Oplevelsen med Taksatorringen i Aalborg har været intet mindre end rystende. Hvis man forventer en professionel og saglig behandling efter en totalskade, skal man lede længe her. Her er de kol... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig dejlig oplevelse i en rigtig træls sag. En gren faldt ned i min parkerede bil. Og skulle takseres af taksatorringen i Åbenrå. Han havde kigget på bilen, og kunne godt se den ikke stod t... Ver mais
A empresa respondeu
Taksatorringen, Rødovre takserer vores totalskade bil - i øvrigt en bagfrakommende påkørsel, som vi er helt uden skyld i - til en pris, der hverken tager højde for kørte kilometer, bilens stand fø... Ver mais
Krondalvej 8, 2610, Rødovre, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Her er de kolde fakta:
Total mangel på respekt: Vi gav klar besked om, at kontakten skulle gå gennem mig. Det valgte taksatoren at ignorere fuldstændigt.
Arrogance i særklasse: Da vi endelig kom i dialog, blev vi mødt af en taksator, der var så ekstremt nedtalende og næsvis, at man skulle tro, det var hans egne private penge, han skulle af med. En fuldstændig utilstedelig opførsel over for folk i en svær situation.
Værdisætning trukket ud af den blå luft: Erstatningstilbuddet er en hån. Det afspejler på ingen måde prisen på en tilsvarende bil i dagens marked. Det ligner et forsøg på at snyde min søn for en fair erstatning.
Vi har nu krævet at få udleveret dokumentationsgrundlaget for deres såkaldte "vurdering", for vi finder os ikke i at blive spist af med udenomssnak og næsvise bemærkninger.
Advarsel: Hold øje med jeres rettigheder, når I har med Taksatorringen Aalborg at gøre. De virker mere interesserede i at trykke prisen og tale ned til kunderne end i at udføre et reelt stykke arbejde.: Advarsel: Arrogant taksator og direkte useriøst værdisæt

Resposta da Taksatorringen
Havde besøg af taksator hos FDM i dag, og der var godt styr på det. Jeg er tilfreds med behandlingen

Resposta da Taksatorringen
Hurtig, effektiv og professionel behandling af min bilskade.

Resposta da Taksatorringen
Min bil der kun er 4 år gammel, bliver påkørt d. 14 januar 2025. Bilen hentes af autohjælp og sendes til et værksted.
Jeg får bilen tilbage 2,5 måneder senere, men bilen melder fortsat fejl, f.eks. virker klimaanlægget i bilen ikke længere.
Taksator/forsikringsselskab mener at der ikke er en sammenhæng mellem fejlen bilen viser, og skaden.
Da bilen er en Tesla, logges alle fejl med tidspunkter samt hvornår disse første gang optræder.
TESLA kan dokumentere at fejlen første gang optræder SAMME DAG som skaden sker og aldrig har været til stede tidligere.
Taksator/forsikringsselskab er forelagt dette, men fastholder deres vurdering af at der ikke er en sammenhæng. Jeg får på intet tidspunkt i forløbet en redegørelse for, hvorfor de mener der IKKE er en sammenhæng - det vil de simpelthen ikke svare på. Så: Hvis man spørger, hvorfor er der ikke en sammenhæng, er svaret fra taksator: Fordi det "SYNES" han ikke der kan være - ingen videre teknisk forklaring. Det har været nær umuligt at komme i kontakt med taksator i forløbet og når dette én gang er lykkedes, var attituden (Taksator Jimmy Christiansen) arrogant og afvisende lige fra han løfter røret.
Som man kan læse ud fra samtlige andre anmeldelser her på Trustpilot, så er vurderinger så vidt muligt til forsikringsselskabet fordel, baserede på synsninger/mavefornemmelser og uden saglig redegørelse.
Som andre også foreslår, vil jeg kraftigt opfordre til at man tænker sig om en ekstra gang når der skal vælges forsikringsselskab, og gå uden om selskaber der samarbejder med Taksatorringen. I mit tilfælde, HF-Forsikring. Der er tilsyneladende tale om en indspist og pilrådden branche, hvor man gerne vil tage penge fra kunderne, men undgår at hjælpe når behovet opstår, så snart der er den mindste mulighed for at snyg sig uden om!
Vær opmærksom på at man kan klage til ankenævn for forsikring for 300 kr. Der er desværre lang behandlingstid.

