Teknikhouse.se Opiniões

2082
TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag ber om stor ursäkt att jag var så jobbig och elak i kontakten med kundservice. Jag ljög lite om batteriets brister i min stress när det inte gick så lätt att installera som jag hade hoppats,... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Batteriet i batteri satsen SKU1965 till iPhone 6 hade bara 64% maximal kapacitet. Jag fick ett nytt batteri efter kontakt med Adam och det har 100% maximal kapacitet och fungerar perfekt. Jag har ty... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Skickar returnerade varar som skyddsplast är borttagen på. Vid reklamation så skadar dom själva produkten för att inte behöva hantera ärendet. Vilket påvisad med fotografier. Det finns företag s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, och jag fick det jag beställde, dock låste iPhone-skärmen telefonen efter installationen, men det löste jag lätt genom att sätta den i dfu-läge och göra en systemåterställning. Batteri... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Loja especializada em baterias
  3. Loja de acessórios para telemóveis
  4. Loja de Informática
  5. Loja de dispositivos electrónicos

Teknikhouse.se ägs och drivs av Nordic Teknik House AB med säte i Stockholm. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av reservdelar och mobiltillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Dessutom erbjuder vi kundtjänst i toppklass då vi värderar äkta relationer till våra kunder, oavsett om de är privatpersoner eller företagskunder. Köp en begagnad mobil med garanti och snabb leverans från Teknikhouse.se. Hos oss hittar du bland annat batterier, skärmar och baksidor. Men det är bara några av de reservdelar vi säljer. Personalen har lång erfarenhet i branschen och har god kännedom om den teknik vi säljer. Dessutom siktar vi alltid på att lära oss mer. Alla våra Begagnade Mobiler, Surfplattor och Laptops testar vi grundligt. Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptäcka hos oss på Teknikhouse.se. Hos oss är din onlinehandel i trygga händer genom samarbete med Klarna, Swish och Payson. Din leverans är kommer fram inom 3 dagar!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

(2082)

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt o beställa bra priser

Lätt o beställa bra priser. o rigtigt bra varor snabb leverans fortsätt så..

27 de janeiro de 2023

Hej Ilkka,

Tack för din positiva återkoppling, vi tycker det är roligt att du blev nöjd med verktyget du köpt. Önskar dig en trevlig dag & välkommen åter.

Bra använda Iphone

Bra, kostnadseffektivt och miljövänligt att köpa en tidigare använd Iphone. Telefonen var i mycket bra skick - ser ut som ny.
Vi har nu köpt 2 använda Iphone från TeknikHouse.

3 de fevereiro de 2023

Hej Anders,

Tack för ditt omdöme! Roligt att du blev nöjd med produktköpet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hade bra och trevlig kontakt med…

Hade bra och trevlig kontakt med Teknikhouse där de bytte batterier på mina mobiler.

1 de fevereiro de 2023

Hej Harri,

Tack för ditt omdöme! Jättekul att vi kunde hjälpa dig med reparationen. Roligt att du blev nöjd med resultatet. Ha en bra dag och välkommen åter.

Dåligt

Tyvärr, så dåligt har inte träffat
Dåligt bemötande samt inte bra hantering på problemet som de är ansvariga för
Rekommenderas absolut inte!

25 de janeiro de 2023

Resposta da Teknikhouse.se

Hej Ali, tråkigt att du blev missnöjd, vi har gjort allt vi kan för att hjälpa dig i ärendet. Med vänliga hälsningar, Teknikhouse.se Teamet Kontaktinfo: Epost: info@teknikhouse.se Telefon: 08-128 450 00

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra och personligt service.

Mycket bra och personligt service.
Svarar direkt, återkommer på lovade tid.
Tar inte betalt om de inte klarar reparationen.
Rekommenderar stark.

24 de janeiro de 2023
Opinião espontânea

Hej Aksel,

Tack för din positiva återkoppling, önska dig en fortsatt bra dag.

