Tempowonen Opiniões 293

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Zware SCAM!!! Trap er nooit in zoals ik naief gedaan had. Ik heb echt als een ezel betaald en ook nog een volle met tegen 80 euro aan. Kreeg ik EINDELIJK een reactie met geboden mogelijkheden. Waren d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Schandalig bedrijf. Ze maken misbruik van mensen die wanhopig op zoek zijn naar woonruimte. Je betaalt €50 en krijgt alleen een Word-document met adressen verspreid door heel Nederland, die je vervolg... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het inschrijven etc ging snel , dit deed ik ook omdat ik radeloos op zoek ben na het lezen van revieuws zeer positief! Ik heb nu dan toch maar betaald om hopelijk net als de mooie reacties van ander... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Je kunt duidelijk je voorkeuren en eisen doorgeven, waarna ze voor je opzoek gaan naar een geschikte woning. In de huidige woningmarkt is dit een erg fijne manier om door de bomen, toch het bos nog... Ver mais

Informações sobre a empresa

Tempowonen helpt woningzoekenden snel aan een passende huurwoning. Dankzij een groot netwerk van makelaars, particuliere verhuurders en woningcorporaties bieden wij gerichte woning­suggesties op korte termijn. Persoonlijk, betrouwbaar en inmiddels al meer dan 2.000 matches gerealiseerd.

Informações de contacto

2,7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

293 opiniões

Respondeu a 1% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Trap er niet in.

Oplichting. Halen voor 50 euro huizen die je zelf ook kan vinden van internet en niet eens binnen je zoek criteria. Daarnaast wordt eerst nog geprobeerd om je nogmaals 19,95 te laten betalen omdat ze wel 8 goede huizen gevonden hebben....... Ik zocht met een straal om Almelo, ik kreeg huizen in westen en limburg en een bejaardentehuis in Zwolle. Van andere sites van het internet geplukt. Ik was iig 49,95 lichter, trap er niet in.

25 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Stelletje boeven dat jullie zijn

Stelletje boeven dat jullie zijn. Er wordt 70 euro betaald en je wordt niet geholpen . Je krijgt ze daarna 1 keer te pakken aan de tel. Waar ze ook nog liegen en daarna wordt je geblokkeerd.

IEDEREEN MELDEN BIJ ACM

IEDEREEN MELDEN BIJ ACM! DAN KUNNEN WE EVT ONS GELD TERUGKRIJGEN!

Dit zijn oplichters. €69,95 betaald met resultaten die je niet helpen en dat weten ze. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar, op mails reageren ze niet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan dit is niet eens 1 ster waardig!!! Verspil je geld en tijd niet aan tempowonen mensen dit is een grote SCAM!!! Ik had aangegeven dat ik een sociale huurwoning zocht tussen de 500-1000 euro en ik kreeg alleen maar random woningen die ver buiten mijn budget valt. Ze sturen je de woning suggesties in een onprofessionele Word document en de woningen die je toegestuurd krijgt zijn al verhuurd en de makelaar zelf heeft nooit van tempowonen gehoord!

Classificada 1 em 5 estrelas

Wederom een bedrijf dat misbruik maakt…

Wederom een bedrijf dat misbruik maakt van de woningnood! Als zoekfuncties opgegeven: Den Haag en Utrecht, woningen tot € 1000,- per maand. Vorige week een mail, dat als ik nu € 19,95 extra zou betalen, dan zou ik 5 extra woningsuggesties krijgen. Welnu, zojuist komen de suggesties via de mail. 'Maar liefst' (klopt Tempo Wonen zich op de borst) 8 woningen. Maar dit zijn woningen in steden van Arnhem tot Maastricht, dus absoluut buiten mijn zoekgebied. Slechts 1 woning in Utrecht, tegen een maandhuur van € 2250,- Zit je in het lagere segment, met een specifiek zoekgebied, kijk uit wat je doet. De voorlichting bij inschrijving is absoluut .misleidend

Slecht

Slecht, weggegooid geld!!! Het geen wat ze doen is wat jij zelf ook kan zoeken op fund bijv

SCAMMMM

De grootste grap ooit

De grootste grap ooit. HONDERD euro neergelegd, om vervolgens 8 woningen te krijgen waarvan 1 woning in de regio was die ik gekozen had en de rest door heel Nederland. Even voor je beeldvoorming: ik had regio Zuid-Holland en ik kreeg woningen in DRENTHE, BRABANT, UTRECHT… en zo kan ik nog wel doorgaan. Prijsklasse rond de 700-1000 en ik kreeg boven de 1500. En dan krijg je het ook nog eens in een zeer onprofessioneel Word documentje… ongelooflijk. OH en je moet zelf contact opnemen met de woningen, zij doen niks voor je. BEGIN ER NIET AAN. Vieze scam is het. (De goede reviews zijn nep trouwens! Je krijgt geld terug voor een goede review).

