Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans rakt ner i brevlådan. Lätt att sätta på urtavlan och snygg rem. Härligt att det är läderrem, för jag hade i plast innan och då var man alltid svettig av remmen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

567 opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Bra grejer

Bra grejer. Trygg betalning å snabb leverans

17 de abril de 2026

Hej Ulrika,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna, betalningen och den snabba leveransen.

Utmärkt bra länkborttagare

Utmärkt bra länkborttagare. Tillverkad i metall. Den jag hade förut var i plast och gick sönder vid användning!

19 de abril de 2026

Hej Leif,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd och att kvaliteten lever upp till förväntningarna, särskilt att metallkonstruktionen känns mer hållbar.

Good quality

Easy purchase, good quality.

10 de abril de 2026

Hi Angelina,

Thank you so much for your review!

We’re glad to hear that you found the purchase easy and that you’re happy with the quality.

Warm welcome back to Techhuset!

Best regards,
The Techhuset team

Classificada 5 em 5 estrelas

Riktigt fint fodral som sitter perfekt.

16 de abril de 2026

Hej Kristina,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd och att fodralet sitter perfekt, det betyder mycket för oss!

Snabb leverans och bra kvalitet

Snabb leverans och bra kvalitet

7 de abril de 2026

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bra vara men det är inte riktigt läder…

Bra vara men det är inte riktigt läder som står i annonsen.

13 de abril de 2026

Hej Pether

Tack för din recension!

Vi beklagar om produkten inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar detta på största allvar och ser gärna över informationen i annonsen.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt att beställa bra pris och snabb…

Lätt att beställa bra pris och snabb leverans.

14 de abril de 2026

Hej Eva,

Stort tack för din fina recension!

Vad kul att du är nöjd med både pris och leverans.

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt

3 de abril de 2026

Hej May,

Stort tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten, det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Varmt välkommen tillbaka till oss på Techhuset.se!

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag fick fel produkt

Jag fick fel produkt. Jag kunde inte kontakta Techhuset.se. Det var krångligt att skicka tillbaka och vet inte om dem fick varan. Jag har förlorat pengar. Litar inte på den här online butik.
Jag fick ett snabbt svar efter det här omdömet och fick pengarna tillbaka så det ordnade sig.

4 de abril de 2026

Hej Ana,

Det låter verkligen inte som den upplevelse vi vill ge och vi beklagar det du beskriver.

Vi vill självklart reda ut detta och hjälpa dig vidare. Vänligen kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer, så kollar vi direkt vad som hänt med din retur och ser till att du får en lösning så snabbt som möjligt.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta, vi vill gärna få möjlighet att rätta till situationen.

Smidigt köp 😀

Hej Florin,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du upplevde köpet som smidigt.

Den passar perfekt

Den passar perfekt

Hej Eva-britt,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att den passar perfekt, precis så det ska vara.

Classificada 1 em 5 estrelas

Paketet skickades för över en vecka sen…

Paketet skickades för över en vecka sen och det har fortfarande inte kommit. Jag valde att köpa det för att det skulle ta 1-2 dagar enligt sidan. Får väl se om det kommer något paket i lådan.

7 de abril de 2026

Hej Benjamin,

Tack för din feedback!

Vi beklagar förseningen du upplevde med din leverans. Vi har varit i kontakt med dig och är glada att vi kunde lösa ärendet genom att skicka ut en ny produkt, som nu har kommit fram som den ska.

Tack för ditt tålamod, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Good price and fast shipment

Good price and fast shipment. Great homepage.

31 de março de 2026

Hi Christer,

Thank you for your kind review!

We’re glad to hear you’re happy with both the price and the fast delivery, and that you like our website as well.

You’re always welcome back!

Best regards,
The TechHuset Team

Classificada 1 em 5 estrelas

Krångligt att måsta installera ett…

Krångligt att måsta installera ett teleskydd, ingen info om detta i beskrivningen vid köp.

3 de abril de 2026

Hej Anna-Karin,

Tack för din feedback!

Vi är ledsna att höra att installationen upplevdes som krånglig och att informationen inte varit tillräcklig, det tar vi med oss.

Vi skulle gärna vilja hjälpa dig vidare och se vad som gått fel. Då vi tyvärr inte kan hitta ditt ärende hos oss får du gärna kontakta vår kundtjänst med lite mer information om din beställning, så hjälper vi dig gärna.

Tack igen för att du uppmärksammar detta!

Classificada 1 em 5 estrelas

I have not received my order and paid…

I have not received my order and paid for 10 day ago.

Hi Helge,

Thank you for your feedback.

We’re sorry to hear about the delay with your order. We have now been in contact with you and are glad that the issue has been resolved and that you have received your item.

If there is anything else we can help you with, please don’t hesitate to reach out.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snapp svar på ordern och snabb…

Snapp svar på ordern och snabb leverans, bra kvalitet på plånboksfodral et till min pixel 10a

Hej Anders,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på fodralet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Allt fungerade.

31 de março de 2026

Hej Ingemar,

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att allt fungerade som det ska.

Classificada 5 em 5 estrelas

De var smidigt å beställa å super snabb…

De var smidigt å beställa å super snabb leverans så nöjd vart mamma med fodralet till surfplattan.

1 de abril de 2026

Hej Laila,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att allt fungerade smidigt och att leveransen var snabb, och extra roligt att din mamma blev nöjd med fodralet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fri frakt och snabb leverans

Beställde ett linsskydd till min Samsung. Det tog endast 3 dagar från beställning till leverans i brevinkastet, gratis frakt dessutom! Helnöjd!
Tusen tack till Techhuset.se (och Postnord) :)

26 de março de 2026

Hej Ulla,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och att det gick så snabbt, precis så vi vill att det ska fungera.

Tack för att du valde Techhuset, och varmt välkommen tillbaka!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra varor snabb leverans

27 de março de 2026

Hej Lars-Inge,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen, det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.