TelefoonDiscounter.nl

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Na een hele goede ervaring, een paar jaar geleden, weer een aankoop gedaan: i-Phone 11 Pro. Na een week is deze gelukkig wel geleverd (maar NIET binnen 24 uur). De levering voldeed ook op and... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Het werd tijd dat deze schurken opgepakt werden, ik hoop dat alle gedupeerde hun geld terugkrijgen. Ook ik heb mijn telefoon nooit ontvangen en na een aantal mailtjes en telefoontjes ben ik maar ga... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb een iPhone besteld voor onze dochter via deze website, later las ik pas de reviews en over de BOOS aflevering. Desondanks heb ik de telefoon dezelfde week ontvangen! :) Hij ziet er netjes uit... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Op maandag telefoon besteld 3 dagen later nog niks binnen en na t zien van programma boos dacht ik dat we ook waren opgelicht . Maar zaterdag toch de juiste telefoon ontvangen !!!!

Informações sobre a empresa

1. Serviço de reciclagem e desbloqueio de telemóveis

TelefoonDiscounter.nl levert refurbished iPhones in de hele Benelux. Indien de refurbished iPhone op voorraad is en u bestelt voor 23:59 dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Alle refurbished iPhones worden volledig gecontroleerd en voorzien van nieuwe hardware. Refurbished iPhones van TelefoonDiscounter zijn dus zo goed als nieuw, maar dan tegen een scherpe prijs. U ontvangt ook 2 jaar garantie en 14 dagen retourrecht. Kijk voor het volledige aanbod refurbished iPhones op TelefoonDiscounter.nl of bel voor meer informatie met 085-3031492.

Informações de contacto

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geen geld terug

Eind november een telefoon besteld. Deze zou een week later geleverd worden. Toen kreeg ik bericht dat hij nog een week later geleverd zou worden. Vervolgens kreeg ik bericht dat hij 3 weken later geleverd zou worden en daarna hoorde ik niets meer. Ik heb contact gezocht met de klantenservice. Toen bleek dat de telefoon helemaal niet meer geleverd kon worden. Afgesproken dat ik mijn geld terug zou krijgen. We zijn inmiddels 3 maanden en enkele mailtjes verder maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Hele slechte service!
Vandaag (7 feb) aangifte gedaan bij de politie!

29 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Do not deliver what they promise

Bought an Iphone back in December but it only arrived in January. Phone was "Lightly used" and not "as new" as what we ordered/payed for.
No earphones nor audio jack in the package.
Battery was only 84%.
They never reply to email.

29 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet leveren en niet terugbetalen…

Niet leveren en niet terugbetalen aankoopbedrag ook niet na herhaaldelijke toezeggingen via mail en telefoon.

- Zeer slechte service (of beter nog geen service) en komt beloftes niet na.
- Ben nu 4 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen.
- Heb vandaag aangifte bij de politie gedaan

27 de janeiro de 2022

Zeer slecht

Zeer slecht. Bestelling geplaatst, geen levering. Contact gezocht via mail om order te annuleren en geld terug te krijgen. Na 2 dagen krijg ik een mail van Aad van de klantenservice dat het geld zou worden teruggestort, echter dit is tot op heden niet gebeurd.
Morgen ga ik aangifte doen bij de politie en schakel ik mijn rechtsbijstand in om te kijken in hoeverre er actie kan ondernomen worden tegen dit "bedrijf".
telefonisch zijn ze niet bereikbaar, zogenaamd door drukte door corona?. De chat en app zijn offline, dus je kunt alleen via mail contact zoeken. Ook hier krijg je geen reactie.

27 de janeiro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

ik weet niet wat ik moet doen

ik weet niet wat ik moet doen. Ik had een telefoon besteld maar ik krijg niks binnen. Ik heb emails gestuurd maar ze reageren niet. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn geld terug krijg.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf.
Telefoon besteld 23 november maar weer retour gestuurd nu een maand verder en geen geld retour gekregen op mails reageren ze niet. Ik heb aangifte gedaan. Stelletje waardeloze oplichters.
Aangifte is gedaan ✅

Koop hier nooit

Koop hier nooit, het zijn bedriegers, afzetters, fraudeurs. Ze sturen een niet correct hersteld toestel op, als je het dan retour stuurt, zie je je geld nooit meer terug.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit kunnen we niet laten gebeuren

Net als aan veel van jullie aan de reacties te lezen heb ik ook nog een appeltje te schillen met lorenzo lumaye.
Dit gaat uiteraard over een iPhone die niet werd geleverd.
En daarna niks van zich laten horen.
Nou ben ik niet van plan hem hiermee weg te laten komen.
Ik wil dus voorstellen hem samen aan te pakken. Ik heb insta gemaakt genaamd stoplorenzo2.0

ik wil julie ook vragen mij een privé bericht te sturen met je verhaal
Mischien kunnen wij informatie uitwisselen,samen tot een oplossing komen,of
Zodat ik dit door kan sturen naar een programma als bijvoorbeeld boos
Om lorenzo tot betaling en verandwoording voor zij daden te dwingen. Er zijn duidelijke meer dan genoeg klachten om wat voor mekaar te krijgen. Want samen staan we sterk.

25 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vandaag besteld, morgen niet in huis

Vandaag besteld, morgen in huis. Op 19 januari een Iphone refurbished besteld met de verwachtte leveringsdatum morgen. Er stond niet bij vermeld dat het om een toestel van een andete leverancier dan de telefoon discounter zelf ging. Snachts zouden we de track and trace code krijgen. Deze tot op heden nog niet ontvangen. Op 21 januari gebeld, krijg je een automatisch bandje dat door drukte ivm corona alles per e-mail gaat. E-mail verstuurd. Binnen 24- 48 uur krijgt u antwoord. Ik wacht nu nog op antwoord en er is nog steeds geen telefoon binnen gekomen.
Slechte service, bereikbaarheid.

24 de janeiro de 2022

Iphone besteld

Iphone besteld. Late levering, zonder vertragingsbericht. Telefoon was niet in orde. Overeenkomst ontbonden op basis regelgeving internet aankopen en toestel retour gezonden. Na 14 dagen nog geen geld retour ontvangen. Na diverse mails zonder antwoord incassoburo ingeschakeld tot nu toe zonder resultaat. De volgende stap is nu de zaak aanbrengen bij de kantonrechter en eventueel aangifte van oplichting.

23 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Mickey Mouse club met oplichters allure

Mickey Mouse club, oplichters.
Wel betalen, maar niet leveren. Geen reactie op emails.
10 jaar marktleider? M'n neus. Meneer Lorenzo is onderweg ergens afgeslagen.
Opletten.
Hebben volgens factuur alleen als bank ING maar laten via Ideal de betaling via incasso bij de Deutsche Bank lopen !!!
Rekeninghouder bij ING is een emailadres van ene Lorenzo.
Sluizen gewoon het geld weg.
Ik heb net een uitgebreide aangifte bij de politie gedaan. Of meneer Lorenzo corrigeert e.e.a. als een speer of hij kan strafvervolging tegemoet zien. Zo ga je niet met je klanten om !!!

22 de janeiro de 2022

Opgelicht.

Op 23 december een IPhone voor mijn dochter besteld. Begin januari kreeg ik eindelijk reactie via de mail dat er leveringsproblemen waren, daarna heb ik nooit meer iets vernomen. Ik heb aangifte van oplichting bij de politie gedaan. Schandalig dit, zeker omdat ze nog steeds adverteren alsof er niets aan de hand is.

21 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Telefoondiscounter is a scam, it’s a scam to take your money. DO NOT BUY FROM TELEFOONDISCOUNTER.

Telefoondiscounter is a scam. I ordered and paid for a new Iphone. Iphone stopped working after 1 day. Returned the phone same week and requested a refund. After 5 weeks still no refund, Telefoondiscounter stopped reacting on any email, the listed phonenumber is not working and disconnects automatically, chat function is de-activated. There is no way to reach them. They clearly try to steel your money by stopping all communications with customers, once you have paid. DO NOT BUY FROM THIS COMPANY.

20 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Besteld, niks gekregen, niet te bereiken.

2 jan besteld. Niks ontvangen. Geen gehoor via mail en telefoon. Zo ga je niet met mensen en hun geld om. Het adres staat onderaan deze pagina. Triest dat we moeten overwegen om de “verkoper” te bezoeken.

20 de janeiro de 2022