Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

APC är inte bättre än någon annan varumärke är inte äns topp 10 i mitt tycket i min lista och inget är förändrat sedan ni kom ut på marknaden. Har 30 års erfarenhet av APC och interiör cleaner finns b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt bra produkter som tar bort grov smuts men som samtidigt är snälla mot lacken. Även sjukt bra och hjälpsam support. Fick en trasig flaska och då skickade dom en ny utan några bekymmer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde under Elmia-helgen, och när jag fick hem paketet så hade en flaska börjat läcka, korken var lite dåligt påskruvad. Förstår att det var väldigt stressigt att få iväg alla paket med tanke på h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastiska produkter kontaktade dom för vägledning med produkter till min cykel och fick ett svar om deras purify, köpte den och testat flera gånger och är lika nöjd varje gång då förra märken a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bilvårdsprodukter för alla typer av fordon! Schampo, keramiska skydd, vaxer, bilschampon, mikrofiber, avfettning, fälgrengöring, glasrengöring, quick detailer med mera. Välkommen!

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

870 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

James bond 007

Jag är imponerad av alla era produkter jag köpt.Handlade av ett annat företag och det doftade frukt och bubblegum..Era produkter doftar som läder,krut,dry martini och cigarr känner mig som James Bond när jag tvättar bilen. Bästa Betyg till er.

20 de outubro de 2024

Beställde en flaska Restore polermedel

Beställde en flaska Restore - Polermedel (200 ml) som present till min son. Kom på att jag ville ge en 500ml och bad att få ändra. Jag fick snabbt svar och ändringen gick smidigt. Jag var orolig att min beställning inte kom fram i tid men fick snabbt lugnande besked på Mail. Varan låg utanför min dörr lagom innan kalaset för min son. Så nöjd!!! Sonen blev dessutom glad över sin present!

5 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

ni skryter om att ert medel för…

ni skryter om att ert medel för flygrost är så jäkla bra.. det står så på flaskan.
Jag avråder alla att köpa denna produkt tills ni bytt flaska! Det är omöjligt att spreja ut medlet på bilen då flaskans form gör att sprejhandtaget inte går att pumpa i botten utan slaglängden är endast 1-1,5cm eftersom flaskan tar emot! Det är möjligt att produkten är bra men eftersom den inte går att pumpa ut blir betyget väldigt lågt

12 de junho de 2024

Tershine

Hello Tershine

I just wanted to take a moment to thank Janne for the fantastic experience I had at your store recently. His customer service was truly top-notch, and it made the whole visit a really enjoyable experience.

Your store is truly a gem, and I was impressed by the great selection of products you offer. My new car is not only stunningly beautiful, but it also smells fantastic – a true new car scent that makes me smile every time I step into it. Seeing it reflect the sun's rays on the asphalt is an extra bonus that really makes the purchasing experience special.

I really hope there will be VIP nights in the future where I can DJ for you and your customers. Make sure we get to experience your products even more and maybe even meet other enthusiasts who share your passion.

Thank you once again for everything you did to make my visit so memorable.

Best regards,

Mikael K

29 de abril de 2024

REPEL

REPEL - SIKTFÖRBÄTTRARE.

Vansinnigt bra produkt. Körde i fullständigt ösregn på E4/E6 utan att använda torkarblad och vattnet bara rann av utav sig själv. Sikten var lika bra än med torkarblad. Köp säger jag.

5 de abril de 2024

Dunder

Använt tershine sedan de starta. Och alltid bra service och produkterna blir bara bättre och bättre

12 de janeiro de 2024

Överlägset bästa på bilvård

Jäkligt bra produkter, riktigt(!) bra kundservice och älskar att dom är aktiva på sociala medier. (Glömde lägga till en produkt i min beställning och tänkte att jag kunde lägga till den i min order samt betala för den i efterhand, men dom bjussade på den istället. Riktigt schyst gjort ☺️)

11 de dezembro de 2023

Grymma produkter

Grymma produkter, en härlig service från övriga medarbetare och snabba leveranser!

Ett varumärke jag kommer stötta långt framöver.
Tack Gloss-gänget!

24 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

förstörde mina nylackade skärmkanter .

förstörde mina nylackade skärmkanter .

disolve är skräp.
Använt 2k klarlack eftersom de är metallic lack .

12 de agosto de 2023
logótipo da Tershine

Resposta da Tershine

Hejsan Jimmie, ajdå. Det är en petroleumbaserad kallavfettning så har du inte använt klarlack etc så blir de tufft oavsett vad du använder för avfettning. Men kan inte se du har mailat vår support, ringt oss eller skrivit på sociala medier. Är enklare kontakta oss där istället för här 👌🏻

Svensk inovation

Mycket bra produkter, lätthanterliga, håller vad de lovar, jag är helt såld på era produkter! Ni gör ett superjobb, ni levererar svensk kvalitet!

23 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Lever upp till sitt rykte.

Toppenprodukter rakt igenom.

Man tycker att det verkar dyrt tills man testat grejerna och sett resultatet. Så har man inte testat redan så gör det!

Trots sin hastiga expandering till ett av Sveriges största bilvårdsmärken så finns ändå den där kundservicen som man bara ser hos mindre aktörer kvar.

Keep it up!!

17 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Deras medel för bättre sikt igenom…

Deras medel för bättre sikt igenom vindrutan som slås i spolarbehållaren fungerar dåligt åtminstone vinter tid då det lämnar en suddig hinna som ligger kvar alldeles förlänge.
Rengjorde rutan böt till nya torkarblad med samma dåliga resultat.

12 de janeiro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.