Købte 3 udendørs lyskæder december 2025 , efter ganske få mdr var de alle knækket x mange steder . Det var dyre lyskæder og har nu skrevet frem og tilbage . Blot for at få af vide tak for din henvende... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Den tiffany inspirerede lampe gjorde mig lidt nervøs fordi farvet glas kan være for meget. Når den er tændt blander farverne sig på en blød måde næsten som stearinlys stemning. Min veninde kom forbi o... Ver mais
Deres returpolitik er totalt ubrugelig. Du betaler selv retur, men de dropshipper fra Kina så en lampe til 299 kr. der koster 50 kr. på Temu koster pludselig 599 kr. at returnere. “Nem returproce... Ver mais
Den justerbare skrivebordslampe til videoredigering og gaming fungerer rigtig godt. Den kan vinkles præcist så der ikke er genskin på skærmen. Basen står stabilt uden at rokke. Til prisen er det en so... Ver mais
Glaspendelet over spisebordet skaber en…
Glaspendelet over spisebordet skaber en restaurantlignende stemning under aftensmaden, som jeg er helt vild med. Refleksionerne ændrer sig afhængigt af, om jeg laver mad, læser eller bare slapper af med en kop te. Det er delikat uden at være skrøbeligt, og det er overraskende let at gøre rent. Jeg tager mig selv i at sidde og kigge på det om aftenen.
Stjernehimmel projektoren var egentlig…
Stjernehimmel projektoren var egentlig tiltænkt min søn, men jeg er begyndt at tænde den efter sene arbejdstimer for at falde ned. Den langsomme bevægelse over loftet føles overraskende beroligende. Den fylder hele rummet uden at virke overvældende, og farverne skifter blødt. Meget mere afslappende end jeg havde forventet.
Ren svindel
Ren svindel med "Ultratynd Bærbar Lynhurtig 10 TB Harddisk". Obs!: Der findes ingen legitim lagringsteknologi, der muliggør ægte 10 TB lagerkapacitet i et så lille eksternt forbrugerprodukt. Der er tale om en velkendt svindelmetode, hvor harddiskens firmware er manipuleret til falsk at rapportere en langt større kapacitet, end den fysiske lagerkapacitet reelt tillader. Styresystemet bliver dermed vildledt til at tro, at der er ledig plads, selv når den faktiske hukommelse er opbrugt. Konsekvensen er, at når den reelle kapacitet overskrides, begynder nye data at overskrive eksisterende data uden nogen fejl- eller advarselsmeddelelse. Dette medfører: Tavs datakorruption. UOPRETTELIGT TAB AF FILER. Ubrugelige eller ikke-afspillelige videofiler.
Hjemmesidens base er Holland og varer kommer direkte fra Kina. Mistanke om at det er et en-mands-foretagendfe drevet fra en privatadresse (mors kælder?) idet mails besvares (med løgne) både omkring og efter midnat og på søndage.
Returneringsønske mødes med løgne og benspænd efter benspænd.
Jeg købte den magnetiske arbejdslampe…
Jeg købte den magnetiske arbejdslampe til små reparationer derhjemme, og den er blevet mit mest brugte værktøj. Den sætter sig fast på alt metal med det samme, selv på lidt ujævne overflader. Lyset er stærkt nok til præcisionsarbejde, og strålen forbliver stabil, selv når batteriet er lavt. Simpelt, robust og pålideligt.
Hej jeg bestilte et ur d.18 november og…
Hej jeg bestilte et ur d.18 november og fik det først langt inde i december månede og så var det ikke det ur jeg bestilte ville så sende det retur men der var ingen retur label med og så skulle jeg sende det til Asien uret kostede 249 og jeg skulle så betale mere for at sende det retur,så hold jer langt væk fra det firma. Lone wolf
Snyd og misvisende retur politik
“Nem returproces”
Kundeservice henviser bare til returpolitikken, hvor der ingen steder står, at varen sendes fra Kina. De bruger bevidst misvisende formuleringer som “vi har base i Holland”, mens varen reelt sendes fra Kina, og retur skal til deres “centrale lager i Asien”.
En komplet joke. HOLD JER LANGT VÆK.
Jeg købte 2 stk usb lager med stor…
Jeg købte 2 stk usb lager med stor kapacitet (8TB) og "lynhurtig" overførsel. Jeg modtog 2 stk usb lager der var meget langsomme og kun ca 5% af den lovede kapacitet. De var ingenting værd og er smidt ud. Det var måske for godt til at være sandt.
Fup og svindel firma
Bestilte en vare som i følge beskrivelsen skulle være genopladelig. Da jeg modtog varen var der bare et usb stik for man kunne tilslutte en powerbank. Kundeservice er holdt op med at svare efter jeg oplyste dem om problemet.
På hjemmesiden skriver de at de holder til i Holland men alle deres vare bliver sendt fra Kina.
Fup firma
Fup firma
Jeg bestilte et skilt som skulle bruges til barnebarnets julegave.
De lader som om de er et dansk firma, men er fra Holland . Gaven er ikke kommet, og når man kontakter kundeservice, får man ingen direkte svar på spørgsmål. De snakker udenom konstant.
En ting er at snyde mig som voksen, men at ødelægge julen for et barn, er sgu ikke i orden!
Kan IKKE anbefale dette firma. Snyd og bedrag
Kina butik
Kina butik, der prøver at lade som om de er fra Holland. Umuligt at returnere eller bytte vare uden det koster det samme som en ny
Jeg installerede en lille natlampe i…
Jeg installerede en lille natlampe i gangen, fordi jeg var træt af at famle rundt i mørket, når jeg skulle i køkkenet om natten. Den bløde glød lyser stien lige nok op uden at vække mig helt, og sensoren reagerer med det samme, når jeg går forbi. Det er en af de små køb, der stille og roligt forbedrer hverdagen.
Handel ikke her
Handel ikke her. Har fået et ur som skal være guldfarve. Det er mere rosa guld farve. Jeg skal selv betale for at sende det retur selvom der står at man modtager en retur label og det skal så sendes til Kina!!!
Kinesisk svindelforetagende
Kinesisk svindelforetagende.
Når de sender det man har bestilt, som meget langt fra er som vist og beskrevet på deres hjemmeside, kan man ikke returnere det.
De tilbyder 10% af pengene retur men stopper så med at svare når man takker nej til det.
Deres returpolitik svare ikke til hvad…
Deres returpolitik svare ikke til hvad de forlanger man skal gøre ved returnering. De skriver at de sender en forudbetalt returneringslabel, men den kommer ikke. De skriver at de ikke forstår hvad man mener når man henviser til deres egen "Retureringspolitik". Det bliver de ved med indtil retureringsretten er overskredet.
Det er vist en joke
Det er vist en joke, i har solgt et defekt produkt, og ansvaret for dette. Produktet er DOA. I må ombytte dette vare, men ikke med en omkostning der er 50% større for returnering, end den oprindelige pris på produktet
Fup og svindel
Julekalenderen jeg havde bestilt passede ikke til den beskrivelse det var på hjemmesiden og pakken kom først frem efter 3 uger. Desuden er de meget svære at komme i kontakt med og telefonnummeret findes ikke. Hvis jeg vil returnere pakken kommer det til at koste mere end den er værd (over 350 kr)da den skal sendes til Kina!!
Køb aldig noget hos Techbutik
At returnere varen koster i forsendelse næsten det samme som prisen, jeg har givet. Købte en varmevest til 600kr. Den var for lille.
Da jeg efter flere henvendelser får reuradressen, viser det sig, at jeg skal sende pakken til Kina. Det koster næsten det samme som jeg har givet for vesten. Det står ingen steder, at varen skal sendes retur til Kina.
Snyd - ikke leveret varen - pengene trukket
De har ikke leveret varen og pengene er trukket for 21 dage siden.
Skuffet over varen
Skuffet over varen. Jeg fik en vare fra temu.
Skuffet over butik og levering.
Jeg har modtaget de bestilte Ure
Jeg har modtaget de bestilte Ure
Jeg havde ikke modtaget urene efter 10 dage, jeg læste Trustpilot og regnede med at pengene var tabt, jeg skrev et ubehagelig brev til firmaet, men urene er modtaget fra Kina idag elt er OK, Jeg har undskyldt min reaktion God Jul MVH Vilhelm Steensgaard Aars
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.