Informações sobre a empresa

1. Avaliador de prejuízos

Escrito pela empresa

Alle skader takseres af eksaminerede taksatorer/bygningskonsulenter og gennem en løbende kvalitetsvurdering sikrer vi, at opgaverne løses i henhold til egne værdier.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde et rørbrud i vores…

Vi havde et rørbrud i vores badeværelse. Der blev fra vores forsikringsselskab sat en taksator fra taksator.nu på sagen.
Taksatoren havde på intet tidspunkt styr på sagen. Jeg måtte flere gange forklare vedkommende om konstruktions opbygning og hvor fx. klinker på gulvet skulle fjernes ifm. affugtning. Tiden trak bere længere og længere ud.
Det var ikke før, at forsikringsselskabets egen taksator kom på sagen, at der skete noget. Alt i alt har det taget 7 mdr. at udbedre en simpel rørskade.

3 de maio de 2025

Hej Erik
Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse med en af vores taksatorer. Generelt har vores taksatorer godt styr på både bygge- og forsikringsteknik, men vi kan ikke helt undgå at også de tager fejl ind imellem.
Jeg kende ikke sagens detaljer, men du er meget velkommen til at kontakte mig.

Adm. direktør

dybt uprofessionel håndtering

Vores forsikringselskab – som jeg i øvrigt er meget tilfreds med – sender en taksator fra taksator.nu ud for at besigtige en svampe skade, og der kom hurtigt tilsagn om dækning, hvilket naturligvis var positivt.

Desværre blev processen omkring selve udbedringen en skræmmende oplevelse.

Taksator.nu forsøgte at komme med anbefalinger til, hvordan skaden skulle udbedres – noget de selv kaldte "dialog". Men den løsning, de ville medvirke til, var direkte i strid med BR18-lovgivningen og ville have medført både sætningsskader og yderligere spredning af svampen.

Det mest bekymrende var, at taksatoren havde en baggrund som bygningskonstruktør – en faglighed, der burde sikre korrekt og lovlig rådgivning. I stedet måtte jeg involvere min egen byggerådgiver for at få dokumenteret den rette løsning. Denne blev til sidst anerkendt af taksatoren, men da byggerådgiveren ønskede sine timer dækket, afviste taksator.nu dette.

Selv taksatorens chef ønskede ikke at tage ansvar for den fejlagtige rådgivning og forsøgte blot at fralægge sig ansvaret.

Jeg kontaktede forsikringselskabet og fortalte om mine oplevelser, og de har heldigvis været konstruktive og pragmatiske i forhold til at finde den rigtige løsning – men kun fordi jeg valgte at gå videre med sagen, da jeg fandt forløbet dybt bekymrende.

Håber mit forsikringselskab sender regningen videre, så det ikke er dem som hæfter for taksator.nu skræmmende stykke arbejde.

Får du en taksator ud fra det her selskab, så skal du være vågen.

11 de agosto de 2025

Hej Morten
Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med en af vores taksatorer.
Jeg kender, af gode grunde, ikke sagens detaljer, men jeg vil meget gerne sætte mig ind i det hvis du sender mig lidt yderligere informationer.

Adm. direktør

Classificada 3 em 5 estrelas

Vanvittig sag.

Jeg har en sag der trækker fuldstændig vanvittigt tænder ud.
En kørte op i min F11 530D BMW tilbage i Januar, ikke en stor skade. Kunne godt køre derfra. Men bilen er ikke lavet endnu 7 mdr. Senere.

Føler og håber dog taksatorerne gør alt hvad de kan for at vi kommer så hurtigt og effektivt i mål som muligt.

Jeg håber meget min bil snart er færdigt. Jeg krydser fingre.
Mvh. Martin.

9 de julho de 2025

Hej Martin
Tak for din besked - jeg beklager at du sidder med en dårlig oplevelse. Jeg ved at vores taksatorer gør hvad de kan hele tiden, men nogle gange
er der desværre sager som af den ene eller anden grund trækker ud.
Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har andre spørgsmål.
Mvh Bo Nordestgaard
Adm Direktør
Taksator.nu
Mob 5198772

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke en uvildig vurdering — varetager kun forsikringens interesser

Taksator.nu blev udpeget af Købstædernes Forsikring til at vurdere skader på mit hjem og mine ejendele efter en grov leveringsfejl fra Ib Transport & Montering ApS.

Taksatoren fremstod fra starten partisk og interesseret i at minimere skaderne frem for at dokumentere dem reelt. Under besøget forsøgte hun at overtale mig til ikke at medtage visse skader, og hun inspicerede mit hjem på en måde, der ikke havde nogen relevans for skadesvurderingen.

Det var tydeligt, at hun primært handlede ud fra forsikringens interesser og ikke som en uafhængig fagperson.

En taksator skal være objektiv og repræsentere en fair vurdering — det oplevede jeg på ingen måde her.

Jeg kan ikke anbefale Taksator.nu til nogen, der ønsker en retfærdig og gennemsigtig behandling.

Min vurdering: 1 stjerne.

Redigeret for svar:

Kære Bo Nordestgaard,

Tak for jeres svar.

Jeg må dog præcisere, at det er stærkt misvisende at påstå, at min manglende indboforsikring fratager Elgiganten og deres ansvarsforsikring (jeres opdragsgiver) det juridiske erstatningsansvar. Det er helt korrekt, at der er tale om en ansvarssag — men netop derfor skal skadelidte ikke bære risikoen eller være afhængig af at have egen indboforsikring.

Jeres opgave som "uvildig" taksator burde have været at foretage en reelt neutral vurdering, ikke at vurdere på grundlag af, om skadelidte havde en privat forsikring eller ej. At nævne min indboforsikring i denne sammenhæng fremstår både irrelevant og i strid med god skadebehandlingsskik.

Derudover bør det nævnes, at jeres taksator flere gange afgav juridiske vurderinger og anbefalinger, hvilket ligger uden for taksators kompetenceområde og må betragtes som uprofessionelt.

Jeg ønsker at gøre opmærksom på, at denne sag er indbragt for Forbrugerklagenævnet, og at sagen ligeledes vil blive anmeldt til relevante myndigheder for yderligere undersøgelse af jeres habilitet og praksis.

Berna Turan

Redigeret for svar igen:

Kære Bo,

Tak for din tilbagemelding.

Jeg må dog igen understrege, at det er misvisende at fremhæve manglende indboforsikring i denne sag. Som skadelidte forbruger har jeg dokumenteret hændelsesforløbet, og det er transportøren samt Elgiganten, der hæfter for korrekt levering og for skader under transport, jf. købelovens § 17 og § 23.

Jeres gentagne henvisning til, at I "kun er øjne på sagen", stemmer ikke overens med jeres handlinger under besøget, hvor jeres taksator afgav juridiske vurderinger og anbefalinger til, hvordan jeg burde forholde mig, hvilket er uden for taksators kompetenceområde.

Jeg ønsker at gøre opmærksom på, at sagen er indbragt for Forbrugerklagenævnet og relevante myndigheder, og at jeg afventer deres afgørelse.

Berna Turan

4 de junho de 2025

Hej igen, Berna
Vi har selvfølgelig et opdrag fra den forsikring der rekvirer os til en opgave - i dette tilfælde på en ansvarsforsikring.
Jeg ønsker ikke diskutere en taksator eller den konkrete sag på TrustPilot.
Vi afventer Forbrugerklagenævnet og relevante myndigheders tilbagemelding, og forholde os derefter til dette.
God aften
/Bo

Kære Berna
Vi har tidligere skrevet om denne sag.
Desværre havde du ikke, da skaden skete, nogen indboforsikring, og derfor er der tale om en ren ansvarssag, og her er vi, som uvildig taksator, kun "øjne" på sagen. Vores opgave er at lave en objektiv vurdering af hændelsesforløb og omfang, og ud fra dette træffer forsikringsselskabet en afgørelse.
Vi har ikke beføjelse til at træffe den endelige afgørelse når vi, som i dette tilfælde, repræsenterer en ansvarsforsikring.

/Bo Nordestgaard, Taksator.nu

Classificada 5 em 5 estrelas

Empatisk, professionel og den mest løsningsorienteret takstator jeg nogensinde har mødt

I forbindelse med en større vandskade i mine forældres hus, fik vi tildelt taksator Carsten Hansen på sagen som behandlede sagen for Sønderjysk Forsikring. Fra start til slut er vi blevet mødt med et menneske som har været tovholder mellem os, forsikring og diverse håndværkere.
Vores situation blev kompliceret af, at min mor som er meget dement ikke ville kunne blive boende i huset mens skaden blev udbedret, men vi blev mødt af forståelse for dette og der blev fundet en løsning på genhusning på et aflastningscenter i kommunen mens min far kunne blive boende i huset. Det var en sårbar situation som krævede omsorg fra taksators side til sammen med resten af familien at hjælpe især min far til at erkende, at tiden var kommet til at hun ikke længere kunne blive boende hjemme. Den empati der blev udvist her er sjælden og i det hele taget har alle håndværkere som har været på sagen været omsorgsfulde, og udført arbejdet til topkarakter.

Man hører mange dårlige historier om forsikringsselskaber - men vi har været Taksator.nu og Carsten meget taknemmelig for den behandling vi har fået, modsat den behandling vi har fået af den håndværker som forårsagede skaden til at starte med.

Vi føler at kommunikationen var på højt plan hele vejen igennem. Der blev udvist forståelse for det sårbare i at måtte adskille en familie og fundet løsninger som i sidste ende er endt lykkeligt for os alle.

Så kæmpe tak og stor ros herfra mig og mine forældre og søskende.

26 de setembro de 2024

Kære Helle
Tusind tak for at du tager dig tid til at skrive denne anmeldelse - det betyder meget for os (Taksator.nu), og ikke mindst for taksatoren.
Det glæder os altid når en taksator får ros for et godt stykke arbejde.
Jeg tillader mig at sende din besked til Forsia (tidl. Sønderjysk Forsikring) - de skal også vide at de har en tilfreds kunde.
Endnu en gang - tak for din tid.

Adm. Direktør
Taksator.nu

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas på med at ende i kløerne på dem!

Det er svært at sige hvor jeg skal starte, for den første taksator.nu besad åbenbart ikke nødvendig faglig viden som forsikringens "øjne" der dermed afviste skaden.
Det var en afvisning baseret på ukorrekte fakta. Af samme grund er det svært at tage seriøst, at der skal dukke en chef taksator op og komme med en ny forklaring på hvordan en skade er opstået (eller ikke opstået i deres optik). Alt sammen virker ganske uvirkeligt, og magen til inkompetence skal man lede længe efter.

Uanset om skaden er dækningsberettiget eller ej, så betyder det at den første taksator ikke har været sin opgave voksen og afvist en skade på et forkert grundlag. Allerede der er den jo helt helt gal og mildest talt utroværdig.

Ender man i kløerne på taksator.nu, så kan man godt berede sig på en lang og sej kamp, da forsikringsselskabet hører mere på taksator.nu end på jer. Forsikringsselskabet har nok deres grunde.

At chef taksatoren optræder ganske ubehageligt og tilbageholder oplysninger inden mødet er decideret uanstændig opførsel.

13 de dezembro de 2023

Resposta da Taksator.nu

Hej Niels - Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse på en skade som Taksator.nu har håndteret på vegne af dit forsikringsselskab.
Vi vil rigtig gerne lære af sager som vi ikke har håndteret godt nok. Derfor er du meget velkommen til at kontakte mig direkte, enten på telefon eller mail.
Adm Direktør, Taksator.nu
Mobil: 51498772

Classificada 5 em 5 estrelas

Genial svensk !virksomhed*****det kan…

Genial svensk !virksomhed*****det kan få 0 dkk til at bile 12004 På 0 tid og samtidig nå at få RKi banbule fremsendt som girokort på 1202.10

Læg mærke til rudekuverter mærketAlektum o vær meget oppe på dupperne Jeg betalte straks da det jo koster i hundredevid af dkk prløbende uge
pas også på CBB SOM ADSPURGT HAR SAGT AT ALT ER KLARET OG OPSAGT, MEN HVIS DET ER danmarks billigste, ja hvad koster det så andre steder.?
Hold dig langt væk fra beggeklamhuggere mvh Erik

7 de fevereiro de 2024

Hej Erik
Jeg tror at du har skrevet din anmeldelse til den forkerte virksomhed. Vi er en dansk virksomhed, der takserer skader for forsikringsselskaber.
Måske jeg kan få dig til at slette dit opslag på vores side, og skrive til det rette firma.
Adm. Direktør
Mobil 51498772

Komplette amatører

Vi har desværre kun haft dårlige oplevelser. dette både ved den første takdator der kom ud, som i høj grad ikke besad den nødvendige faglige kompetence til at identificere en stormskade. Efter flere klager til Popermo, fik vi besøg af chef taksator Tage Overgaard, som kun kan beskrives som en ubehagelig person.

Han beder vores egen byggesagkyndige være til stede, men respekterer ikke den rapport der er udarbejdet af samme.
Kan kun anbefale, at alt foregår på skrift og med fordel kan optage mødet til dokumentation

13 de dezembro de 2023

Hej Birgitte
Jeg beklager hvis du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med en forsikringsskade.
Som jeg forstår det, så er det cheftaksatorens opførsel du anfægter, og det tager vi selvfølgelig meget alvorligt.
I forhold til om din skade er korrekt dækket/afvist, så kan jeg ikke forholde mig til dette, da jeg ikke kender sagen. Men som ekstern samarbejdspartner med dit forsikringsselskab, så er vi underlagt at behandle sagerne efter deres betingelser og retningslinjer.
Du er velkommen til at kontakte mig hvis der er spørgsmål eller yderligere bemærkninger.

Bo Nordestgaard
Adm. direktør, Taksator.nu
Mobil 51498772

Brug aldrig dette firma

Brug aldrig dette firma, de trækker sagerne så lagt ud at alle opgiver.
Godkender ikke åbenlyse skader, forsøger med dårlig håndværk at genbruge skadet ting.

14 de janeiro de 2023

Resposta da Taksator.nu

Hej Per - Jeg skal beklage hvis du føler at din skade er blevet behandlet forkert. Taksator.nu fungere som uvildige konsulenter, og skal selvfølgelig følge dit forsikringsselskabs retningslinjer og betingelser. Hvis du føler at du ikke er blevet tilstrækkelig informeret, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
Mvh Bo Nordestgaard

Classificada 1 em 5 estrelas

Vis du vil ha dårlig service

Vis du vil ha dårlig service skal du klart bruge Taksator.nu
De svar ikke på de mails man sender eller tager Tlf når man ringer
har nu haft en sag kørende om noget genhusning hvor Taksator.dk skal sende nogen penge tilbage til et andet forsikringsselskab og det har nu tage 3,5
det er i dag 3.5 måned siden det anden forsikringsselskab skulle ha ders penge men der siker ikke noget
andet den forsikringsselskab sender rykker
Tak for nå ja ikke noget

9 de março de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais