hos TAIL IT og betalt næsten 1.000 kr. for, vil TAIL IT ikke returnere.
Jeg står nu tilbage med et abonnement jeg ikke kan bruge efter at have returneret to dårlige GPS’er og forbindelse til abonnement, der ikke virker.
Det kan ikke være rigtigt.

11 de março de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

The Tracker didn't work

The Tracker didn't work Right - it constantly said "no Info". Customer Service was not helpful either and when I said, I'll return it, if Things don't get resolved, I got: Do what you want to do! Wow!!!

28 de fevereiro de 2020

Hello.

It is a shame that you have had to experience this type of communication. We always try to make sure that our Customer Service representatives treat all our customers with respect and kindness, and we will take this matter internally in order to figure out why this happened.

We can however see that you were indeed refunded your product and we assume that went of wtihout any further complications.

Classificada 1 em 5 estrelas

Styr for all del unna!!!!!

Jeg kjøpte Tail IT pet for å bruke på hund. Det viste seg å bli den verste opplevelsen jeg har hatt som kunde noensinne! Produktet viste seg helt ubrukelig og alle forsøk på en konstruktiv dialog med selskapet har vært umulig å få til.

Jeg har brukt kr 800 på GPS-trackeren og dessuten kastet bort kr 1 000 på et års forhåndsbetalt abonnement.

Jeg kan virkelig ikke forstå at et slikt produkt i det hele tatt kan selges; det hele fremstår som rent lureri. Jeg sender nå saken til Forbrukerombudet.

For de spesielt interesserte kan klagen leses under:

Jeg har kjøpt Tail It Pet som ikke fungerer.

Jeg har flere ganger forsøkt å få Tail It til å rydde opp, men selskapet avviser ansvar for kostander til abonnement.

Tail It Gps-enheten fungerer ikke og jeg ønsker å heve kjøpet, samt terminere abonnementet (som har ett års bindingstid) og som ble tegnet før det var avklart at produktet ikke fungerer.

Tail If har forsøkt å løse problemene ved
1 Support via chat, e-post og telefon
2 Ved å sende ny lader
3 Ved å sende ny enhet

Problemene har ligget på flere plan;
1 Enheten lar seg ikke lade
2 Enheten lar seg ikke oppdatere
3 Appen krasjer
4 Appen får ikke kontakt med enheten

Jeg mottok enheten 02.01.2020 og abonnement ble tegnet samme dag. Tegning av abonnement – som hadde ett års bindingstid – ble tegnet samme dag. Dette måtte gjøres for i det hele tatt for å kunne (forsøke) å ta enheten i bruk.

Saken har følgende tidslinje:
19.12.2019 – Tail It Pet bestilles via Talkmores nettside, ordre med ordrenummer #3739 og 3#740 bekreftes mottatt – se vedlagte e-postbekreftelser datert 19. og 20.12.2020 (vedlegg 1 og 2)
02.01.2020 – Enheten mottas, Talkmore bekrefter at ordren er komplett – se vedlagte e-post 02.01.2020 (se vedlegg 3 og 4)
02.01.2020 – Kl 23.25 Det tegnes abonnement – se skjermdump (vedlegg 5)
02.01.2020 – 03.01.2020 Enheten tar ikke lading. Jeg kontakter Tail It via chat og e-post (vedlegg 6)
03.01.2020 – Tail It svarer på e-post (vedlegg 7)
04.01.2020 – 06.01.2020 – Diverse telefonsamtaler med Tail Its support avdeling. Tail It sender meg ny lader
07.01.2020 – Ny lader mottas – heller ikke denne virker – Jeg ber om at utgifter til abonnement krediteres. (vedlegg 8)
08.01.2020 – 10.01.2020 – Diverse samtaler med Tail It support på tlf – det sendes ny GPS-enhet
13.01.2020 – Ny GPS-enhet mottas. (Vedlegg 9)
14.01.2020 – Heller ikke ny GPS-enhet tar lading tilfredsstillende. I tillegg krasjer appen og GPS-enheten oppnår heller ikke kontakt med appen - Telefon til Tail It som ikke løser noe
22.01.2020 – Lang e-post der alle problemer oppsummeres og der jeg ber om at utlegg refunderes (vedlegg 10).
23.01.2020 – Svar fra Tail It der selskapet avslår med henvisning til at angrefrist er utløpt og at abonementsspørsmål må tas opp med teleg.no (som jeg aldri har inngått noen avtale med) (Vedlegg 11)
23.01.2020 – E-poster fra meg til Tail It der jeg fastholder krav om refusjon (vedlegg 12 og 13)
27.01.2020 – E-post med purring fra meg til Tail It – intet svar (vedlegg 14)
29.01.2020 – E-post fra meg til Tail it

