Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Op zich is het telefoonhoesje prima, maar als je een pasje in het hoesje hebt, is de magneetstrip van het hoesje onvoldoende.

Classificada 3 em 5 estrelas

Reactie op mails fantastisch snel. Producten zijn gewoon goed, teminste wat ik heb gekocht. Maar je wordt gespamt met nieuwsbrieven, soms wel dagelijks terwijl je, je daarvoor niet hebt aangemeld,... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

20 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

4,1

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en retour zonder problemen

Hoesje besteld voor een nette prijs en de volgende dag geleverd. Jammer genoeg maakte ik een fout, ik bestelde een verkeerd hoesje. Verkoper gemaild, direct antwoord mét een retouretiket zonder kosten voor mij. Binnen enkele dagen werd het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Keurig!

9 de julho de 2026

mooie hoesjes

mooie hoesjes, niet alleen de goedkoopste shit. redelijk geprijst en supersnel ontvangen (volgende dag). Dank!

30 de junho de 2026

Prima service!

Ook bij afwijkende vragen een goede service!
Terugbetaling bij foutief bestelde producten snel en correct afgehandeld. Top!

6 de junho de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Reactie op mails fantastisch snel/maar........

Maar je wordt gespamt met nieuwsbrieven, soms wel dagelijks terwijl je, je daarvoor niet hebt aangemeld, dan vinden ze het ook nodig om te spioneren.
Ze gebruiken trackingpixels in hun mails en nieuwsbrieven. Hiermee kunnen ze zien of iemand de mail heeft geopend/gelezen. Dit kun je beschouwen als cookies. Terwijl je op een website verplicht bent te vragen of ze cookies mogen gebruiken.
Als je geen email-progamma hebt die dat dedecteerd en blokkeert, wordt je gewoon illegaal gecontroleerd of je de email/nieuwsbrief hebt geopend.
De overheid heeft verplicht dat er een cookie-keuze moet zijn, maar daar houden zich niet aan in de mails/nieuwsbrieven.

24 de maio de 2026

Gebruiksduur

Aanschaf Rosso De Luxe echt leer book case eind okt. 2021 blijkt nu na nog geen
4,5 jaar onbruikbaar: de houder van kunststof voor de telefoon brokkelt af. Hierdoor wordt tel niet meer omklemd en valt hij
uit de BookCase.
Rare gewaarwording aangezien de Samsung S10e nog niet aan z'n eindje is.

22 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede klantenservice ondanks "niet op voorraad"

Had een Oppo hoesje besteld wat leek bestemd voor mijn nieuwe telefoon. Ik had zelf niet goed gekeken dat het voor een ander type was. Via de site retourticket aangevraagd, direct binnen met excuses dat zij mijn hoesje niet op voorraad hebben. Netjes verwezen naar een concullega en keurig geld terug. Erg netjes gecommuniceerd!

28 de junho de 2025

2 weken wachten op een hoesje

2 weken wachten op een hoesje? Is toch niet meer van deze tijd. Op 12 februari besteld en nu nog niet ontvangen. Krijg een mail dat het zaterdag geleverd wordt. We gaan het afwachten. Bestel hier in ieder geval nooit weer. Inmiddels een mail gehad dat het mis is gegaan en ik het geld terug krijg. Dat is dan wel netjes. Mocht het hoesje alsnog komen dan mag ik het houden. Ik was helaas iets te optimistisch, tot nu toe geen geld gezien en ook geen hoesje. Eens maar nooit weer.

26 de fevereiro de 2025

Heb 2 hoesjes besteld

Heb 2 hoesjes besteld, in 2 verschillende kleuren. Kreeg echter 2 hoesjes met dezelfde kleur. Hierover per mail een klacht ingediend. De volgende ochtend bericht dat het juiste hoesje alsnog direct verstuurt zal worden ( trackingcode erbij !) , en het verkeerde hoesje hoefde ik niet terug te sturen. Dat is service ! Bedankt Telefoonhoesje. .nl

30 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.