Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Great experience with Teamflyt today (second move with them). The guys were fast and super helpful. I would definitely recommend their services.

Classificada 5 em 5 estrelas

Teamflyt did an incredible job with our move! They were friendly, efficient and fast! Recommended!

Classificada 1 em 5 estrelas

Teamflyt has missed my booking even though they confirmed by written 2 days before. Fortunately they got a solution in 1,5h after my wishing hour. I found them very slow in packing the furniture ins... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Empresa de mudanças

Escrito pela empresa

Eksperter i flytning og relocation Hos TeamFlyt fjerner vi stress og besvær fra din flytning. Som specialiseret flyttefirma inden for bygge- og boligbranchen forstår vi de særlige udfordringer og krav, der følger med flytning af hjem eller virksomheder. Derfor er vi dedikerede til at levere flytteservices af højeste kvalitet, som vores kunder kan stole på. En af vores specialer hos TeamFlyt er flytning af klaverer og pengeskabe. Disse store og følsomme genstande kræver omhyggelig håndtering og ekspertise for at sikre, at de når sikkert frem til deres nye destination. Hos TeamFlyt forstår vi, at en flytning kan være en stressende og overvældende proces – især når det drejer sig om sarte og værdifulde genstande som klaverer og pengeskabe. Derfor har vi gjort det til vores mission at tilbyde førsteklasses flytteservices, der er specialiseret i netop disse genstande, samtidig med at vi tilbyder relocation-løsninger for både private og virksomheder. Vores tilgang hos TeamFlyt er centreret omkring at give vores kunder en problemfri og effektiv flytteoplevelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 4 em 5 estrelas

Super god oplevelse med

Super god oplevelse med. De kom til tiden, var professionelle og håndterede alt med omhu. Kan varmt anbefales!

16 de agosto de 2025

Resposta da Teamflyt

Kære Zahra. Vi sætter stor ære for vores arbejde. Dine ros vil komme videre til flyttemændene.

Hav det godt herfra. Tillykke med det nye hus

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med TeamFlyt. Kommunikationen var klar og professionel fra starten, og det var nemt at booke. På flyttedagen kom flyttemændene til tiden, de var venlige og håndterede alle mine ting med stor omhu. De arbejdede effektivt, pakkede bilen ordentligt og sørgede for, at alt kom sikkert frem til den nye adresse.
Jeg kan varmt anbefale TeamFlyt til alle, der har brug for en pålidelig og professionel flytteservice.

1 de agosto de 2025

Resposta da Teamflyt

Kære Emil. Tusind tak for dine ros og ærlig bedømmelse. Vi sætter store ære for vores arbejde. Vi ønsker jer alt held og lykke herfra.

Godt arbejde

Godt arbejde, meget effektive og flinke.

De passede virkelig på vores ting.

13 de agosto de 2025

Resposta da Teamflyt

Kære Thomas. Tusind tak for dine ros. Det ville siges videre til flyttemændene.

Vi ønsker dig det bedste herfra.

Classificada 1 em 5 estrelas

Teamflyt has missed my booking and there were slow

Fortunately they got a solution in 1,5h after my wishing hour.
I found them very slow in packing the furniture inside, it felt they didn't have so much experience. I would find another moving comapny.

20 de maio de 2025

Resposta da Teamflyt

Kære kunde. Kan du sende os dine detaljeret oplysninger. Så vi kan undersøge hændelsen grundigt.
Du kan skrive til os direkte på kontakt@teamflyt.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Extremely bad and unprofessional…

Extremely bad and unprofessional service. They dropped our stuff from their truck while driving as they di not close the doors well. Note also that 3 guys we had, were lazy like sloth. One came from Sweden. All of them were late and they worked really slowly. It toke over 7 hours to do small 1 room apartment (we moved from 2 room apartment to 1 room apartment). They packed car wrong way. Small stuff first with big holes and big stuff later without packing small stuff inside. When we did not accept their offer for the second trip, they started to slow down their work, and they started to leave our stuff to the streets unattended. Stay away from this company. Not professional at all. Pictures by the request. No compensation for the damaged stuff.

24 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais