Zware SCAM!!! Trap er nooit in zoals ik naief gedaan had. Ik heb echt als een ezel betaald en ook nog een volle met tegen 80 euro aan. Kreeg ik EINDELIJK een reactie met geboden mogelijkheden. Waren d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Schandalig bedrijf. Ze maken misbruik van mensen die wanhopig op zoek zijn naar woonruimte. Je betaalt €50 en krijgt alleen een Word-document met adressen verspreid door heel Nederland, die je vervolg... Ver mais
Het inschrijven etc ging snel , dit deed ik ook omdat ik radeloos op zoek ben na het lezen van revieuws zeer positief! Ik heb nu dan toch maar betaald om hopelijk net als de mooie reacties van ander... Ver mais
Je kunt duidelijk je voorkeuren en eisen doorgeven, waarna ze voor je opzoek gaan naar een geschikte woning. In de huidige woningmarkt is dit een erg fijne manier om door de bomen, toch het bos nog... Ver mais
Informações sobre a empresa
Tempowonen helpt woningzoekenden snel aan een passende huurwoning. Dankzij een groot netwerk van makelaars, particuliere verhuurders en woningcorporaties bieden wij gerichte woningsuggesties op korte termijn. Persoonlijk, betrouwbaar en inmiddels al meer dan 2.000 matches gerealiseerd.
Informações de contacto
Holanda
- tempowonen.nl
Respondeu a 1% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super goed en snel geholpen
Super goed en snel geholpen. Website is duidelijk. En ze werken snel.
Prima tot nu toe
Inschrijven ging erg makkelijk en de website was duidelijk. Als we dan ook nog binnenkort een woning aangeboden krijgen, is dat top!
Inschrijven was heel makkelijk en…
Inschrijven was heel makkelijk en duidelijk. Website ziet er ook netjes uit en duidelijk voor iedereen. Een leuke bedrijf
Duidelijke site
Duidelijke site. Belooft snel een woning te kunnen vinden door contacten.
Ik sta nu een week ingeschreven. Ik wacht het af....
Ik heb me gister aangemeld en kan er…
Ik heb me gister aangemeld en kan er nog niet veel over zeggen maar het ging makkelijk
Ik zal de review aanpassen na verloop van tijd
Info klopt voor 100% en wordt goed uitgelegd
Alles wat ze op de site neergezet hebben klopt ook gewoon dus neem bijvoorbeeld de eenmalige inschrijving of dat ze door jou opgegeven wensen lijstje de beste match gaan zoeken voor je
Via Facebook heb ik tempowonen gevonden…
Via Facebook heb ik tempowonen gevonden .! Goede recensies gezien
Dus ik hoop ook echt dat ze me kunnen helpen maar goeede moed houden
Kort geleden begonnen en tot nu toe nog…
Kort geleden begonnen en tot nu toe nog niks ben benieuwd wanneer er iets gaat komen, krijg ik antwoord voor een huis dan zal deze 5* worden!
Inschrijven ging heel soepel.
Inschrijven was nog nooit zo gemakkelijk. No mess no fuss! Nu nog even wachten op de resultaat. Ik laat nog een review achter wanneer ik mijn woning heb gekregen
Ik heb me ingeschreven en betaald.
Ik heb me ingeschreven en betaald.
Maar tot nu toe geen enkele huurwoning aangeboden gekregen.
Twijfelachtige site
Twijfelachtige site. Bijzonder dat men aangeeft dat ze al 8 jaar actief zijn maar pas 1 jaar, in 2025, online actief. De reviews zijn ook allemaal pas vanaf mei 2025 terwijl reviews bij Trustpilot ook voor fysieke bedrijven gegeven kunnen worden, niet alleen voor onlinebedrijven. Zie ook de nuttige reviews van Tim en Jorrit met aanvullende info.
Aanbod wat totaal niet aansluit bij wat ik aangaf bij de inschrijving en vervolgens komt er geen gehoor op je mails
Ik pas mijn eerdere review aan.
Mooie beloftes, maar er word niets goeds geleverd.
Na inschrijven op 21-06 kreeg ik 2 weken later bericht of ik een review wilde schrijven. Ik zou dan in 5 werkdagen €30 inschrijfgeld terugkrijgen. Net als zovelen anderen deed ik dit, maar ik kreeg geen geld terug. Ik heb hier meerdere keren over gemaild en heb slechts 1x een reactie gehad dat ik geduld moest hebben, ze waren druk bezig met de behandeling van de reviews.
Op 29 juli kreeg ik dan eindelijk bericht: er was woningaanbod voor mij, maar dan moest ik binnen 24 uur €19,95 betalen. Ipv 1 geschikte woning, hadden ze wel 5 voorstellen voor mij.
Ik heb gereageerd dat ik dit niet oke vond, ze hadden me bij inschrijven passend aanbod beloofd voor de €50 die ik bij inschrijving betaald had (zonder extra kosten) en daarnaast had ik nog niet eens de beloofde refund gehad.
Geen reactie, maar 2 dagen later kreeg ik wel een mail met het aanbod, waar ik eerder nog €19,95 voor had moeten betalen.
Dit super aanbod waren allemaal appartementen die niet overeenkwamen met waar ik naar zoek;
Geen enkele woning was in de stad die ik had aangegeven bij inschrijven; niet eens in de buurt!
Geen enkele woning had de gevraagde hoeveelheid kamers.
Met co-ouderschap over 2 kinderen kwamen al deze opties niet eens in de buurt van geschikt aanbod. De appartementen waren over heel Nederland verspreid.
Ik heb wederom gemaild (3 augustus) waarin ik dit duidelijk gemaakt heb èn dat ik nu eindelijk die refund verwacht.
Wederom; geen reactie
Dus bij deze, mocht het niet allang duidelijk zijn: ga niet in zee met tempo wonen!
Ik hoor al weken niks
Heeft iemand überhaupt daadwerkelijk…
Heeft iemand überhaupt daadwerkelijk een woning kunnen krijgen via tempowonen? Of bleef het alleen bij een inschrijving en beloftes?
Ik heb mij begin van de maand…
Ik heb mij begin van de maand ingeschreven en dat ging zeer makkelijk en daarna nog wat aanpassingen gedaan werd meteen veranderd dus dat is goed geregeld,
Verder hoor ik eigenlijk niets dus vandaar 3 sterren maar we wachten nog even af.
Ik zit in een moeilijke situatie en heb snel een huis nodig ik hoop dat ik snel wat hoor.
En dan wordt het vanzelf 5 sterren
Blijf in afwachting van een Super…
Blijf in afwachting van een Super Positieve antwoord op het huizenjacht!!
Het inschrijven ging heel gemakkelijk…
Het inschrijven ging heel gemakkelijk hoop dat ik zo snel mogelijk een berichtje krijg dat ik een woning krijg top uitleg tis nu alleen afwachten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.