Jag är överlag nöjd med köpet, men det finns vissa saker som kunde ha fungerat bättre. Jag betalade för produkten tidigt på morgonen den 26 mars, men det hände ingenting med beställningen förrän... Ver mais
Fantastisk kundtjänst teamet ! Beställde vara per Tavex Hemsida. Snabb och säker leverans per rekommenderad post. Förstklassig service via mail med väldigt snabb återkoppling. Känns tryggt och bra!... Ver mais
Trevlig bemötande och smidig hantering. Jag är mycket nöjd och kommer fortsätta handla hos Tavex. Jag talade med Hjalmar som var mycket trevlig och informativ, väldigt bra upplevelse! Det blev något... Ver mais
Seriöst och bra företag! Kändes tryggt att skicka smycken till Tavex. Jag har nyligen haft dålig erfarenhet av Guldbrev så jag var lite misstänksam. Fick snabb och korrekt värdering och utbetalning ko... Ver mais
Tavex är en ledande återförsäljare av ädelmetaller i Sverige. Tavex erbjuder Sveriges bästa priser på investeringsguld och silver. Tavex har den högsta möjliga kreditvärdigheten (Kreditbetyg AAA hos Bisnode/Dun & Bradstreet sedan 2015) vilket endast 3% av Sveriges företag har. Besök någon av våra butiker i Stockholm vid Norrmalmstorg och i Liljeholmens Galleria eller Göteborg på Kungsgatan 56. Varmt välkommen!
Smålandsgatan 9, 111 46, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Tavex är ett av de företag som betalar högst pris och även ett av de absolut seriösaste företagen att sälja Guld till just nu!
Mycket trevliga och snabba med utbetalninga!
Mvh

Resposta da Tavex AB
Snabb värdering och bästa värde av de tre guldköpare jag besökte.

Resposta da Tavex AB
Seriöst guld och silverföretag. Har alltid levererat det jag har beställt.

Resposta da Tavex AB
Mycket trevligt bemötande, engagerad personal och väldig snabb utbetalning till mitt konto dagen efter

Resposta da Tavex AB
Jag från Ukraina är mycket glad över att ha samarbetat med ert företag. Min första investering i ädelmetaller, ett silverstang, kändes till en början utmanande, särskilt eftersom jag hanterade hela affären via faktura under en period fylld av viktiga personliga processer: flytt till ny bostad, ansökan om personnummer, ID-kort och internetbank-ID.
Jag var nervös, men den professionalism och expertis som ert team visade gav mig full trygghet. Resultatet blev mycket positivt och jag är väldigt nöjd med investeringen!
Mitt bästa råd till alla som överväger att investera i ädelmetaller: var inte rädda för att ställa alla frågor ni har – det gör hela processen mycket enklare och tryggare.
Med vänlig hälsning,
Pavlo Chornyi

Resposta da Tavex AB
Nothing disturbing in this business

I purchased 2kg of silver and paid 500kr delivery
I expected this valuable delivery to be delivered to my house since it cost 500kr for the delivery
Instead I was forced to collect at my local willys store from PostNord
After signing for the package I noticed it was was half ripped open , which forced me to open my order in public to check the silvers bars was still in package
Complete joke of service when spending large amount of money with poor package
Why should I use Tavex again ?
I can send image if required ?

Resposta da Tavex AB
Att ni inte upplyser i hemsidan om att den som beställer och betalar måste också hämta den . Jag bor i Borlänge och måste komma till Stockholm för att hämta försändelsen som var gåva till min dotter i Stockholm.

Resposta da Tavex AB
Har bara gott att säga om Tavex. Fick ett bra pris jmf med konkurrenterna, snabb affär och trevlig personal (Kungsgatan, Göteborg).

Resposta da Tavex AB
Tog lite längre än sagt att få slantar. Men kundservice var godkänd

Resposta da Tavex AB
Allt fungerade smidigt och snabbt.
Tydlig information, inga dolda avgifter.

Resposta da Tavex AB
Smidigt med butik i Göteborg. Snabb o kompetent bedömning av inlämnat guld. Pengarna kom snabbt

Resposta da Tavex AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.