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit is 100% oplichting mijn wensen zijn…

Dit is 100% oplichting mijn wensen zijn regio Zuid-Holland ze sturen een woning in Overijssel Zeeland Eindhoven Brabant ik kreeg een mail dat als ik 20 euro extra zal betalen meer keuze zal kunnen. Krijgen heb ik gelukkig niet gedaan ik krijg er uit eindelijk 8 stuks gelukkig niet gedaan die 20 euro mensen als je dit wilt proberen moet je weten dat je 50 euro weggooit in de prullen bak en wat ik nog er bij wil zeggen is wanneer je je aanmeld bellen ze je en zeggen ze als je een mooie reactie achter laat zetten we jouw aanvraag boven op all die mensen die een leuke reactie hebben geplaatst hebben waarschijnlijk eerst een reactie geplaatst voor dat ze ook zijn opgelicht of ze zijn het zelf ik zal zeggen mensen trap er niet in zulke mensen moeten gewoon de bak in vieze vuile oplichters allemaal maar ik blijf hier achter aan gaan voor die 50 euro van mij en andere mensen die jullie hebben opgelicht gaan jullie terug betalen ik gaa hier echt achter aan.

A SCAM!!!

A SCAM!!!! Don't do it. All they provide is a list of options that are outside what you requested and with information that is avalible to the public

Dit is oplichterij

Dit is oplichterij. Ik heb valse woning suggesties ontvangen. Heb gebeld met een aantal verhuurders die doorgestuurd zijn via de mail van tempo wonen. Zij kenden tempo wonen niet. Ook waar de woning suggesties buiten mijn zoek profiel en ver boven mijn aangegeven budget. Ik heb geprobeerd te bellen maar het telefoonnummer is afgesloten. Ik heb gebeld met KVK en zij adviseerde om online aangifte te doen en dat dit zeker klinkt als oplichting. Dus mensen trap er niet in en ben je er al ingetrapt doe aangifte zodat hij wordt gestopt en hopelijk wordt gepakt en we ons geld terug kunnen krijgen. Ik heb totaal 100 euro betaald. 80 euro voor inschrijving en nog eens 20 euro dat we dan meer woning suggesties ontvangen. Dussssss echte oplichters

19 de junho de 2025

Net met een makelaar gebeld

Net met een makelaar gebeld
De woning die tempowoning heeft voorgesteld er zit all een huurder in
De makelaar zelf heeft nooit van tempo woning gehoord en werkt dus ook niet samen met tempo wonen en vertelde dat tempo wonen gewoon een oplichting site is. Tempo wonen haalt gewoon woningen van funda af 😡😡

Dag €100,-

Netjes ingeschreven, na 6 weken kreeg ik een mail voor meer suggesties voor €19,99. Heb daarover nog iemand gesproken. Dat ging allemaal nog heel netjes. Gisteren mijn suggesties ontvangen, maar allemaal in de omgeving welke ik NIET heb op gegeven. Ik heb ze vanmorgen al meerdere malen gebeld. Geen gehoor. Te slecht voor woorden. Daar gaat €100,-

Teleurstellende werkwijze

Het klopt dat ik binnen 8 weken woningsuggesties kreeg, maar de hele ervaring voelt als misleiding. Een paar dagen voor de suggesties ontving ik een e-mail waarin stond dat ik €20 kon betalen om in plaats van 1, maar liefst 5 woningsuggesties te ontvangen. Ik heb dat uiteraard niet gedaan, ik was al blij geweest met 1.

En wat blijkt? In de uiteindelijke e-mail staat dat ik niet 1, niet 5, maar 8 suggesties krijg. Die €20 zou dus compleet weggegooid geld zijn geweest. Wat mij nog meer stoort: ik had bij inschrijving duidelijk aangegeven dat ik op zoek ben naar een sociale huurwoning in de Randstad. Wat krijg ik? Suggesties voor woningen die meer dan 100 kilometer verderop liggen én ook nog eens in de vrije sector zijn. Dus totaal niet wat ik had gevraagd.

Ik heb mijn voorkeuren al vóór inschrijving via de mail doorgegeven, en hier later ook een reminder voor gestuurd. Tot op de dag van vandaag geen enkele reactie. En nee, op hun website kun je geen klacht indienen via een formulier – je moet mailen, terwijl ze daar dus niet op reageren. Dat zegt genoeg.

Het concept klinkt leuk, maar in de praktijk stellen ze je gewoon teleur. Als je een sociale huurwoning zoekt: doe het alsjeblieft niet. En zelfs als je bereid bent om boven de €1000 te betalen, zou ik het nog steeds afraden. Besteed in het weekend gewoon een paar uur aan zelf zoeken — dat is precies wat ik heb gedaan, omdat ik al snel het gevoel kreeg dat dit veel te mooi was om waar te zijn.

Niks waard. Geldverspilling

Uiteindelijk 8 woning suggesties ontvangen via een Pdf document wat totaal niet overeen komt met de nodige aangegeven eisen. Woning gezocht in specifiek gebied in het Noorden met 4 slaapkamers. Ik ontving woningen in Den Haag, Utrecht, Amsterdam en één studentenkamer in Groningen.
Bedankt Tempowonen. Kunnen we helemaal niks mee...

24 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstellende ervaring – beloften worden niet waargemaakt

Op 26 mei heb ik mij ingeschreven voor een sociale huurwoning in Amsterdam via deze organisatie, in de hoop dat zij mij binnen afzienbare tijd zouden kunnen helpen aan een geschikte woning. Op 3 augustus ontving ik een e-mail met daarin een pdf-bestand vol woonsuggesties, inclusief adressen, foto’s en contactgegevens van verhuurders, zodat ik zelf contact met hen kon opnemen.

Tot mijn teleurstelling sloot geen van de voorgestelde woningen aan bij mijn oorspronkelijke zoekopdracht. Ik had mij specifiek ingeschreven voor een sociale huurwoning in Amsterdam, maar de suggesties betroffen grotendeels niet-sociale huurwoningen in Amsterdam en verder woningen in steden zoals Utrecht, Den Haag, Friesland, Delft, Maastricht en zelfs één in Gelderland – waarvan die laatste mogelijk onder sociale huur viel.

Wat mij nog meer opviel: video’s op Instagram en TikTok waarin mensen vertelden dat zij via deze organisatie een woning hadden gekregen, zijn inmiddels verwijderd. Dit roept vragen op over de transparantie en betrouwbaarheid van de service.

In vertrouwen op hun dienstverlening heb ik zelfs mijn toenmalige appartement verlaten, in de verwachting binnen twee maanden via hen een woningaanbod te ontvangen. Dat vertrouwen is helaas beschaamd.

Mijn ervaring is teleurstellend en ik raad anderen aan om kritisch te kijken naar wat daadwerkelijk geboden wordt in verhouding tot wat er wordt beloofd

Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstellende ervaring, niet aan te raden

Na mijn inschrijving kreeg ik vrijwel direct verzoeken om een review te plaatsen, zogenaamd in ruil voor een deel van het geld terug. Dat kwam op mij niet erg professioneel over. De woningen die ik na acht weken toegestuurd kreeg, sloten totaal niet aan op mijn voorkeuren: andere regio’s en boven mijn budget. Afgaand op andere recente reviews, ben ik hierin niet de enige.
Ik zou deze dienst dan ook zeker niet aanraden.

Scam!!

Scam!!

Ze hebben mij zojuist, na €79,95+€19,95 voor extra woningen een pdf gestuurd 😂. Met woningen door HEEL Nederland, terwijl ik alleen om Den Haag vroeg. En deze woningen hebben ze gewoon online gevonden, wat ik zelf ook kan. Vervolgens moet je zelf de makelaars contacten😂. De enige woning uit Den Haag is een kamer van 20m2 terwijl ik hier absoluut niet voor heb gevraagd. Dus €100 betaald voor niks!!! Ik heb zelf ook internet waar ik op huurwoningen.nl kan kijken.

Iedereen die opgelicht is: mail naar BOOS van bnn vara.

Ze hebben de site ondertussen ook aangepast en het woord “suggesties” erbij gezet.

OPLICHTING!!!

OPLICHTING!!!
Na €50 betaald te hebben kreeg ik een mail met “krijg je inschrijfgeld terug als je een 5sterren review schrijft”. Voorkeur doorgegeven: Abcoude, benedenwoning. Krijg ik mijn woningen toegestuurd: Maastricht, Middelburg, Den Haag, Rotterdam, Delft. Mocht je topo niet goed zijn, ligt absoluut niet eens in de buurt van Abcoude. Hou je geld bij je en trap niet in deze onzin.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mail boos van bnn vara !

IEDEREEN MAIL BOOS VAN BNN VARA !
Helaas krijg je geen woningen die naar je wens zijn.
Ik heb woningen ontvangen in totaal andere plaatsen die ik heb aangegeven.
Ook zijn het woningen met te weinig kamers kort om totaal niet wat je aangeeft.
Deze woningen staan ook gewoon al in de verhuur dus die 50 a 80 euro betalen slaat nergens op dan kan je net zo goed zelf de huur sites langs gaan. 🤦🏻‍♀️

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.