Mina beställda produkter kom väldigt snabbt o levererades direkt i brevlådan vilket var väldigt bekvämt.De passade också bra helt rätt nyans för mitt hår,det enda som drar ner betyget är (då jag har... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mycket nöjd !Är vanligt vis inte så lätt att hitta rätt färg och kvalite på nätet! Tangled har lyckats matcha sina produkter med färg och kvalitet och det är så enkelt att få till sin frisyr och jag... Ver mais
Var nöjd med enkel beställning, snabb leverans - MEN sedan har min retur gått säåååååå långsamt! Fick en returetikett, lämnat original kartong på en Bringdepå, fått kvitto på att den är skickad och se... Ver mais
Produkten som jag beställde kändes jättebra men jag beställde den i fel färg och mailade 2 gånger om det. Ville byta till en annan. Fick bara besked om att det var försent, varan var redan ivägskic... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Alla ska kunna skapa en snygg frisyr helt själva oavsett hårtyp, det är vår ambition. Det ska även vara enkelt att få till den salongssnygga looken. Vi är frisörer i grunden och drivs av att ta fram snygga håraccessoarer som gör din vardag roligare och enklare.
Informações de contacto
Franzengatan 30, 11216, Stockholm, Suécia
- info@tangled.se
- tangled.se
Não respondeu a opiniões negativas

Serviceinriktade
Fick fel färg men inga problem med att byta.
Hästsvansen är supersnygg och sitter säkert.

Alt ok
Desværre er der ingen farver, der passer mit gråstribede hår. Så jeg måtte sende det fine hår tilbage. Håber, der kommer en farve, der matcher, eller mit eget bliver mere ensartet. Tilbagebetalingen gik hurtigt.

Resposta da tangled.se
Perfekt att ta på sig när håret inte…
Perfekt att ta på sig när håret inte ser så okey ut .. Det blir så snygg att sätta upp håret med en "fuskknut"

Resposta da tangled.se
Efter 14 dage havde jeg stadig ikke…
Efter 14 dage havde jeg stadig ikke modtaget min vare. Jeg skrev til jer og I lovede at fremsende ny vare, det er god service. :)

Usel kvalitet på scrunchien
Usel kvalitet på scrunchien! Den lossar hår hela tiden! Tyvärr köpte jag 3 st…

Resposta da tangled.se
Varan såg inte ut som på bilden och hur…
Varan såg inte ut som på bilden och hur jag än försökte så satt den inte bra runt mitt eget hår. Orkar inte skicka tillbaka, men det är lite sura pengar.

Resposta da tangled.se
Rätt färgval ger äkthet och elegans
Rätt färgval är det svåraste tyckte jag. Färgen måste verkligen matcha annars ser man väldigt fejk ut. Kundtjänsten hjälpte mig, jag skickade foto på mitt hår och fick fin och snabb mailkontakt med dem innan köp. Jag köpte först 1 stycken scrunchie. När jag fick den beslöt jag köpa 2 till i olika nyanser, eftersom min hårfärg skiftar lite under året och jag tonar det ibland. Jag fick snabbt reglerat av kundtjänst att bara betala för 2 (köp 3 betala för 2). Resultatet blev perfekt för mitt hår. Jag känner mig alltid säker och elegant med rätt färg, jag får fina komplimanger av kollegorna. Håruppsättningen med tangled scrunchie passar mig som är medelålders tycker min tonårsdotter. Jag håller med. Tangled’s produkter framhäver kvinnlighet.

Betala hela summan
Jag fick fel färg skickade tillbaka som brev, då de inte anlände med Post Nord så fick jag betala hela summan , alltså så har jag inget löshår till bröllopet men fick betala hela summan ändå..sjukt!!!Pengar rätt i sjön!!!

Resposta da tangled.se
Hurtig levering, god service og et godt produkt, som er passende i farven.

Virkelig dårlig kundeservice!
Har købt en hårelastik hos dem og modtager varen. Farven er helt forkert og ikke som afbilledet. Men jeg skriver til firmaet at jeg gerne vil returnere. De svare at det kan jeg men gør opmærksomt på at den skal være sporbar. MEN det koster 132 kr at sende sporbart med PostNord. Skriver igen om de ikke kan sende en returlabel - men svaret er at det gør de nok når firmaet er blevet større :-(

Resposta da tangled.se
Jag tyckte mycket om produkten från…
Jag tyckte mycket om produkten från Tangled, både till vardag och till fest. Jag kan rekommendera till andra den här produkten

Resposta da tangled.se
Perfekt när man bara vill sätta upp…
Perfekt när man bara vill sätta upp håret och få en extra fin tofs.

Resposta da tangled.se
Snabb hantering och ett generöst bemötande
Snabb hantering och ett generöst tillmötesgående vid kontakt. Välvilja helt enkelt. Tack.

Resposta da tangled.se
Kanon att kunna beställa hem olika…
Kanon att kunna beställa hem olika färger för att se vad som passar bäst. Kul att, på ett enkelt sätt, kunna göra en fin håruppsättning till bröllopet jag ska till på lördag 🤩
Blond mix blev mitt val.

Resposta da tangled.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.