Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans rakt ner i brevlådan. Lätt att sätta på urtavlan och snygg rem. Härligt att det är läderrem, för jag hade i plast innan och då var man alltid svettig av remmen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

567 opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Leverans

Jätte snabb leverans

4 de março de 2026

Hej Lena,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen, vi jobbar alltid för att skicka så snabbt som möjligt.

Classificada 2 em 5 estrelas

Highly doubtful if the phone wallet I…

Highly doubtful if the phone wallet I received is made of real leather as advertised.

11 de março de 2026

Hi,

Thank you for your feedback.

We’re sorry to hear that the product did not meet your expectations. We would like to clarify that we clearly state in our product descriptions whether an item is made of genuine leather or another material.

That said, we take your concern seriously and would be happy to look into this further. Please feel free to contact our support team with your order details so we can assist you directly.

Mitt fel

Mitt fel, beställde tydligen till fel mobil, skärmskyddet åkte direkt i soporna

14 de março de 2026

Hej Tony,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Det kan tyvärr hända ibland att man råkar beställa till fel modell. Skulle du behöva hjälp att hitta rätt skärmskydd framöver är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna.

Classificada 1 em 5 estrelas

Doesn't fit, getting loose from the watch

The wristband didn't fit the watch. It keeps getting loose from the watch, and we can' trust it.

7 de março de 2026

Hi Christer,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that the wristband didn’t fit your watch properly and that it feels loose. That is definitely not the experience we want for our customers.

Please contact our customer service with your order number and we will gladly help you find a solution.

Snabb och enkel leverans

9 de março de 2026

Hej Mats,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde leveransen som både snabb och smidig.

Dålig kvalite på skyddsglaset

Dålig kvalite på skyddsglaset

8 de março de 2026

Hej Tobias,

Tack för din recension. Tråkigt att höra att du inte är nöjd med skärmskyddet, det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer så tittar vi på ärendet och hjälper dig gärna med en lösning.

Delivery service perfect!

Delivery service perfect! Nice price!

26 de fevereiro de 2026

Hi Jan-Åke,

Thank you for your great review! We’re happy to hear that you were satisfied with both the delivery service and the price.

You’re always welcome back!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Prisvärd och god kvalitet på mobil case.

6 de março de 2026

Hej Mirre,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på mobilskalet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dålig kvalité på värmefilt som gick…

Dålig kvalité på värmefilt som gick sönder efter bara några användningar. Och ingen retur eller ersättning! 😒
Köp inte!

20 de fevereiro de 2026

Hej Kim,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen upplevelsen du beskriver. Däremot säljer vi tyvärr inga värmefiltar i vårt sortiment, vilket gör att det kan ha skett en sammanblandning med ett annat företag.

Kontakta oss gärna på vår kundservice så hjälper vi dig att kontrollera detta. Om köpet inte gjorts hos oss får du gärna se över vilket företag ordern gäller.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sämsta skärmskyddet jag använt.

Skärmskyddet är endast en tunn plastfilm som är näst inte omöjlig att få dit utan bubblor och rakt. Tog mig även tre skärmskydd för att få dit ett då plastfilmen som skyddar limmet satt väldigt hårt och skapade problem.

25 de fevereiro de 2026

Hej Rack,

Tack för din feedback, och tråkigt att höra att du haft problem med skärmskyddet. Vi vill självklart hjälpa dig om något inte fungerat som det ska.

Kontakta gärna vår kundservice så ser vi över detta tillsammans och hittar en lösning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nöjd med köpet och leveransen.

Nöjd med köpet och leveransen.

5 de março de 2026

Hej Miecia / Roger,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både köpet och leveransen.

Classificada 4 em 5 estrelas

De är seriös

Jag har fått tillbaka mina pengar och de var snällt och inte tagit någon betalat för returen!
Tack så mycket

4 de março de 2026

Hej Keyvan,

Tack för din recension. Vi beklagar att produkten inte motsvarade dina förväntningar, det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Om du upplever att varan inte stämmer överens med beskrivningen vill vi gärna hjälpa dig att reda ut detta. Vänligen kontakta vår kundservice med ditt ordernummer så går vi igenom ärendet och hittar en lösning tillsammans.

Bra företag

Bra pris, bra produkt, Ipadfodral,
Smidig handling snabb leverans.

11 de fevereiro de 2026

Hej Carina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både pris, produkt och leverans.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har fått fel det kostar för mycket…

Jag har fått fel det kostar för mycket att skicka tillbaka

3 de março de 2026

Hej Mikael,

Tack för din recension. Vi beklagar att du har fått fel vara, det ska självklart inte hända. I sådana fall står vi naturligtvis för returen och ser till att lösa ärendet så smidigt som möjligt.

Vänligen kontakta vår kundservice med ditt ordernummer så hjälper vi dig direkt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Snyggt och praktiskt mobilfodral

1 de março de 2026

Hej Lena,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att du tycker att mobilfodralet är både snyggt och praktiskt.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag är nöjd med utseendet på min vara…

Jag är nöjd med utseendet på min vara för skalet till mobiltelefonen. Magneten under mobilen gllder fram och tillbaka, vilket är irriterande

2 de fevereiro de 2026

Hej Ann-Christin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att du är nöjd med utseendet på skalet, men tråkigt att magneten inte fungerar som den ska och upplevs irriterande.

Det låter inte som det ska vara. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer så hjälper vi dig självklart vidare med en lösning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. OK pris. Stort utbud.

20 de fevereiro de 2026

Hej Tomas,

Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du är nöjd med både leveransen, priset och vårt utbud.

Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och produkter överensstämde med de jag hade beställt

25 de fevereiro de 2026

Hej Sofia,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad bra att höra att leveransen var snabb och att produkterna motsvarade dina förväntningar.

Jag beställde ett fodral till min Samsung Galaxy A17

Jag beställde ett fodral till min Samsung Galaxy a17
Den var verkligen passande.

19 de fevereiro de 2026

Hej Patrik,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att fodralet passade perfekt till din Samsung Galaxy A17.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Teamet på TechHuset

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.