Resposta da Taksatorringen
Hej har nu på 28år som billist desværre fået totalskadet min bil for anden gang begge gange med taksatorringen som taksator pendler 300km til Arb om dagen og er meget utilfreds med deres behandling og deres skambud ubehøvlet hører slet ikke på dig begge gange med et stort underskud nu tre måneder efter stadig ikke enig en Citroen Grand Picasso 7pers aut fra 1.6bluehdi 2016 over et år til syn har kørt 411000km gav selv 150000kr for 4år siden med 136000km værksted vurdere den skal laves for 57000 en kofanger og en forskærm forlygte inder skærm og maling. værksted fortalte det kun var overfladisk pga lav fart og is og taksator byder 60000 i første gang 65000 anden gang som jeg har takket nej til kan jo ikke få en tilsvarende bil og til de penge men klart prisen bliver lav når man bruger programmer på nettet der er produceret til forhandler hvor du taster bilens data ind og så får du en lav pris eller man sammenligner engro biler
desværre er man jo tit tvunget til at acceptere man kan jo ikke undvære sin bil som de godt ved så til forsikrings selskaberne find et andet selskab
For er sgu ikke helt overbevist om det kan svare sig at have kasko på en bil med mindre den er ny
Hilsen Alessandro orizi

Resposta da Taksatorringen
Har en total øv oplevelse ved deres vil dårlig service , da min bil var en af de mange biler der kørte gennem de vandmasse esbjerg området fik for 3 uger tidsiden
Tog det mit kobling og svinghjul pga vandmasserne , taksatoren mener hård nakket at det ikke er sket selv om der er sendt billeder osv til forsikring samt at der har været flere mekaniker der også siger at skaden er sket pga disse vand masser …
Men lige meget med fagfolks vudering mener taksatoren nu stadig at det ikke er pga dette
Forsikring beder mig tage fat i værksted som igen bruger tid på at skrive deres videring og jeg sender det så til forsikring som sender det vidre men de fast holder så igen deres påstand … hvis man skal SENDE folk ud for at kigge på en skade skal det være nogen som ved noget om det
For man sender jo heller ikke en vvs mand ud for at lave en murers arbejde
Aldrig brug dem
Jeg beder nu om at en ny taksator som ikke er fra dem skal vuder sagen igen for det her er op ad bakke
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Taksatorringen, som jeg finder dybt bekymrende. I forbindelse med en skadesvurdering af min bil, blev jeg over telefonen informeret af en af deres ansatte, at værkstedet er kendt for at være "gode mennesker". Dette førte dem til at konkludere, at de derfor ikke mente, at sagen kunne være anderledes.
Det er frustrerende og uprofessionelt, at vurderinger baseres på personlige meninger om værkstedet frem for en objektiv vurdering af de faktiske skader. Jeg oplever, at der er en undervurdering af skaderne, især med hensyn til døren, som har knirker, og hvor der var betydelige problemer med at åbne den efter uheldet.
Jeg mener, at det er vigtigt for en taksator at være neutral og vurdere skaderne uafhængigt, uden at lade sig påvirke af, hvad de mener om værkstedets omdømme. Jeg håber, at Taksatorringen vil tage denne feedback til sig og arbejde på at forbedre deres processer.
Nu vil arbejde videre på sagen.

Resposta da Taksatorringen
Med taksatorens hjælp og professionalisme fik jeg til sidst repareret min bil tilfredsstillende.
Jeg har haft min Tesla til reparation for en bule i bagklappen og bagkofanger hos EngelbrechtBiler i Middelfart grundet kortere ventetid for Tesla biler.
Først efter to måneder og 4 værkstedsbesøg fik jeg i samarbejde med taksatoren udbedret skaderne på min tilfredsstillende.
Taksatoren fik foranlediget, at jeg fik en ny kofanger monteret, idet han havde godkendt en ny kofanger i taksatorrapporten, mens værkstedet, med dårligt udført arbejde, havde forsøgt at reparere kofangeren.
Taksatoren fik foranlediget at bulen i karrosseriet bag kofangeren blev opdaget og rettet ud, idet værkstedet havde “overset” dette trods afmontering af kofangeren.
Taksatoren fik foranlediget, at nuanceforskellen i den hvide farve i den nye kofanger og bilen blev væsentligt reduceret ved at vejlede værkstedet i, hvordan man skal lave malearbejdet.
Taksatoren fik foranlediget, at den nye bagklap blev justeret korrekt, så det først efter det 4. værkstedsbesøg ikke længere kommer vand ind i bagagerummet, når jeg kører i regnvejr.

Resposta da Taksatorringen
Jeg bliver påkørt på en cykel der koster 10.000kr og cyklen bliver totaltskadet og jeg smadre mit lår.
Cyklen er under 2 år gammel.
Taksator viser medfølelse (sarkasme kan forekomme) og vil ud og kigge på cyklen efter at lokalforsikring tvang mig på 2 værksteder for at de kunne kigge på cyklen.
Hvad vil taksatoren erstatte mig? 4.000kr. Der er tale om en speed pedelec hvor tilsvarende koster 45.000kr på det danske men jeg var heldig at anskaffe mig en billig en fra et EU land.
4.000kr.
Svar på Taksatorringens kommentar:
Jeg har sendt kvittering på cyklen som dokumentation. Jeg er den eneste som er kommet med dokumentation i sagen mens taksstoren gætter sig frem til et svar som han bakker op med intet. Jeg har efterspurgt dokumentation på hvad taksoteren bruger til at vurdere cyklen. Der kommer intet.
Det er så uprofessionelt som noget kan være.

Resposta da Taksatorringen
Dårligere og mest uvidende taksator skal man lede længe efter .
Kan ikke give - stjerne ellers var det -10

Resposta da Taksatorringen
Skulle have været 0 Stjerner men kan man jo ikke..
Blev ringet op efter en større skade hvor min bil var bleven påkørt Han startede ud meget sympatisk og det var da en grim oplevelse osv..
For der efter at nå frem til vi lå ligepå grænsen til en totalskade og han ville give 130 For min bil Hvilket er langt under markedet i min optik Så jeg sagde nej tak 150 kan vi evt tale om men ellers laver i den bare og så Blev han pige fornærmet OG nu har jeg så hentet en bil der ikke er lavet helt og nu Frygter jeg Hvad er ikke lavet udover det der lige er Synligt.. Jeg syntes virkelig det er under alt kritik at Starte ud med at være flink og når man så finder ud af Ejeren selv ved en masse ( Mekaniker i mange år og Chauffør de andre) Så jov det er sansynligt at det er sket som jeg siger og har forsøgt dokumenteret med nyere Billeder. NEJ VI NÆGTER SÅ VI LAVE DET HALVE AF DIN BIL lev med det..
Det som om det er mette det står for det Men der ryger advokat på og ankenævn Der er heldigvis nogle få af de der bliver trampet på der har råd til Sagen :-)

Resposta da Taksatorringen
Rigtig fin oplevelse. Fleksible og hurtige. Det kunne ikke været forløbet bedre. Stor anbefaling herfra.

Resposta da Taksatorringen
Kunne man give mindre end én stjerne havde jeg gjort det ! Magen til korrupt firma skal man lede længe efter, og heldigvis for det! De skulle bedømme en skade på en bil af min som var blevet meldt total skadet, de finder så den aktuelle brugt pris lignende biler men byder kun give halvdelen. Da jeg klager får jeg at vide at de havde fundet mange biler som var billigere end det de havde budt da jeg konfronterede dem med at de enten ingen syn havde tilbage eller kun sælges til CVR fik jeg at vide at det var jo ikke deres problem. Da jeg yderligere ville klage fik jeg at vide at så ville jeg få meget mindre for bilen og selv komme til at betale løn hvis der skulle ses yderligere på sagen. Min bil var forsikret hos GF og der er jeg færdig har heldigvis fundet et selvskab som ikke benytter sig af taksatoreingen. Nu står jeg og skal ligge ca 25000kr i en bil for at få en magen til min egen i samme stand.

Resposta da Taksatorringen
Helt utrolig hvor inkompetent teknisk en taksator har lov at være, og at klagemuligheder er så få.
En af vore biler bliver ramt af en kendt flugtbilist på venstre side og BMW analyserer at skaden på hjulophæng stammer fra ulykken. Rattet sad lige inden. Herefter hævder både forsikring og takstsator at hjulvinkler ikke har betydning for styretøjet, hvilket du blot kan slå op i en bog til lærlinge og modbevise.
Da det så ligesom ikke holder som argument var skaden der nok i forvejen, selvom man tydelig kan se fysisk uden laseropmåling at hjulet er trykket fremad i venstre side.
I stedet for at beklage har vi nu brugt flere timer på sagen økonomisk end bilen er værd.
Opsiger samarbejdet med vor forsikringudbyder på baggrund af denne inkompetance, som jo tydeligt udstiller sig selv

Resposta da Taksatorringen
Fik en parkerings skade på Venstre side på bilen bagkofanger skadet og Venstre side bilen beskadiget
Taksator men simpehelthen at ridser og buler på siden sf bilen var der i for vejen….

Resposta da Taksatorringen
Som de fleste skriver, er taksator ringen en flok tyveknægte.
Vi fik stjålet vores bil og de fandt en "lignende model" prisen satte de meget lavere, da de mente man kunne "handle" prisen ned.
ALDRIG mere ønsker jeg at komme i forbindelse med dem
Det lugter lidt af at de lever af den besparelse, de kan lave for forsikringerne, og så er alt moral sat ud af spil

Resposta da Taksatorringen
Jeg vil bare lige bemærke, at alle kommentarer med 1 stjerne (fordi der ikke er mulighed for minus point), har et indhold alle bør tage til efterretning. Jeg har været ude for samme oplevelse, hvor taksator helt usagligt og udokumenteret påstod, hvordan uheldet ikke kunne medfører skader, som var opstået (i direkte sammenhæng med ulykken). Jeg kæmpede hele vejen. Jeg klagede over alle deres afgørelser og endte til sidst hos deres direktør. Jeg fik til sidst dækket alle skader, men det var en unødvendig hård kamp. Et godt råd - kæmp for jeres sag.
Skal du skifte bilforsikring, så hold dig fra selskaber der bruger Taksatorringen. Du kan se hvilke på taksatorringen.dk
I en situation hvor man som forsikringskunde skal løfte bevis for at der er sammenhæng mellem skade og uheld, er Taksatorringens tilgang meget giftig. Deres takseringer bygger på ikke dokumenterede fornemmelser og gætværk. I mit tilfælde kunne deres taksator se på et billede af den bil der påkørte os, at det ikke var muligt at en pasager ved påkørslen sparkede en plastkopholder i gulvniveau i stykker. Når ulykken rammer husker man sjældent meget andet end at der skete et uheld og så forventer man at der er en vis tillid til at det der er i stykker nu, men ikke var det før er gået i stykker ved uheldet. Taksatorringen går ikke i dialog og ønsker ikke at man er til stede ved takseringen. Det vil til gengæld meget gerne komme med deres bud på hvad der skete og ikke skete ved uheld. Vores bil kiggede de på knap tre uger efter uheldet og afviste en stor del af skaderne. Alt argumentation var usaglig spekulation og mavefornemmelse. Det uddyber ikke deres svar.Forsikringsselskabet kunne lige så godt slå med en terning eller ringe til en spåkone. De takserer i øvrigt for flere selskaber og kan derfor også repræsentere modparten uden at du ved det. Deres virksomhedsmodel er en trussel mod retssikkerheden.

Resposta da Taksatorringen
Rigtig dejlig oplevelse i en rigtig træls sag.
Han havde kigget på bilen, og kunne godt se den ikke stod til at redde. Han var professionel, fair og forstående, og vi kom til en løsning både jeg og mit forsikringsselskab kan være tilfredse med.
Jeg føler mig godt behandlet og der blev lyttet til mig, og selvom jeg ikke får min bil igen, som jeg allerhelst vil, så fik vi en god, næstbedst løsning.

Resposta da Taksatorringen
Jeg vil hermed gerne give mine bedste anbefalinger og ros til Taksatorringen i Randers.
Situationen er den, at min bil var blevet påkørt af en ung gut på vej til arbejde og den stod ikke til at "redde".
Jan Christensen fra Taksatorringen i Randers kontaktede mig og han er altså en mand, der behersker balancens kunst.
Han roste mig for min bil og fortalte, som rigtigt er, at han kunne se, at jeg havde passet godt på den og brugt mange penge på at holde den i en god stand.
Efter lidt drøften frem og tilbage kom vi frem til en erstatning, som jeg er tilfreds med og som faktisk rækker til at købe en tilsvarende bil i samme vedligeholdte stand som min egen. Tak for det, Jan🙏
Min dreng havde siddet i bilen i sin autostol og denne skulle ligeledes erstattes med en tilsvarende - altså autostolen😉. Jeg kunne ikke finde kvitteringen, så Jan fik overdraget stolen og skulle så finde en tilsvarende.
Tre timer senere ringede Jan og fortalte, at han havde fundet en tilsvarende stol på nettet til 1400 kr på nettet og ville sende mig pengene, hvis det var okay. Jeg fik et link, så jeg selv kunne undersøge forholdene og det var den selv samme stol, jeg selv havde betalt knap 3000 kr for, et år tidligere.
Det er jo bare fedt. Jeg fik den samme stol igen og forsikringsselskabet sparede 1600 kr.
Det synes jeg faktisk er tiltalende. På den måde er Jan Christensen med til at holde prisen nede på mine forsikringer.
Kære Taksatorringen og Jan Christensen: tak for en god oplevelse.
Jeg følte mig set, hørt og forstået🙏❤️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.