Oseriöst företag

Livstids garanti???
Köpte en display 2022-07-05 har fungerat fram till 2022-11-20 då slutade touchen fungera. Det tog ca 1.5 vecka innan dom ville att jag skulle skicka in bilder på diplayen samt en video. Skickade in det till dom och fick svar att dom mottagit detta. Gick sedan ytterligare en vecka där dom vill att jag ska demontera telefonen koppla ur batteriet samt kablarna till diplayen. detta gjordes men felet kvarstår. i Första mailet där dom vill att jag ska skicka in hela telefonen uplyser dom mig om att jag får stå för frakten själv men ingen ytterligare kostnad för undersökningen. 2023-01-16 får jag nytt mail där det står något helt annat>>>(om vi inte kan bekräfta felet, så tillkommer en hanteringsavgift vars totala värde avgörs baserat på varans värde och fraktkostnad) Har gjort en anmälan till ARN så här får det inte gå till.

23 de dezembro de 2022

Hej Peter,

Vi är medvetna om problemet. När skärmen slutar fungera vid ett specifikt datum vid användning efter köpet kan eventuellt tryckskador inträffat på grund av tapp, fall eller mobilen pressats i fickan. Något som man inte alltid märker av när det sker. Det finns en risk att det hänt i och med att din första monteringen bedöms felfri och skärmen ska ha fungerat helt normalt framtill ett specificerat datum.

I och med att vi följer våra köp villkor och riktlinjer vad gäller garanti meddelade vi dig om att returnera skärmen för en felundersökning av vår tekniker. Det är endast då ett slutgiltigt beslut kan tas av kvalificerad person.

Kontaktinfo: Epost: info@teknikhouse.se Telefon: 08-128 450 00

Classificada 5 em 5 estrelas

Sålde mig en ipad som gick sönder efter…

Fantastiskt bemötande och trevlig kundtjänst

3 de janeiro de 2023

Resposta da Teknikhouse.se

Kära kund, enligt uppgifter från vår tekniker uppstod problemet på grund av en avbruten uppdatering.

Kontaktinfo
Epost: info@teknikhouse.se
Telefon: 08-128 450 00

Jättesnabb leverans

Behövde ny sladd till min telefon.
Kom dagen efter.

26 de dezembro de 2022

Hej Rune,

Alltid trevligt att ta del av din bedömning av köpet via teknikhouse.se

Hoppas din dag blir gyllene!

Classificada 1 em 5 estrelas

jag betalade för hemleverans som aldrig…

jag betalade för hemleverans som aldrig blev av
utan fick bära det tunga paketet från postombudet

28 de dezembro de 2022

Hej Dimitri,

Vi ser att ingen förändring av hemleverans kunnat blivit gjord. Därav skickades paketet till serviceombudet i transportkedjan. Vi ber om ursäkt för om det blev besvärligt för dig.

Jättebra sortiment

Jättebra sortiment, väldigt bra priser, och snabba leveranser. Jag är väldigt nöjd!

25 de dezembro de 2022

Hej Joachim,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar din positiva kommentar om köpet. Vi önskar dig mycket glädje av produkterna på inledningen av det nya året 2023,

Classificada 3 em 5 estrelas

Kom sent

det funkar fint bara att den kom en vecka sent

30 de novembro de 2022

Hej Noah,

Tack för ditt omdöme! Vi gör vårt besätta att skicka leveranserna enligt utlovad tid. Önskar dig en fortsatt bra dag. Välkommen åter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mycket dålig service och reklamations…

Mycket dålig service och reklamations policy.
Köpte en iPhone 11 Original Skärm LCD med Display -Livstidsgaranti.
Ja med Livstidsgaranti står det faktiskt.
Kostade nästa 1439kr
Bytte displayen inga problem men efter ca: 2 1/2 - 3 månader dök ett streck mitt i skärmen. Responsen var då att:
Resultatet är att något tillfört för hårt tryck på skärmdelen vid användning. Det är tyvärr inte något som går att lösa då vår reparatör även misstänker att skärmen kan ha gått sönder tyvärr.

Jag fick inte ett erbjudande om att ersätta eller något. Jätte dåligt!!

Har köpt och monterat många LCD skärmar som var betydligt billigare än denna och inga problem med att
dom gått sönder av för hårt tryck. Mycket märklig slutsats. Det har inte ens tittat på telefonen.

Nej inget mera köp från denna sida.

24 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Hej Robert,

Tråkigt att du blev missnöjd. Givetvis är det inte kul när saker och ting slutar fungera efter en stund.

Vi granskar försiktigt dessa ärenden i och med att stöttskador lätt uppstår vid användande. Ibland sker gömda skador som inte alltid är helt uppenbara.

Skärmdelarna är kvalitetstestade hos leverantör innan vi skickar de till slutkunden.

