Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans rakt ner i brevlådan. Lätt att sätta på urtavlan och snygg rem. Härligt att det är läderrem, för jag hade i plast innan och då var man alltid svettig av remmen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

567 opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Mobilskal som beställdes var över…

Mobilskal som beställdes var över förväntan. Snabb leverans.
Enkel beställningsmetod!

3 de fevereiro de 2026

Hej Patricia,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att mobilskalet levde upp till förväntningarna och att både leverans och beställning fungerade smidigt.

Varmt välkommen tillbaka!

Helt perfekt

Snabbt och enkelt och bra kvalitet till ett bra pris 👍🏻

23 de janeiro de 2026

Hej Micke,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med både kvaliteten, priset och leveransen. Du är varmt välkommen att handla hos oss igen!

Nöjd med varan jag köpte

Nöjd med varan jag köpte

26 de janeiro de 2026

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme!

Kul att höra att du är nöjd med varan. Varmt välkommen tillbaka!

Very fast shipment.../

Very fast shipment.../
Thats what I like....

1 de fevereiro de 2026

Hi Henrik,

Thank you for your great review!

We’re glad to hear you appreciated the fast delivery, that’s exactly how we like it too. You’re very welcome back!

Classificada 4 em 5 estrelas

Det jag köpte och förväntade mig stämde…

Det jag köpte och förväntade mig stämde helt överens. Bra pris och snabb leverans. Allt blev som jag förväntade mig så är mycket nöjd som förstagångsköpare hos er.

27 de janeiro de 2026

Hej Birgitta,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att allt levde upp till dina förväntningar och att du är nöjd som förstagångskund. Du är varmt välkommen tillbaka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa mobilskalet jag haft!

Snabb leverans av bästa mobilskalet jag någonsin haft. Jag är verkligen nöjd.

23 de janeiro de 2026

Hej Agneta,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är så nöjd med både mobilskalet och leveransen. Du är varmt välkommen tillbaka.

Classificada 5 em 5 estrelas

It all works and runs as expected

It all works and runs as expected. Fast delivery.

27 de janeiro de 2026

Hi Henrik,

Thank you for your review!

We’re glad to hear everything works as expected and that you’re happy with the fast delivery.

Classificada 5 em 5 estrelas

Good quality great fit and looks good…

Good quality great fit and looks good and save my phone if dropped and a very good price and fast delivery.
Thanks

Hi Mikael,

Thank you so much for your great review!

We’re happy to hear that you’re satisfied with the quality, fit, and that the case helped protect your phone. We also appreciate your kind words about our pricing and fast delivery.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ju inte fått min vara än??

Har ju inte fått min vara än???
Skitdåligt!!

9 de janeiro de 2026

Hej Jenny,

Tack för att du hör av dig. Vi beklagar verkligen att du ännu inte har fått din beställning.

Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så kan vi direkt se vad som hänt och hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt.

Snabbt

Snabbt, kvickt o lätt. Tummen upp

16 de janeiro de 2026

Hej Malin,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt.

snabb

snabb 5 stjärnor

22 de janeiro de 2026

Hej Rolf,

Tack för ditt fina omdöme!

Kul att du uppskattar den snabba leveransen.

21 de janeiro de 2026

Hej Christina,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att leveransen gick snabbt.

Rätt beskrivning på produkten

Beskrivningen var helt rätt på produkten och passade perfekt. Snabb leverans blev ytterligare ett plus!

16 de janeiro de 2026

Hej Jan Erik,

Stort tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att allt stämde och att leveransen uppskattades.

Classificada 1 em 5 estrelas

The fingerprint function

The fingerprint function, which is essential nowadays, does not function with the screen protection. Therefore worthless!!!!

21 de janeiro de 2026

Hi Hans,

Thank you for sharing your experience. We’re sorry to hear that the fingerprint function did not work as expected with the screen protector, we understand how important this feature is.

On some phone models, especially those with in-display fingerprint sensors, certain screen protectors can affect sensitivity. In many cases this can be improved by re-registering the fingerprint after installation or adjusting the touch sensitivity settings, but we understand that this is not always sufficient.

We would be happy to help you further and find a solution, such as a replacement or a refund. Please contact our customer service with your order number, and we will make sure to resolve this smoothly for you.

Kind regards,

Bra företag

De har bra utbud, billiga priser och snabb leverans. Kommer absolut beställa här fler gånger!

2 de janeiro de 2026

Hej Max,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du hittade tillbehör till din äldre iPad och att både leverans och priser levde upp till förväntningarna. Det betyder mycket för oss att du är nöjd, och vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Snabbt levererat o mycket bra

Snabbt levererat o mycket bra

Hej Torbjörn,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med ditt köp. Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver något igen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag är inte nöjd lång leveranstid har…

Jag är inte nöjd lång leveranstid har inte fått en plånboksfodral

Hej Demir,

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen att leveransen dragit ut på tiden och att du ännu inte fått ditt plånboksfodral, det är självklart inte den upplevelse vi vill ge.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende och hjälpa dig så snabbt som möjligt. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så ser vi till att följa upp leveransen och hitta en lösning direkt.

Snabbt och enkelt!

13 de janeiro de 2026

Hej Erika,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver något igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans! trotts snökaos!

Snabb leverans! Prisvärt fodral till min Samsung galaxy tab9+ kommer defensivt handla där igen! Tog 2 dagar trots snökaoset som var!

8 de janeiro de 2026

Hej Catarina,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt trots snökaoset.
Kul också att du är nöjd med fodralet till din Samsung Galaxy Tab.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver något igen, vi hjälper gärna till!

Teamet på TechHuset

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.