Snabb leverans rakt ner i brevlådan. Lätt att sätta på urtavlan och snygg rem. Härligt att det är läderrem, för jag hade i plast innan och då var man alltid svettig av remmen.
Leia as opiniões dos outros
Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... Ver mais
Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... Ver mais
Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Stensätravägen 5, 127 39, Skärholmen, Suécia
- -
- Support@techhuset.se
- techhuset.se
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Snabb leverans, prisvärd leader fodral för min mobil.
Köpte av dom inte för första gången och alltid nöjd.

Toppen allt var bra jag är nöjd
Toppen allt var bra jag är nöjd

Resposta da Techhuset.se
Enkelt att beställa och bra leverans…
Enkelt att beställa och bra leverans och bra priser

Linsskydd till Samsung Galaxy S24+
Snabb leverans och varan var som beskrivet på bilderna/texten. Trots att kameralinsskyddet var supertunt så gör det att mobilen inte passar i orginalskalet från samsung.

Resposta da Techhuset.se
Lätt och beställa. Kom fort i postlådan. Fint telefon fodral.
Lätt och beställa.

Resposta da Techhuset.se
Privacy Skärmskydd Samsung Galaxy A54…
Privacy Skärmskydd Samsung Galaxy A54 Härdat Glas är jag super nöjd med!👍
3138A
Skärmskydd Samsunq Galaxy A54 Har jag inte använt eftersom jag blev så nöjd med Privacy Skärmskyddet!

Fungerar som de ska.
När varan äntligen kom..
Supernöjd, lätt att klistra på, verkar sitta bra.

Resposta da Techhuset.se
Vet inte vad jag ska skriva
Vet inte vad jag ska skriva , då jag inte vet vilken vara det är.
Hej. Jag har fått den nu allt bara bra. 👍

Bra köp
Det var bra pris enkelt att beställa, snabb leverans, och produkten när den kom var precis vad jag ville ha. Och även bättre än jag förväntade mig.

Resposta da Techhuset.se
Skärmskydd jag köpte fungerar inte med…
Skärmskydd jag köpte fungerar inte med fingeravtrycks avläsning, kontaktade kundservice men fick inget svar av dem.

Resposta da Techhuset.se
This is the second time I buy something…
This is the second time I buy something from this site, and I love it! There are a great many items to choose from, the prices are very reasonable and the delivery is super quick!

Hjälp
Ni tog tag i problemet när jag saknade min vara, så jag fick varan samma dag.

Resposta da Techhuset.se
The product did not fit the fitbit…
The product did not fit the fitbit charge 6 well so I lost my watch and found it on the ground broken...

Bra och snabb leverans
Bra och snabb leverans! Produkten var helt enligt förväntan :)

Resposta da Techhuset.se
Snabb hantering av min beställning som…
Snabb hantering av min beställning som kom i tid. Varorna var precis som förväntat.

Resposta da Techhuset.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.