Heel prettig geholpen nadat er een probleempje was met mijn bestelling. Ik ga zeker opnieuw bij deze webwinkel bestellen!
Leia as opiniões dos outros
De naam van jullie bedrijf kreeg ik doorgespeeld van Prothese-Influencer Shanna op TicToc, met de bijbehorende goede recensies. Aangezien ik mijn nieuwe ondergebit na vijf weken nog steeds niet op een... Ver mais
Binnen 1 dag mijn 50 Lactona ragers binnen en dat voor iets meer dan 20 euro. Komt neer op ong. 40 cent per rager. Bij de bekende landelijk opererende drogisterijen ben je minimaal het dubbele kwijt.... Ver mais
Mijn ervaring is dat ik na zo'n lange tijd eindelijk iets heb gevondan dat ook werkelijk helpt .ik gebruik ze niet dagelijks alsik ze niet gebruik kan ik weinig eten .maar ben er echt blij mee
Informações sobre a empresa
Tandwinkel is een online webwinkel met een uitgebreid assortiment mondverzorgingsproducten. Van tandenborstels, flosdraad en ragers tot elektrische tandenborstels en opzetborstels, alles wat u nodig heeft voor goede mondverzorging. Naast het aanbod aan kwalitatieve mondverzorgingsproducten, wil Tandwinkel klanten helpen bij het vinden van de beste oplossing voor een gezonde mond door middel van deskundig advies. Bent u op zoek naar kwalitatieve mondverzorgingsproducten voor een scherpe prijs? En wilt u hiervoor niet de deur uit? Bezoek dan de website van Tandwinkel.nl. Als u op werkdagen vóór 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze al de volgende dag bij u thuis bezorgd!
Informações de contacto
Middelweg 58, 4196JJ, Tricht, Holanda
- 085 040 2900
- info@tandwinkel.nl
- tandwinkel.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Tandpasta
De tandpasta met bleekmiddel is super en zeer snel bezorgd
Tandwinkel bezorgt snel en adequaat de…
Tandwinkel bezorgt snel en adequaat de kwaliteit die je hebt besteld. Op zichzelf beschouwd is tandwinkel.nl
Op grond hiervan een aanrader
Top #1
Was heel snel geleveerd goed prijs maakelijk bestellen gewoon top
Snel en precies volgens beschrijving
Snel en precies volgens beschrijving. Goede prijzen.
Kon alles vinden wat ik zocht
Kon alles vinden wat ik zocht, snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.
De snelheid van levering de eb was…
De snelheid van levering de eb was snel te vinden duidelijk overzichtelijk betaling ging makkelijk
Fast service with good products!
Makkelijk bestellen snelle levering
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, geen moeilijk bestelproces, zeer snelle verzending.
Zeer te vrezen
Zeer te vrezen. Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snel geleverd.
Gewoon de goedkoopste met dezelfde…
Gewoon de goedkoopste met dezelfde correcte service.
Vlotte levering en een goede website.
Vlotte levering en een goede website.
Mijn pakketje is
Mijn pakketje is, door een fout bij de bezorging, nooit aangekomen. Tandenwinkel heeft mijn melding keurig opgepakt en de bestelling nogmaals verzonden. Deze was er binnen 1 dag. Heel fijn.
heel positief
het was zeer goed en snel geleverd de prijs was ook zeer goedkoop vergeleken met andere winkels
goed snel en zonder kosten verzonden
Super snelle levering
Super snelle levering en duidelijke communicatie via e-mail.
Zeer tevreden over de service, kwaliteit en kwantiteit
Ik heb nu al 2 x besteld bij Tandwinkel.nl en tot nu toe zeer tevreden over de service, kwaliteit en kwantiteit. 👍🏼
Nog niets bezorgd
Vijf dagen geleden besteld en nog steeds niets bezorgd. Misschien volgende keer toch maar weer naar de drogist.