Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een eerste mislukte poging van het plaatsen van mijn glazen screenprotector kreeg ik na e-mail contact uit coulance netjes een nieuwe protector toegestuurd. Dit keer perfect gelukt! Goede service d... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Their service and delivery was good, however I was so disappointed with the ipad cover. I expected one covered with cloth but it was plastic cloth! Horrible! Again they did return the payment quickly... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na meerdere malen telefonisch contact te hebben gehad en 3X nieuwe aanvraag hoesjes gedaan (Steeds niet meer verkrijgbaar) terwijl deze op hun side wel zo stond en was, nog steeds niks ontvangen. St... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer vlotte afhandeling na staking bpost. Denken mee en zoeken oplossing .Aanrader en service is top . Ik werd behandeld als klant ,waardering 5 sterren en vb voor andere e shops

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis

hoesjesdirect.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland en Belgie voor telefoon, tablet en laptop accessoires. Kies uit ruim 60.000 hoogwaardige producten voor alle toestellen. Altijd inclusief gratis verzending en gratis ruilservice binnen 60 dagen voor het geval je product niet helemaal bevalt.

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 92% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Hoesje van lage kwaliteit

Hoesje van lage kwaliteit, binnen enkele weken viel al letterlijk uit elkaar.

Contact opgenomen met de klantenservice heeft niks verder geholpen, er werdt slechts een 20% compensatie aangeboden - wat een bizar slechte grap van een bedrijf. Vermijden!

12 de maio de 2026

Bedankt voor uw review.

We vinden het natuurlijk spijtig dat je in eerste instantie niet helemaal tevreden was, maar we willen je bedanken voor het contact dat we hierover inmiddels via e-mail hebben gehad.

Zoals besproken hebben we een passende oplossing kunnen bieden en al een vervanging aangeboden. We zijn blij dat de kwestie hiermee volledig is opgelost. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u weer contact met ons opnemen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een eerste mislukte poging van het…

Na een eerste mislukte poging van het plaatsen van mijn glazen screenprotector kreeg ik na e-mail contact uit coulance netjes een nieuwe protector toegestuurd. Dit keer perfect gelukt! Goede service dus!

9 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Na meerdere malen telefonisch contact…

Stel mij de vraag of ik hier ooit nog wel een bestelling plaats.
Ben zeer zwaar teleur gesteld en vraag mij ook af of er een tegemoetkoming van hun kant ook komt.

5 de maio de 2026

Goedendag,

het spijt mij om te lezen dat u nog niets ontvangen heeft. Ik zie dat er inmiddels mail contact heeft plaatsgevonden voor een (nieuwe) oplossing. Wij zullen de bestelling zo snel mogelijk opnieuw verzenden. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Yvonne

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima hoesje

Prima hoesje. Wel jammer dat ik even geduld moest hebben. Dag na bestelling afgeleverd bleek niet de werkelijkheid 😞

20 de abril de 2026

Zo hoort het!

Duidelijke site maakt snelle en correcte keuze mogelijk. Heldere betaalinstructies, snelle levering conform productbeschrijving.

22 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Luchtbellen blijven terugkomen op de screenprotectors

Een pakket met 3 screenprotectors voor de iphone 16 pro besteld. Bij alle 3 de schermen hield ik luchtbelletjes over. Hoe vaak ik de instructie filmpjes ook bekeken heb. Foto gemaakt voor de klantenservice en ze zeiden dat er stof op mijn scherm zat. Dit is eigenlijk onmogelijk, zo schoon had ik ze continu gemaakt. Ik kreeg een tegemoetkoming van 50% voor hetzelfde product. Ik heb vriendelijk bedankt, ik koop ze liever elders waar ik dit probleem niet heb. Ik raad dit product dan ook niemand aan.

23 de abril de 2026

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat de producten niet naar uw verwachtingen voldeed. Helaas kunnen wij in dit geval geen andere oplossing aanbieden dan de tegemoetkoming die wij hebben aangeboden. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Yvonne

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb besteld en betaald,maar men kon…

Ik heb besteld en betaald,maar men kon niet leveren. Moet nu 30 dagen wachten voordat men mijn geld terug stort. Of dat gebeurd wacht ik maar af.

16 de abril de 2026

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat u uw bestelling nog steeds niet heeft kunnen ontvangen. Dat is inderdaad erg vervelend en willen we graag voor u oplossen. Ik kan aan de hand van uw gegevens helaas nog geen bestelling terugvinden in ons systeem. Kunt u hiervoor een mail sturen naar service@hoesjesdirect.nl? We zullen dan de kwestie in behandeling nemen om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Je denkt dat je ee Nederlands product…

Je denkt dat je ee Nederlands product koopt.
Dan klijkt het toch weer uit CHINA te komen.
Dit moeten we NIET willen.

15 de abril de 2026

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. Bij hoesjesdirect.nl heeft u altijd recht op 60 dagen bedenktijd met de mogelijkheid om een artikel te retourneren of gratis om te ruilen. Meer informatie over ruilen en retourneren vindt u via de onderstaande link:

Mocht u online toch niet helemaal uit komen, helpen wij u ook graag met het aanmelden van een retour. Ik kan echter aan de hand van uw gegevens geen bestelling terugvinden in ons systeem en komen wij graag met u in contact hiervoor. Kunt u hiervoor een e-mail sturen naar service@hoesjesdirect.nl met uw bestelgegevens? Dan kijken we met u mee en helpen u graag verder.

Velihan

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.