Rachel was duidelijk in uitleg, vakbekwaam en een zeer aardig persoon. Ze kon alle vragen goed beantwoorden, kortom een aanwinst voor jullie bedrijf.
Mijn moeder heeft jarenlang een telelock slot gehad en was daarover zeer tevreden. Extra toegang regelen voor iemand was altijd snel geregeld (dank Hans!), via de webshop wordt snel geleverd. Even gin... Ver mais
Na het overlijden van mijn moeder moest het slot verwijderd worden. We hebben best een flink bedrag betaald voor installatie en maandelijks abonnement. Het slot was in vijf minuten verwijderd en n... Ver mais
Ik had een bestelling gedaan en de volgende dag werd het al geïnstalleerd. Top! Ik heb 2 x gebeld voor bepaalde info en werd meteen vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Geldt ook voor de mail,... Ver mais
Telelock is dé digitale sleutelbos van de zorg. Telelock is ontwikkeld voor en in nauwe samenwerking mét medewerkers in de zorg. Zorgverleners uit de wijkzorg, hulp in huis en mantelzorgers krijgen op eenvoudige wijze toegang tot uw woning met een digitale sleutel op de smartphone. Telelock is de enige volledig gecertificeerde digitale woningtoegang oplossing die voldoet aan alle keurmerken voor veilige sloten, digitale veiligheid en toepassing in de thuiszorg. Telelock is een volledig Nederlands product. Het is in Nederland ontwikkeld voor de specifieke Nederlandse situatie, en wordt grotendeels in Nederland geproduceerd en op de markt gebracht.
Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
snel en netjes geïnstalleerd en het werkt prima

Resposta da Telelock
Op afstand te openen zodat ik met een rolstoel of rollator mijn moeder vanuit de auto naar binnen kan rijden ..

Resposta da Telelock
Goede service en snelle reactie bij vragen.

Resposta da Telelock
Ik heb alleen de ervaring dat het slot goed werkt.
Wel veel batterijen te vervangen bij geen spanning.
Geen klachten verder

Resposta da Telelock
Verrassend eenvoudig en gemakkelijk.
En een mobiel hebben we allemaal dus een sleutel kan ook achterwege blijven, dat is een mooie bijkomstigheid

Resposta da Telelock
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.