Samtlige vedlegg er samlet i ett pdf.dokument for oversiktens skyld.

Oppsummeringsvis fremkommer altså at Tail It har gjort gjentatte forsøk på å løse problemene uten å lykkes. Produktet har aldri fungert og jeg har aldri fått tatt det i bruk.

For ordens skyld presiseres at den eneste grunnen til at produktet ikke ble returnert umiddelbart etter første mottakelse, var Tail Its lovnader om reparasjon. Jeg aksepterte selvsagt det og forholdt meg til Tail Its instruksjoner / forslag. Dette mener altså selskapet skal resultere i at angrefristen er gått tapt, noe som oppleves som helt urimelig.

27 de fevereiro de 2020

Styr unna

Mottok den første enheten i November. Den hadde flere feil. Den viste posisjon fra mobilmast flere ganger selv om vi var ute i friluft hvor det skulle være fri sikt til gps satelitter. I tillegg fungerte ikke lydsignal, og den spurte etter firmware oppdatering hver gang den ble restartet. Mottok så en ny enhet som de hadde send til meg ved en feil. Så jeg kontaktet dem og ba om å få den aktivert slik at jeg kunne teste den istedet. Den nye enheten fikk jeg aldri kontakt med. Sendte derfor begge enhetene tilbake. Etter nærmere 1 mnd fikk jeg en ny enhet. Og gjett om den virket. Neida, umulig å få kontakt med den også. Så nå må jeg vel sende den også tilbake, og vente 1mnd på å få tilsendt en ny enhet som ikke fungerer...
Både tracker, app, og nettside virker som et veldig umodent system. Og de har åpenbart store problemer med kvalitetssikringen.
De er veldig trege med å svare på henvendelser. Sendte de eposter, som de ikke svarte på. Måtte derfor flere ganger innom chat for å purre. Der jobber det kun jobber engelsktalende personer som tydeligvis ikke kan gjøre noenting annet enn å videreformidle henvendelser til kontoret. Har rett og slett ingen tro på at jeg noengang får en enhet som vil fungere som lovet. Styr unna.

Oppdatering 16 mars:
Den siste trackeren jeg mottok fungerte ikke. Jeg klaget da til tailit og ba om å heve kjøpet, noe de godtok, men sa jeg selv måtte betale for frakt. Og jeg måtte kontakte TeleG ang abbonementet. TeleG viser seg å være lokalisert på samme adresse og med samme daglige leder foresten. Så jeg sendte de en e-post og ba om at abonementet måtte kanselleres fordi det har jeg jo ikke bruk for uten en fungerende tracker. Etter gjentatte purringer fikk jeg etter 3 uker svar fra TeleG om at abonnementet ikke kunne heves.
Har aldri noengang vært borti en mer useriøs aktør. Som flere andre her sier, den eneste grunnen til at de får 1 stjerne er at det er ikke mulig å gi 0 stjerner.

15 de fevereiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Faktisk helt ubrukelig til å spore…

Nå er bikkja borte og sporing virker ikke heller.
En annen ting er at det ikke er geofence eller sist oppdaterte posisjon.
Kjøp ikke tail it for guds skyld hvis du er glad i kattaneller bikkja di.!

28 de janeiro de 2020

Hei Bjørn-Tore,
Vi har desverre ikke geo-fence implementert i appen helt enda men våre utviklere er på saken og det kommer til å bli lansert i en ny oppdatering til appen. Når du sier oppdatering på 10-15 minutter mener du da firmware oppdateringen? Gjerne ta kontakt med vår supportavdeling, de kan hjelpe deg med trackeren din slik at den blir opp å går sånn som den skal. Gjerne send en epost til support@tailit.com eller ring oss på 73 02 11 99 så skal vi hjelpe deg (kl 09-15 man-fre på telefon)

Dårlig produkt og kundeservice

Kjøpte tail it pet til katten vår, og er ikke veldig imponert. Verken med produkter eller kundeservice. Gps’en gikk tom for strøm fortere enn lovet, så vi måtte lade den hver dag. Sendte den inn til reparasjon, og da den skulle sendes tilbake ble den sendt til vår gamle adresse (som vi flyttet fra for 3 mnd siden). Fikk beskjed om at det ikke var noe de kunne gjøre. Terminerte abonnementet, og kommer aldri til å bestille noe herfra igjen.

26 de janeiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

FRARÅDER ALLE PÅ DET STERKESTE Å UNNGÅ…

FRARÅDER ALLE PÅ DET STERKESTE Å UNNGÅ TAIL IT SINE PRODUKTER. På nettsiden deres skrives det at det er 30 dager prøvetid( men her må du betale for abonnement for 1 år før du kan teste. Teste hva??? teste lading?? produktet er ubrukelig uten abonnement). Produktet funker ikke, support besvarer ikke, og på toppen av det hele får man avslag på refusjon av abonnement om man ombestemmer seg selv om det står 30 dager prøveperiode og live chat på nettsiden påstår dette før kjøp. Power som selger produktet ber meg ta saken med tail it, tailit ber meg ta saken med teleg.no... skjønner ikke hvorfor Power har avtale med dette svindler selskapet som lurer kunder med alibaba produkter og misledende markedsføring. IKKE KJØP DETTE PRODUKTET, DU KOMMER TIL Å ANGRE!!!!

25 de janeiro de 2020

Hei.

Det er leit og høre at du hatt en negativ opplevelse med oss. Dette er ikke det inntrykket vi jobber for å skape og det er derfor leit og høre om. Vi vil ta saken med videre internt og se hva vi kan gjøre for og forbedre oss i fremtiden. Vi setter stor pris på deres tilbakemelding.

Vi Jobber alltid med og forbedre oss og takket være deres og andre tilbakemeldinger har vi nå gått inn og sett på de retningslinjene vi har og gjort noen endringer i løpet av den seneste tiden hvor disse blir mer klare og lette for samtlige parter og forholde seg til.

Etter vi tok en intern inspeksjon av saken kan vi se spor på at du etter en samtale med vår kundeservice avdeling ble refundert ditt abonnement etter at en rekke gode argumenter ble gitt til våre representanter. Vi håper dette gikk glatt for seg og at du fikk dette refundert raskt og effektivt etter avgjørelsen ble tatt.

Classificada 1 em 5 estrelas

This is not 'the worlds smallest pet…

This is not 'the worlds smallest pet tracker'! Our cat is 8 years old about medium height and build. 1. this tracker is too big and sticks out from collar. 2. because of the size it would be very easy for a cat to catch it when scrambling through fences and bushes and possibly be strangled, even with a fast release collar. I'm sure it is fine for dogs but not cats.

