Leia as opiniões dos outros
Zoals gewoonlijk, koop ik mijn Oral-B opzetborstels hier. Ontvang altijd originele producten, en mocht het eens fout gaan dan wordt dit prima opgelost! De klantenservice is ook goed bereikbaar, ook... Ver mais
Wat een verademing, een webwinkel waar de klant koning is. Ik zocht naar een elektrische tandenborstel, en kwam bij Tandenborstelexpert uit. De webwinkel heeft een groot aanbod voor mijn gebit, waardo... Ver mais
Nette prijs, tijdig geleverd, goed te vinden via Google. Nergens anders was deze elektrische tandenborstel meer te krijgen, maar deze website had nog een voorraad.
Informações sobre a empresa
Onze missie is om iedereen te voorzien van hoogwaardige tandenborstels en mondverzorgingsproducten tegen de beste prijs. Als grootste aanbieder combineren we een uitgebreid assortiment met diepgaande expertise, zodat je altijd het juiste product kiest voor een gezond gebit. Wij delen onze kennis op een duidelijke en betrouwbare manier, zodat elektrisch poetsen toegankelijk wordt voor iedereen.
Informações de contacto
Plesmanweg 13 BLOK C, 7602PD, Almelo, Holanda
- info@tandenborstelexpert.nl
- tandenborstelexpert.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Geen automatische terugbetaling
We krijgen 3 weken, nadat ze het pakket terugontvangen hebben, pas het geld terug en dan pas nadat we naar hen gemaild hadden waar het geld bleef. Als we niet zelf aan de bel hadden getrokken, dan kunnen we de terugbetaling wel vergeten. Op hun website staat echter duidelijk dat de verwerkingstijd voor terugbetalingen gemiddeld 2 tot 4 werkdagen na ontvangst zijn.
Ook hebben ze retourkosten in rekening gebracht terwijl het pakket automatisch is teruggestuurd door de bezorger en ze geen verzendkosten doorberekend krijgen van de bezorger.
Heel fijn apparaat
best price and nice customer care
I found the best price with them. I received a call right after ordering to check a detail in my order and I received it very quickly. Highly recommended.
Goede prijs en zeer snelle levering.
De bestelde Oral B tandenborstel snel…
De bestelde Oral B tandenborstel snel en op een correcte manier ontvangen.
Snel afgehandeld en bezorgd
Snel afgehandeld en bezorgd. Prima product
Duidelijke website.
Duidelijke website.
Alleen klopt de levertijd niet als je in het weekend besteld.
Voor de rest prima.
Snelle levering en goedkoper dan elders.
De aankoop bevalt goed.
Uitstekende service!
Ondanks dat mijn bestelling in eerste instantie niet compleet was, heeft Tandenborstel Expert dit ongelooflijk snel en netjes opgelost. Binnen een half uur kreeg ik reactie en de ontbrekende producten werden meteen verstuurd. De volgende dag had ik alles al in huis. Super klantvriendelijk en betrouwbaar – echt topservice! Ik bestel hier zeker opnieuw.
Snelle bezorging
Snelle levering,betrouwbaar,Zeer goed…
Snelle levering,betrouwbaar,Zeer goed product.

Resposta da Tandenborstelexpert
Snel en niks op aan te merken
Snel geleverd en niks op aan te merken

Prima product
Prima product. Bevalt goed. Netjes verpakt. Aflevering duurde langer dan tot twee keer toe werd toegezegd.

Resposta da Tandenborstelexpert
Voor de tweede maal besteld Sonicare HX…
Voor de tweede maal besteld Sonicare HX 9034/10 G2!!!!
Ontvang standaard Sonicare HX9034/10
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.