Vi hoppas det löser sig för dig i alla fall.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid lika bra - Rekommenderas verkligen!

Alltid lika bra! Supernöjd, som vanligt...

1 de novembro de 2022

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme! Vi tackar innerligt för de varma orden. Helt underbart att ta del av din positiva återkoppling. Önskar dig en fortsatt bra dag och välkommen åter.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans.
Varan till full belåtenhet

1 de novembro de 2022

Hej Egert,

Tack för ditt omdöme! Jättekul att läsa din positiva återkoppling. Roligt att reservdelen kom till nytta. Ha en bra dag och välkommen åter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag fick en produkt av dålig kvalitet…

Jag fick en produkt av dålig kvalitet och supporttjänsten hjälpte mig inte

1 de outubro de 2022

Hej Ivan,

Vi är hemskt ledsna över att du blev besviken. Vi har besvarat dig till bästa förmåga.

Ni är perfekta

12 de outubro de 2022

Hej Anwar,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen de varma orden. Härligt att du blev nöjd med köpet. Ha en bra dag och välkommen åter.

Helnöjd

Bra produkt (Gumy in-ear). Bra pris, snabb leverans. Rekommenderas!

29 de agosto de 2022

Hej Tommy,

Tack för ditt omdöme! Trevligt att du blev nöjd med köpet. Ha en bra dag och välkommen åter.

Classificada 2 em 5 estrelas

Inte prisvärt alls

Inte nöjd med ett par saker med tanke på priset...
-Sämre räckvidd än de lågprisheadset jag använt tidigare
-Batterinivå 80% på morgonen, 2 timmar senare nere i 10% utan några samtal
-Jag måste manuellt länka headsetet med mobilen 3 av 4 gånger jag stängt av det. Den fjärde gången ansluter det automatiskt.
Headsetet borde ligga i prisklassen runt 200 kr.

5 de setembro de 2022

Hej Björn,

Du har säkerligen en hel del erfarenhet kring olika headsets. Ibland kan det vara till hjälp att läsa lite mer om vad tillverkaren beskriver.

Vi hade givetvis hoppats på att du skulle ha blivit nöjd med köpet. Säkerställ gärna att du laddat ditt headset igen.

Tack

Tjaba

Bra jobbat snabb frakt.

2 de setembro de 2022

Hej Mathias,

Tack för ditt återkoppling. Roligt att du blev nöjd med köpet. Ha en bra dag och välkommen åter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte ett USB minne som jag har strul…

Köpte ett USB minne som jag har strul med. På mina två maskiner har det väldigt dålig överföringsfart och blir så varmt att man bränner sig om man tar i det.

Returnerade, på egen bekostnad. Fick video till svars med bevis att det fungerar i deras maskin. Då kunde jag välja att få det returnerat, till egen bekostnad. Gjorde så och tänkte att det kanske funkar om jag använder det till samma ändamål som de gjorde i sitt test. Men jag har samma problem, hela systemet segas ner så fort minnet stoppas i. Muspekaren laggar ja.. Jag törs inte använda det.

Det blir för dyrt att hålla på skicka detta fram och tillbaka så jag ger upp. Min känsla är att inte bli trodd, det är en småpryl utan bytesrätt, varför tänker de att jag skulle skicka in den över huvud taget om det inte är något fel. Tänker jag.

Jag kommer inte handla på denna firma igen och kommer hädanefter vända mig till stora kedjor. Men vad ska jag säga, de överbevisade mig med en film - det funkar bara inte på mina tre apparater.

Kundnöjdheten är i botten efter inköp av ett märkes USB för 280kr och frakt 2x54kr. Men står fortsatt utan en användbar produkt (åtminstone till min maskinpark som är en pc från 2018, en pc från 2011 samt en macbook från 2019). Blev ej trodd helt enkelt.

1 de setembro de 2022

Hej Johan,

Tack för ditt omdöme. Vi förstår din frustration i ärendet. Då mina kollegor inte kunde bekfräfta det erfarna felet efter test så nekades ärendet, det följer standardpraxis hos oss. Medan vi kan se att det skiljer sig lite i hanteringen av enheten så misstänker vi att det kan ha något att göra med porten men det är inte något vi kan avgöra här.

Din feedback har vidarebefodrats och vi får se hur vi hanterar liknande ärenden i framtiden, händer något mer kan det hända att vi hör av oss.