23 de janeiro de 2020

Hi Frances,

Thank you for the feedback, we are constantly working on improving both the functionality and the size on our pet trackers. Unfortunately in your experience, this time the Pet tracker was too large for your cat. Our experience is that most cats can wear this comfortably, but ofcourse all cats are unique both in size and how comfortable they are wearing a device on their collar, the current dimensions are very small compared to the market standard. We have never heard about a situation where a cat has been strangled or got in trouble because of wearing a GPS tracker from Tail it.
Dimension: 41 × 29 x 12mm
Weight: 23g

Ikke bra

Ikke bra. Ekstremt treg på oppdatering selv m 4g forhold. Ikke fornøyd

18 de janeiro de 2020

Hei Bjørn S,

Har du vært i kontakt med vår support avdeling? Gjerne ring oss på 73 02 11 99(kl 09-15 man-fre) eller send mail til support@tailit.com så skal vi hjelpe deg med å få enheten din opp å går som den skal, eventuelt ta den inn for en reparasjon / erstatning hvis den ikke fungerer bra nok i henhold til våre standarder.
Mvh, Tail it

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig ringe produkt og service

Virkelig ringe produkt , Købte 1 stk tailit gps pet , men som var meget upræcis , op til 3 km , og til sidst frøs location fast selvom min kat sket ikke var der . Så fik jeg den byttet gps til en anden , det var det samme problem . Det endte så med at jeg sendte det hele retur , men idag d 7-1-20 har jeg modtaget den igen , lige pludselig kender kundeservice ikke til noget , men lover jeg vil blive kontaktet via email. Så for vi se hva der så sker

7 de janeiro de 2020

Tail It Pet er ganske enkelt noget…BRAS

Tail It Pet er ganske enkelt noget BRAS.

- Appen er gammeldags.
- Appen kan ikke logge rute der bevæges langs.
- Ingen historik i Appen.
- Kundeservice er elendig.
- Abonnement er bondefangeri - når det siges op giver de ikke pengene retur for den periode der ikke bruges.

Hvis du skal bruge en tracker til dit kæledyr (eller andet) så hold dig fra Tail It - KØB NOGET ANDET......

4 de janeiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi kjøpte Tail It Kids til sønnen vår…

Vi kjøpte Tail It Kids til sønnen vår og vil virkelig ikke anbefale dette produktet til noen.
Først og fremst blir du tvunget til å forhåndsbetale for 1 eller 2 år med abonnement for å aktivere SIM-kortet (det var ikke et alternativ å betale pr. måned).
Brukermanualen som følger med klokken er en helt annen enn den Tail It selv sender ut via mail (denne mottar du først når du spør om hjelp tydeligvis).
Klokken vi kjøpte vil ikke synkes opp mot appen, viser feil dato og tid og kan ikke ringes til eller fra. Vi har fulgt alle steg i manualen for å få synket den opp, ingenting fungerer.
I tillegg har den gått tom for strøm 3 ganger på samme dag (vi har passet på at den er fulladet før bruk), det virker altså som det er noe galt med batteriet.

Jeg tror rett og slett vi bare har vært uheldig med produktet, og har heldigvis kjøpt det hos Power slik at vi forhåpentligvis får reklamert og får pengene raskt tilbake.
Men jeg syns kundeservicen fungerer dårlig.
De svarer ikke på telefon innenfor åpningstidene, de svarer ikke på melding på Facebook. På deres livechat på hjemmesiden jobber det visst kun engelsktalende personer som ikke gir stort annen hjelp enn å be deg sende en mail til supportavdelingen. Og hos support er det lite hjelp å få.

27 de dezembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

WARNING! Do not buy pet tracker from Tailit's website. You will not receive it!

WARNING! Do not buy pet trackers from this company through their website. I bought two pet trackers in the beginning of December directly online from Tailit Technologies' website. Paid at once by credit card and received order confirmation, and then... nothing. No information, no shipping/tracking number, although I had specified on my order that it was for a Christmas present. When I called them on 20 December to hear where the items are, the reply was "We have not shipped any items in December, as we have a problem with our supplier". All it would have taken was an e-mail to say that the items could not be delivered in time, and then give the customer a chance to go elsewhere to buy a similar product. But for Tailit just to do nothing and then not deliver. Shockingly bad - or rather - non-existing customer care!!!

20 de dezembro de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais