Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader heel vriendelijke verkoper die help zelf met afmeten en ideetjes delen, flinke korting nog gehad. Toppp

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat wij niet in de buurt wonen, hebben wij eerst meerdere staaltjes ontvangen zonder enige moeite/kosten. Deze waren al de volgende dag binnen. De levering... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de pisos de madeira e laminados
  2. Empreiteiro para instalação/reparação de pisos
  3. Loja de pisos
  4. Indústria PVC
  5. Fornecedor de escadas
  6. Instalação de piso de madeira

TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO Amsterdam zag in 2012 het levenslicht. Het is een bedrijf dat met liefde gerund wordt door drie hardwerkende broers die vanaf 2008 actief zijn in de vloerenbranche. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan in deze sector, besloten de broers om in 2012 te beginnen met TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO . Hiermee kan met recht worden gezegd dat TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO een familiebedrijf is. Aanvankelijk richtte TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO zich vooral op klanten met een smallere portemonnee maar ook klanten met een ruimer budget kunnen bij ons terecht voor onze kwaliteitsproducten. Wij staan garant voor onze prijs-kwaliteit verhouding en zorgen dan ook dat onze producten tegen eerlijke en betaalbare prijzen worden aangeboden. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is waar wij als ondernemer voor staan. Naast het leveren van betaalbare kwaliteitsproducten hecht TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO veel waarde aan het leveren van advies op maat aan onze klanten. Bij iedere kleinere of grotere aankoop zullen wij met u aan tafel gaan en denken wij mee over de beste oplossing voor uw vloer. Het brede assortiment vloerproducten dat wij op voorraad hebben, wordt altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen aangeboden. Wij werken bovendien met het een Low Budget Cash & Carry model, waarmee wij MKB-ondernemingen ook tegen scherpe prijzen kunnen bedienen. Wij kijken ernaar uit om mee te denken over de juiste vloer voor de juiste prijs met zowel particulieren als (MKB-)ondernemers binnen en buiten de Amsterdamse regio!.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

258 opiniões

Excellent

Werknemers uitstekend
Vloeren genoeg keus
Prijzen zijn ook heel mooi
Ik ben heel goed geholpen💪

10 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Erg vriendelijk personeel en goed…

Erg vriendelijk personeel en goed geholpen door Nehir. Werd goed meegedacht naar een oplossing en de prijs was ook zeer redelijk. Personeel hielp zelfs mee met inladen van het laminaat.

10 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

I had a great experience with this…

I had a great experience with this company. From the beginning to the end, everything was handled professionally and efficiently. The laminate flooring was delivered on time, and the installation was done with great care and precision.

The installation team was extremely friendly, helpful, and clearly very experienced. They took the time to answer our questions and made sure everything was done perfectly. The final result looks fantastic and really transformed our home.

The pricing was also fair and transparent, which we really appreciated.

I highly recommend this company to anyone looking for high-quality laminate flooring and professional installation.

11 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere vloeren hier aangeschaft

Al meerdere vloeren hier aangeschaft. Heel goede service en zeer klantvriendelijk. Personeel denkt met je mee.

9 de março de 2026

Beste Loes,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart, ons team als vriendelijk en meedenkend, en dat u het uitgebreide assortiment waardeert. De combinatie van de XL-2717 Vlammende eik natuur 8V4 XL24 Laminaat met de 86000 groene ondervloerplaten 7 mm is een prachtige keuze.

Dank voor uw aankoop en veel plezier.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kwam binnen en ik werd super warm…

Ik kwam binnen en ik werd super warm ontvangen. De winkel ging bijna sluiten, maar ondanks dit heeft de meneer mij geholpen en een offerte voor mij gemaakt en opgestuurd. Thuis heb ik alles in mijn offerte kunnen doornemen. Een paar dagen later kwam ik terug omdat ik vragen had over de offerte en heb ik ook gelijk de vloer kunnen kopen. De meneer die mij heeft geholpen was super lief en behulpzaam!

18 de fevereiro de 2026

Beste Muntaha,

Hartelijk dank voor uw lieve woorden. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en met vertrouwen de Rustiek Eiken Warmgrijs Visgraat Rigid Click PVC‑vloer met bijpassende plakplint 23159 heeft kunnen uitkiezen. Dat waarderen we enorm.

