Jeg fik ved en fejl købt 2 ens bøger.overvejde at sende den ene retur. Det er for besværligt. Senest 14dage efter modtagelse. Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde være nødvendigt da alle... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Flotte bøger og ofte med rigtig gode tilbud. Hurtig levering og ingen problemer. Kan klart anbefale at købe her, der er helt sikkert flere bøger og måske booknooks som jeg skal købe i fremtiden.
Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognørder der elsker at servicere andre bognørder. Har du spørgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.
Juliesmindevej 29, 4180, Sorø, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ganske enkelt - hurtig bestilling og pakken kom1 døgn efter. Dejligt tak
Nemt at købe, downloade og/eller hurtig levering. Spændende bøger, især fantasy.
Købte under deres sommerudsalg hele "Throne of glass" serien. Super god oplevelse med rabat, hurtig levering og de kom godt pakket i kassen så ingen skade på så mange bøger! Kunne også godt lide jeres hjemmeside. Den er hyggelig og knap så mainstream.
Hej
Rigtig hurtig behandling
Et sted man er tryk ved at handle der en anden gang.
Godt sted
Senest 14dage efter modtagelse.
Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde være nødvendigt da alle oplysninger findes ved mit navn.
Så derfor overvejer jeg at købe bøger andre steder
Mvh Per Just
Efter svar er min holdning ændret men læste udfra deres retutrings oplysninger derfor lidt irriteret

Resposta da Tellerup A/S
Fantastisk at handle på Tellerup. Hurtig levering og vildt gode priser. Handler der gerne igen.
Hurtig levering og der var passet godt på bøgerne i pakken. Jeg har nu bestilt to gange fra Tellerup, og det bliver bestemt ikke sidste gang.
Bestilte i weekenden 4 af sønnens yndlingsbøger (fanget i et spil) og de blev leveret tirsdag morgen ved hoveddøren.
Nemt og hurtigt 😊
Tellerup er et af de steder der virkelig mener det, når de har udsalg. Virkelig gode tilbud! Som i viiirkelig! Dertil er det mega hurtig levering - og det er hver gang! ELSKER bøger fra Tellerup!
Havde bestilt hele throne of glass serien i hardback til 1400kr mega billigt. (50%rabat) Bøgerne var pakket ind i plast så de er helt sprit nye. Det tog 2 dage også var pakken her. Altså det bliver jo ikke bedre!
Let at købe og hurtig levering, godt udvalg
Tellerup har altid været vores go to bog-pusher. De har et stort udvalg, nogle virkelig fair priser og så er kundeservicen helt i top.
Jeg kan på det kraftigste anbefale alle bogelskere at handle med dem!
Fremragende kundeservice. Hurtigt svar tilbage på mail samt hurtigt løsning på en fejl på en bog.
Kan varmt anbefale at handle hos Tellerup.
Dejlig kundeservice. Hurtig og nem kommunikation og forsendelse. Jeg kan helt bestemt anbefale at købe bøger her igennem. Jeg har både købt bøger og booknook gennem dem og jeg er meget imponeret over kvaliteten af booknook. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber her fra!
Jeg mindes ikke jeg har oplevet så god service før som jeg har mødt ved Tellerup, dialogen med Harald og hans service er helt fantastisk! Jeg vil klart søge mod Tellerup når næste bøger skal findes! 😀 Harald fortjener alle 5 stjerner!
Fantastisk service og kommunikation. Jeg køber mine bøger her fremover.
Jeg har været i kontakt med Harald og han fortjener alle 5 stjerner. Super medarbejder ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.