Tandlægerne Risskov Opiniões 67

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg anbefaler på det allervarmeste Tandlægerne Risskov, Rolighedsvej 30. Jeg fik i dag fjernet en kindtand som desværre ikke stod til at redde. Selve indgrebet varede ca 20 minutter og f... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Service i top. Flyttede tid uden problemer. Meget fokus og interesse i forhold til problemet. Skal have 2 kroner. Fik taget røntgenbillede samt kontrol af alle tænder. Rørende lav pris. Og nej, jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft forskellige, også dygtige, tandlæger gennem tiden. Ulrik Holm Christoffersen er suverænt, på alle områder, den bedste af dem alle. Han har lavet 3 komplicerede implantater for mig, stort... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Dentista

Informação fornecida por diversas fontes externas

Tandlægerne Risskov i Århus er en professionel, smilende og billig tandlæge nær Skødstrup & Egå. Vi udfører alle tandbehandlinger 100% smertefrit. Tandlægerne Risskov & Risskov Implantatklinik er åbnet oktober 2017, efter ønsket om at skabe en tandklinik som kan varetage alle tandbehandlinger, store som små, i et samlet Tandlægecenter i Aarhus. Klinikken er beliggende i lyse og logistisk let tilgængelige kliniklokaler i et begyndende sundhedshus på Rolighedsvej i Risskov.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Prof.Behandling med smil

Man bliver taget hånd om, altid med smil, fra du træder ind af døren og til du går igen.
Altid info om, hvad der skal gøres og hvordan.
Har du spørgsmål, får du altid svar / forklaring, så du går derfra med ro i sindet.

19 de junho de 2025

Absolut anbefalelsesværdig tandklinik

Jeg nærmer mig sidste del af en implantatbehandling, som er gået helt uden problemer - og så godt som helt smertefrit. Selv bedøvelsen mærker man næsten ikke.
Ulrik og de andre på klinikken forstår at skabe en rolig og afslappet stemning, så man følger sig tryg ved behandlingen.

29 de setembro de 2023

Hej Lars

Tusind tak for din besvarelse/anmeldelse👍🏻

Bedste hilsner, klinikteamet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dobbelt pris

Tak for svaret, de opfattede priser fremgår,,at jeres prisliste på nettet!Jeg besøgte, efter anbefaling fra min tandplejer, tandlægerne med henblik på implantat montering.
På hjemmesiden fremgik prisen 398 for en konsultation
med et røngtenbillede, Jeg fik en regning på 474kr med en forklaring om, at prisen ikke gjalt implantater.
Jeg fik oplyst, at prisen på et implantat var 18.500kr, prisen steg senere til ca. 20.000kr uden nærmere forklaring.
Jeg fik efterfølgende udført en, ukompliceret,rodbehandling af en enkeltkanals kindtand med efterfølgende plastfyldning.
Ifølge klinikkens prisliste ville prisen være cirka 2.000
kr. incl. bedøvelse og røntgen. Jeg blev præsenteret for en regning på 4.700kr. Efter nogle søforklaringer fik jeg halvdelen refunderer, men tilliden var væk, selv om min opfattelse af klinikkens faglige standard var højt,var dobbelt pris for højt.

19 de setembro de 2023

Kære Jan.

Vi glæder os dog over at du har opfattelsen af at vores klinik har en høj faglig standard. Det er klart også et erklæret mål for os.
Vi er kede af at du ikke synes du har haft et rimeligt besøg på vores klinik ift. de priser som du selv har opfattet. Vi har derfor refunderet et beløb ud fra et service hensyn. Vi håber du finder dig til rette andetsteds.

Tandlægerne Risskov
Risskov Implantatklinik.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nærværende og faglig kompetent tandlæge og personale

Nærværende, afslappet, imødekommende, faglig kompetent tandlæge med en klar tilgang til det sit fag lige efter mit hoved(forebyggelse uden at overbehandle).
Desuden en super god og moderne håndværker👍🤗.
Denne tilgang mærkes tydeligt hos det øvrige personale.
Tror næsten, at det er den bedste tandlæge, jeg har haft, siden jeg startede med at gå til tandlæge for mere end 60 år siden, og før jeg startede hos skoletandlægen👍

18 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ville gerne give dem 1000 stjerner hvis…

Ville gerne give dem 1000 stjerner hvis jeg kunne, var i dag til en rodbehandling, og havde meget tandlæge skræk, og var bange for jeg ikke kunne gennemføre forløbet.
jeg blev modtaget af de mest søde, venlige og rolige kvinder.
Der tog hensyn til mine udfordringer under hele forløbet, selvom det helt sikkert krævede ekstra arbejde for dem, og jeg helt sikkert ikke var nem at have i stolen. Så var de så søde hele vejen, fik endda en juice undervejs til blodsukkeret 😊.
et godt samarbejde under hele forløbet, jeg er så glad for, at til trods for det krævede noget at have mig i stolen, blev jeg imødekommet og anerkendt hele vejen.
Og det var en virkelig god oplevelse
Tak ♥️

10 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg anbefaler på det allervarmeste…

Jeg anbefaler på det allervarmeste Tandlægerne Risskov, Rolighedsvej 30.

Jeg fik i dag fjernet en kindtand som desværre ikke stod til at redde. Selve indgrebet varede ca 20 minutter og forløb helt smertefrit. Ulrik Holm-Kristensens evner og kompetencer er i særklasse, og jeg følte mig 100% tryg i hans - og assistentens erfarne hænder.

I øvrigt en rigtig flot og moderne klinik med et altid smilende, imødekommende og yderst kompetent personale. Det gælder alle.

For første gang i mit liv har jeg oplevet, at jeg glæder mig til at komme til tandlæge.

Mine allerbedste anbefalinger.

Ole Brask

30 de agosto de 2022

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at leve op til din tillid og anbefaling.

Ha en dejlig dag:-)

Mvh.

Tandlægerne Risskov
Risskov Implantatklinik.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er særdeles tilfreds med Ulrik som min…

Er særdeles tilfreds med Ulrik som min tandlæge. Han er virkelig dygtig og behagelig Man er yderst tryg ved behandlingen. Klinikken er moderne og flot og man føler sig rigtig godt tilpas når man er der og også specielt i disse Corona tider. Så kun de allerbedste anbefalinger herfra til klinikken og tandlæge Ulrik..

20 de novembro de 2021

Yderst kompetent behandling

Atmosfæren på klinikken er god. De ansatte er meget søde, imødekommende og hjælpsomme. Tandlæge Ulrik Holm-Christoffersen er fantastisk dygtig, helt suveræn. Jeg anbefaler klinikken til andre. Jeg har aldrig fået en så kompetent behandling før.

19 de novembro de 2021

Den bedste tandlæge i Århus

Den bedste tandlæge jeg, nogensinde, har haft. De giver sig tid til at fortælle/diskutere mulighederne samt informere om priserne samt pris forskellen. Jeg har fået lavet min første implantat hos dem og den spillede hele vejen. Alt personalet er, yderst, høflige og hjælpsomme og klinikken er skinnende ren og indbydende, med friske og smukke blomster 👌🏻🌸.

17 de agosto de 2021

Professionelt

Professionelt, ordentligt håndværk og venlig betjening er kardinalpunkterne. Tandlæge skræk afhjulpet og skader hos tidligere tandlæger udbedret.
Kan med hjertet anbefales.

10 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais