Letade efter en specifik produkt som var svår att hitta i Sverige. Tcgstore var både billigast, men även extremt snabba i att skicka iväg. Varan var levererad hem till mig redan dagen efter. Jag h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Extremt bra jobbat! Jag köpte 18 lösa pack och en Large mysterybox! Extremt bra hits i paketen och mysteryboxen va verkligen värt pengarna! Vi skrev in önskemål då vi samlar hela pokedexen och dem... Ver mais
Informações sobre a empresa
Tcgstore är din Pokémon & samlarkortsbutik i Sverige. Köp det bästa inom Pokémonkort, Yu-Gi-Oh!, One Piece, Disney Lorcana och mer hos Trading Card Game Store Sverige
Informações de contacto
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fick dunder hits ifrån one piece loose…
Fick dunder hits ifrån one piece loose packs! Kan rekommendera
Ask and you shall receive
Ask and you shall receive. Hade önskemål som följdes suveränt, dunder nöjd
Jättebra Service!
Snabb leverans och trevliga!
Väldigt snabb expidering och snabbt…
Väldigt snabb expidering och snabbt skickat, professionellt utförande.
Det enda jag hade lite problem med var att man tar lite mer i pris än andra affärer gällande vissa produkter, annars är jag väldigt nöjd.
Snabb och bra service
Snabb och bra service, fick det jag önskat då jag köpte en mystery box 👍
Really fast shipping, great prices and no mixture with the pull rates
Bought from TCG store twice now. Bought japanese and korean only and got a pull rate of 1/4 packs which is much luckier than i should be! Both times i got it within 2-3 days and when i wanted to cancel due to buying the wrong language than intended i got great help from customer support :D
Snabba leveranser och lyckades dra ett…
Snabba leveranser och lyckades dra ett Manga kort åsså 🤩
Tillförlitlig hemsida
Tillförlitlig hemsida! Kommer göra fler köp framöver!
Fast and solid shipping
Fast and solid shipping. Very impressed with my mystery box! Got a english 151 booster! :D
10/10
Då: Jag kontaktade Tcgstore eftersom jag samlar och ville ha varor i fint skick. De svarade snabbt, var väldigt trevliga och tog sig tid att försöka hitta varor i så bra skick som möjligt.
Nu: När det inte blev helt rätt ordnade de en smidig retur utan diskussion. Efter det skickade de nya varor och hade dessutom letat fram exemplar i riktigt fint skick. Allt hanterades enkelt och professionellt. Väldigt bra kundservice och bemötande!
Köpte nyss ett par enskilda kort
Köpte nyss ett par enskilda kort. Kom i tid och i bra skick. Inga problem och kommer köpa ifrån dom troligtvis igen. Lite åt det dyrare sidan med deras enskilda kort. Lite högre än market men samtidigt så ändras marketen 24/7 så man hinner inte förändra.
Rekommenderar tcgstore.se!
Jag hade sedan en liten avvikelse i leveransen, de svarade på mitt mail inom 10 minuter och max en timme senare så hade jag en lösning på plats. Rekommenderas varmt!
Har beställt ett antal gånger
Har beställt ett antal gånger och leveransen är alltid snabb och produkterna är hela (Pokémon kort) 😊
Bra priser
Bra priser, mye utvalg og rask levering! Anbefaler på det sterkeste!! :D
För dyra frakt
Har handlat här väldigt många gånger, rekommenderar och kommer alltid göra det.
Har handlat här väldigt många gånger, mestadels Pokémon, tack och tusen tack!
Mitt första köp någonsin va 151 boosterpacks där jag fick en demi godpack med charizard som avslut, alltså wow. Enda sen dess har jag köpt några fusion strike vilket har gett mig både Top chase av Gengar och Espeon som ligger också på topplistan. Sen har jag beställt evolving skies med och som sagt hits varje 2 packs va det den gången. Köpte även någon box av paldean fates fick bubble mew i ena boxen och den andra boxen fick jag charizard som också ligger på topp Med andra ord, tcgstore levererat mer än någonannanstans i både leverans, paketering och hitsen är ett stort plus för en sådan som mig, Pokémon lover
Paketen med Pokemonkort skickades bara…
Paketen med Pokemonkort skickades bara i ett kuvert och var lätt böjda när de kom fram. Någon form av kartong runt paketen hade skyddat dem. Tappat allt värde tyvärr.

Resposta da Tcgstore.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.