Dank voor uw vertrouwen in Tasba Floors. We staan graag weer voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Professioneel, transparant en flexibel!

Ik koop al jaren vloeren bij dit bedrijf en de heren denken altijd met mij mee in termen van prijs/kwaliteit verhouding. Naast hun professionaliteit zijn ze erg flexibel en dat siert ze ontzettend. Ik heb in het verleden weleens een fout gemaakt in de orderkeuze en we zijn er altijd netjes uitgekomen met elkaar. Dus heb je behoefte aan kwaliteit, flexibiliteit en een eerlijke prijs, moet je bij Tasba Floors wezen!

Warme groet,

Piet

11 de fevereiro de 2026

Beste Pietro,

Hartelijk dank voor uw warme en uitgebreide review. Het is bijzonder om te lezen dat u al jarenlang bij ons langskomt en telkens opnieuw vertrouwen in ons stelt. Dat u onze professionaliteit, transparantie en flexibiliteit zo waardeert, betekent enorm veel voor ons.

De combinatie van de Rustic Light XL Visgraat Rigid Style Click PVC‑vloer, de gecertificeerde geluiddempende 5000 BLACK PE ondervloer en de Country Oak Light plakplinten is een prachtige keuze. We zijn blij dat we u ook dit keer hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste balans tussen kwaliteit en prijs.

Dat we samen altijd netjes tot een oplossing komen wanneer er iets misgaat, is precies hoe wij graag werken: eerlijk, meedenkend en klantgericht. Uw aanbeveling is een groot compliment.

Warme groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Amazing experience throughout as I need…

Amazing experience throughout as I need numerous extra delivery for different things and the team couldn't be more helpful. Would highly recommend to anyone looking for a fairly priced, reliable service with a smile

9 de fevereiro de 2026

Dear Samson,

Thank you very much for your wonderful review. We’re delighted to hear that your experience was so positive, especially with the multiple extra deliveries you needed along the way. Our team always aims to be flexible and supportive, so it’s great to know this truly helped you.

The combination of the NT‑005 Mast Oak Click Herringbone PVC, the light brushed oak skirting trims, the self‑adhesive expansion profile, and the corner profile is a beautiful choice. We hope you’re enjoying the final result.

Thank you for your trust and your warm recommendation. We’ll be happy to assist you again anytime.

Warm regards,
Tasba Floors Team

Uitermate goed geholpen

Uitermate goed geholpen, goed geadviseerd en een mooie prijs. Enorme aanrader 🙏🏼

3 de fevereiro de 2026

Beste Diego,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent over het advies én de prijs. Dat waarderen we enorm.

Dank voor uw aanbeveling en uw vertrouwen. We helpen u in de toekomst graag opnieuw verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Service is top vloer is ook van goede…

Service is top vloer is ook van goede kwaliteit

28 de janeiro de 2026

Beste Orgillio,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de vloer. Dat waarderen we enorm.

Dank voor uw vertrouwen in Tasba Floors. We helpen u graag opnieuw verder wanneer dat nodig is.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met de vloer!

Super blij met de vloer!, woonkamer nu ook eindelijk erin, boven nog, en dan plintjes bestellen!
Eerste keer zelf pvc vloer gelegd, beetje handigheid in krijgen maar tis niet moeilijk! Heel blij mee! Dankjewel!

28 de janeiro de 2026

Beste Emma,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met de vloer én dat de woonkamer nu ook prachtig is geworden met de Toulon Oak Rigid Pure Click PVC en de Rustic Dark XL Visgraat Rigid Style Click PVC, gelegd op de rubberen PVC‑ondervloer. Knap gedaan dat u voor het eerst zelf een PVC‑vloer heeft gelegd — even handigheid krijgen inderdaad, maar het resultaat geeft altijd veel voldoening.

Wanneer u straks boven klaar bent, bent u natuurlijk van harte welkom om de plinten uit te zoeken. We helpen u graag verder.

Dank voor uw vertrouwen en uw enthousiaste woorden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend goed geholpen bij…

Ik ben ontzettend goed geholpen bij deze laminaatzaak. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd er met me meegedacht en kreeg ik eerlijk en duidelijk advies. De medewerkers nemen echt de tijd voor je, luisteren naar wat je nodig hebt en zorgen ervoor dat je met een goed gevoel de juiste keuze maakt.

De service was gewoon écht top: vriendelijk, professioneel en heel behulpzaam. Ook de kwaliteit van het laminaat is geweldig precies wat ik zocht voor mijn woning.

Kortom: een zaak die ik iedereen kan aanraden als je op zoek bent naar mooi laminaat én uitstekende service. Ik kom hier zeker terug!

9 de dezembro de 2025

Beste Roger,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en warme review. Wat fijn om te lezen dat u zich vanaf het eerste moment gehoord en goed begeleid voelde. Ons team doet er alles aan om klanten eerlijk advies te geven en de tijd te nemen om samen tot de juiste keuze te komen, dus het is geweldig om terug te krijgen dat dit precies is wat u heeft ervaren.

Ook uw complimenten over de kwaliteit van het laminaat en onze service waarderen we enorm. Trustpilot biedt helaas geen mogelijkheid om foto’s toe te voegen, maar mocht u het eindresultaat ooit via een ander kanaal willen delen, dan zouden we dat natuurlijk ontzettend leuk vinden.

Dank voor uw vertrouwen en uw aanbeveling. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Fantastisch bedrijf!

Zeer deskundig en geduldig geweest tijdens mijn uitdagende verhuizing.
Veel keuze gehad om te kunnen kiezen tussen de juiste laminaatvloeren.
Bestelling was op tijd en perfect afgeleverd. Mocht ik opnieuw verhuizen dan zal ik zeker beroep doen op hun kennis en producten!

8 de dezembro de 2025

Beste Lisa,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te zien dat alles, ondanks de uitdagingen van uw verhuizing, toch soepel is verlopen. We zijn blij dat onze deskundigheid, het geduld tijdens het kiezen en de ruime selectie aan laminaatvloeren u goed hebben geholpen.

Ook fijn om te horen dat de bestelling op tijd en netjes is afgeleverd. Uw vertrouwen en uw woorden betekenen veel voor ons. Dat u bij een volgende verhuizing opnieuw voor ons zou kiezen, is een compliment waar we trots op zijn.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies wensen, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed betaalbare vloeren van prima…

Goed betaalbare vloeren van prima kwaliteit! Vriendelijke medewerkers en goede service.

6 de dezembro de 2025

Beste Judy,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze vloeren en de service van ons team. Dat u onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam ervaart, waarderen we enorm.

Trustpilot biedt helaas geen mogelijkheid om foto’s toe te voegen, maar mocht u het eindresultaat ooit via een ander kanaal willen delen, dan zouden we dat natuurlijk ontzettend leuk vinden. Het is altijd inspirerend om te zien hoe onze vloeren in een woning tot hun recht komen.

Dank voor uw vertrouwen en uw positieve woorden. We helpen u in de toekomst graag opnieuw verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatief en een mooi eindresultaat!

We hebben PVC laminaat en witte hoge plinten gekocht bij Tasba Floors en zijn super tevreden. De kwaliteit is top en zelfs de externe partij die het heeft gelegd, was onder de indruk van het leggemak en de stevigheid van het materiaal. En het eindresultaat ziet er werkelijk perfect uit.

De service in de winkel was vriendelijk en deskundig. De levering verliep snel en netjes. Kortom: uitstekende kwaliteit en fijne service, zeker een aanrader!

14 de novembro de 2025

Beste Turgay,

Wat een prachtige review — hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring.

Het doet ons enorm goed om te horen dat niet alleen jullie, maar zelfs de externe legger onder de indruk was van de kwaliteit en het gebruiksgemak van de HSHB-1378 antiek eiken beige visgraat PVC vloer. In combinatie met de witte MDF plinten van 7,8 cm en de bijpassende antiek eiken plakplinten is het eindresultaat echt iets om trots op te zijn.

We waarderen je vertrouwen in Tasba Floors en zijn blij dat onze service, snelheid en deskundigheid zo positief zijn opgevallen. Geniet van jullie nieuwe vloer — stijlvol, sterk en tijdloos!

Tasba Floors
Verkoop & Service Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.