Geslaagd om mooie restpartij tegels te vinden. Verder een groot assortiment in de winkel. Gevonden, betaald en meegenomen. Makkelijker kan het niet.
Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
- Loja de azulejos
- Decoração e Design de Interiores
- Lixamento e polimento de pisos
- Loja de pisos
- Fornecedor de azulejos
- Fornecedor de pisos de madeira e laminados
→ Tegels & Laminaat Hoofddorp - Dé specialist voor tegels, PVC, laminaat en sanitair in Noord-Holland Welkom bij Tegels & Laminaat, uw complete vloer- en wandbekledingsspecialist in Hoofddorp. Sinds jaren zijn wij dé aangewezen partner voor prachtige tegelvloeren, luxe badkamertegels, duurzame PVC-vloeren, kwalitatief laminaat en hoogwaardig sanitair in de regio Haarlemmermeer en omstreken. → Uitgebreide collectie voor elke ruimte In onze ruime showroom vindt u een indrukwekkende collectie vloer- en wandmaterialen, waaronder keramische tegels, natuursteen, visgraat PVC, waterdicht laminaat en complete sanitaire oplossingen. Voor elke stijl, elke ruimte en elk budget hebben wij de perfecte oplossing. Bekijk ons uitgebreide assortiment op https://www.tegelsenlaminaat.nl/ → Bezoek onze inspirerende showroom Kom langs in onze showroom in Hoofddorp en laat u inspireren door de nieuwste trends en tijdloze klassiekers. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u https://t-l.nu/ bezoeken! → Professioneel advies zonder verplichtingen Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden gratis, vrijblijvend en persoonlijk advies waarbij uw wensen centraal staan. Onze klanten waarderen onze deskundigheid en klantvriendelijkheid! Plan direct uw adviesgesprek via https://t-l.nu/advies/ → Vakkundige legservice en totaaloplossing Naast topkwaliteit producten bieden wij professionele legservice door gecertificeerde vakmensen. Van egaliseren tot het leggen van complexe patronen - onze specialisten zorgen voor een perfect eindresultaat. Eén aanspreekpunt voor uw complete project, van advies tot oplevering. → Grote voorraad, snelle levering Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij veel producten direct of binnen enkele dagen leveren. Geen lange wachttijden voor uw droomvloer of badkamer - bij ons kunt u vaak snel aan de slag met uw project. → Ruime openingstijden inclusief zondag Wij begrijpen dat u niet altijd doordeweeks tijd heeft, daarom zijn wij 6 dagen per week geopend: Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 17:00 uur Vrijdag (koopavond): 09:00 - 21:00 uur Zaterdag en zondag: 10:00 - 17:00 uur Maandag: gesloten
Informações de contacto
Noordmeerstraat 19, 2131 AD, Hoofddorp, Holanda
- +310235616232
- info@tegelsenlaminaat.nl
- tegelsenlaminaat.nl
Geslaagd om mooie restpartij tegels te…
Precies wat ik zocht gevonden & direct…
Precies wat ik zocht gevonden & direct aangeschaft !
⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben altijd super tevreden met de service bij Tegel en Laminaat. Ze geven eerlijk en goed advies en denken echt met je mee. Als je iets gaat veranderen of verbouwen, kun je hier altijd terecht voor hulp en ideeën. De service is top en ze nemen de tijd om je goed te helpen. Daarom kom ik hier ook steeds weer terug wanneer ik iets nieuws nodig heb. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar tegels of laminaat! 🌟🌟🌟🌟🌟
ik ben aannemer en werk al tijdje samen…
ik ben aannemer en werk al tijdje samen met tegels en laminaat, fijne partij! alles verloopt altijd vlekkeloos. helder in communicatie, en altijd wel willend om mee te denken/helpen. aanrader voor iedereen die opzoek is naar mooie/top kwaliteit sanitair, tegels, laminaat etc
Hier mijn droomtegel gevonden voor de…
Hier mijn droomtegel gevonden voor de nieuwe badkamer voor de allerbeste prijs! Bedankt Mats! 👌🙌
Leuk en goed geholpen door Mats
Leuk en goed geholpen door Mats, kleinere showroom met veel persoonlijk contact en genoeg keuze.
Goede en duidelijke hulp bij het…
Goede en duidelijke hulp bij het uitkiezen van de spullen
Goede ervaring
Ik heb een zeer goede ervaring met Tegels en laminaat. Ik kwam uiteindelijk wat tegels tekort en die zijn heel erg netjes voor dezelfde (kortings) prijs geleverd. erg goede service.
Hele fijne klantvriendelijke winkel!
Hele fijne klantvriendelijke winkel! Altijd meedenkend en fijn dat je tegels even thuis kan proberen! Blij met de tegels voor het toilet en de keuken!! Komen hier zeker terug, maar hopelijk voorlopig even klaar met klussen! ;)
Goed geholpen en ook goede tips…
Goed geholpen en ook goede tips gekregen Kundig en vriendelijk geholpen
Grandioos geholpen…
Vanaf binnenkomst in de winkel tot bestelling liep alles gesmeerd! Vriendelijk en warm geholpen, goed meegedacht en goed advies.
Team T&L, bedankt!
Wij zijn uitstekend begeleid bij het…
Wij zijn uitstekend begeleid bij het selecteren en combineren van diverse badkamertegels. De levering verliep vlot en binnen de afgesproken termijn
Bijzonder vriendelijke en bekwame…
Bijzonder vriendelijke en bekwame jongens!!!
Een uitermate fijne ervaring
Een uitermate fijne ervaring om hier een vloer uit te zoeken. Uitstekend geholpen door Burak en Kevin. De laatste boordevol kennis en tips. Een absolute aanrader!!

Super service
De service is gewoon super goed, ze denken mee en helpen ook met eventuele problemen op te lossen. Echte toppers die er werken, en ook super goed in hun werk uitvoeren.

Resposta da Tegels en Laminaat
Goede adviezen en persoonlijke aandacht goede service
Persoonlijke aandacht en tijd voor de klant

Resposta da Tegels en Laminaat
De verkopers zijn mannen die weten waar…
De verkopers zijn mannen die weten waar zij het over hebben en helpen je van a tot z. Ben heel blij met het eindresultaat en zal hen zeker aanraden. Toppers van T&L bedankt!!!

Mooie showroom, snelle levering
Mooie overzichtelijke showroom. Tegels voor achterwand keuken besteld. Snelle levering (een week). Er was in de communicatie mbt tijdstip afhalen van de tegels iets niet goed gegaan, maar vlot opgelost en de volgende dag aan huis geleverd. Top!

Resposta da Tegels en Laminaat
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.