terStal Familiemode Opiniões 2901

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Aardig personeel, behulpzaam,bij het ontbreken van een kleding stuk kijken of het te bestellen is en regelen dat dan ook direct Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle verzending. Super fijne broeken voor de jongens. Alleen jammer dat het in 2 zakjes worden verzonden. Misschien is het een optie om bij de verzending te kunnen aangeven: ik heb geen haast, verza... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestellen via de website ging gemakkelijk en snel, net als de levering. Enkele artikelen heb ik naar de winkel teruggebracht en binnen 2 dagen had ik het geld dat ik ervoor betaald had al terug op mij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik loop regelmatig even binnen en ben vaak verrast door het aanbod. Klantendagen zijn ook fijn want 30% korting. Ik heb hierdoor extra kledingstukken in de tas laten stoppen;) Ruilen of terugbrengen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!

Informações de contacto

Respondeu a 99% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Bestellen gaat vlot

Bestellen gaat vlot.
Bevestiging en info over bezorging verloopt prima.
Ben zeer tevreden over de dienstverlening.

19 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke winkel met leuke prijzen

Leuke winkel met leuke prijzen veel goede broeken voor kinderen

16 de abril de 2026

Beste Denise,

Bedankt voor je leuke review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel en onze kinderbroeken. We hopen je snel weer terug te zien!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik weet niet of het door de vervoerder…

Ik weet niet of het door de vervoerder komt of fout in het proces maar de bestelling is retour gegaan zie ik in de app van DHL maar van Terstal niets gehoord, ook na 1,5 week niet mijn ged terug dus mail gestuurd en ik wacht nu op reactie

28 de abril de 2026

Beste Jenz,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling retour is gegaan en dat je nog niets van ons hebt gehoord. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Goed dat je ons inmiddels hebt gemaild; we pakken je bericht zo snel mogelijk op. Zodra de retourzending bij ons is verwerkt, wordt het aankoopbedrag teruggestort. We doen ons best om dit zo snel mogelijk voor je in orde te maken.

Bedankt voor je geduld!

Echt waar voor je geld.

De kleding wordt snel geleverd en de kwaliteit is ook heel mooi.

27 de abril de 2026

Beste Annie,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze kleding. Daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en snelle terugbetaling bij retour en nieuwe bestelling gemakkelijk geplaatst

Beste Mirjam,

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen, van levering tot retour en het plaatsen van een nieuwe bestelling. Daar worden we blij van!

Aanrader

Fijne site. Alles makkelijk kunnen vinden, wat ik graag wilde.
Snelle verzending.

18 de abril de 2026

Beste Marjolijn,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je alles makkelijk hebt kunnen vinden en tevreden bent over de snelle verzending. Daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en goede kwaliteit Alles…

Snel geleverd en goede kwaliteit Alles past goed en service perfect.

Beste Fennie,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat alles goed past en dat je tevreden bent over de kwaliteit, levering en service. Daar doen we het voor!

Graag tot de volgende keer!

Gewoon mooie kleding

Gewoon mooie kleding. Goede en snelle levering

22 de abril de 2026

Beste Marian,

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze kleding en de snelle levering. Daar worden we blij van!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd goede service en vriendelijke…

Altijd goede service en vriendelijke staf.

Beste Alexandra,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze service en collega’s zo waardeert. Dat geven we graag door aan het team!

Graag tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke kleding en de levering was lekker…

Leuke kleding en de levering was lekker snel. Retouren ook handig, kan gewoon in de winkel😉

Beste Monique,

Bedankt voor je leuke review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kleding en snelle levering. En goed om te weten dat het retourneren in de winkel je ook zo goed bevalt 😉

Aardig personeel

Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die een andere maat/ kleur voor je haalt , dus bij het passen van BH, kleding uit aan,de winkel in, dan weer kleding uit aan..dat is wel jammer

Beste,

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! 😊 Fijn om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam ervaart en dat ze je goed helpen bij het bestellen van items die niet op voorraad zijn.

Ook waarderen we je feedback over het passen in de winkel. Dit nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren, zodat we klanten in de paskamer nog beter kunnen ondersteunen.

Dank je wel voor je bezoek en graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, makkelijk retouneren in de winkel

Beste,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het makkelijk retourneren in de winkel. Daar worden we blij van!

Lang wachten op artikel

Ik heb op 31 maart een bestelling gedaan. Helaas was deze niet compleet en zou er nog een blazer nageleverd worden. Ik heb meerdere keren een mail gestuurd naar de klantenservice maar tot op heden geen terugkoppeling gehad en ook nog steeds geen blazer.

31 de março de 2026

Beste Jondie,

Wat vervelend dat dit zo is verlopen, dat is natuurlijk niet zoals het hoort.

We hebben het nagekeken en we zien dat de blazer vandaag is nageleverd. Je mag deze dus binnenkort verwachten of hebt deze mogelijk al ontvangen, afhankelijk van de bezorging.

Mocht je hem na enkele dagen nog niet binnen hebben, laat het ons dan gerust weten, dan kijken we het direct opnieuw voor je na.

Geweldige travelstof collectie

Geweldige travelstof collectie, snelle levering.

20 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze travelstof collectie en de snelle levering. Daar worden we blij van!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke kleding voir een leuke prijs en…

Leuke kleding voir een leuke prijs en snel geleverd

24 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je leuke review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kleding, de prijs en de snelle levering. Daar worden we blij van!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik vind de kleding van Nicolet…

Ik vind de kleding van Nicolet geweldig, dus weer wat besteld!
Helaas duurde het heel lang voordat ik het mocht ontvangen, dan gaat de communicatie met de chatbox niet prettig.

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden over onze collectie, wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de kleding van Nicolet! 😊

Wat jammer dat je bestelling langer op zich liet wachten en dat de communicatie via de chatbox niet prettig is verlopen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

We nemen je feedback zeker mee om onze service en communicatie te verbeteren. Hopelijk kunnen we je bij een volgende bestelling een betere ervaring geven!

Classificada 3 em 5 estrelas

Fysiek een aankopen doen is prima maar online is het bar slecht geregeld.

Fysiek een aankopen doen is prima geregeld. Online een aankopen is bar slecht. Het duurt 8 volle werkdagen voordat je je bestelling binnen hebt. Communicatie met de klantenservice is niet mogelijk. Ze beloven contact met je op te nemen maar heb tot nu toe niks gehoord. Op de site wordt aangegeven ivm drukte kan de bezorging langer duren. In de winkel had ik mijn kleding allang gehad, via de webshop duurt het ruim 1.5 week. Als je mooie aanbiedingen hebt in je winkels en je webshop moet je zorgen dat je genoeg mankracht heb zitten om dit aan te kunnen heb je dit niet als bedrijf begin dan geen web shop.

En dan opeens staat de bezorger aan de deur met je pakketje. Totaal niets gehoord van de verzender dat mijn pakket daadwerkelijk is verzonden.

23 de abril de 2026

Beste Danielle,

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Fijn om te horen dat je onze winkels als positief ervaart, maar we vinden het erg jammer dat je online bestelling en de communicatie met onze klantenservice zo teleurstellend zijn verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Door drukte kan de verwerking en verzending soms langer duren dan gebruikelijk, maar we begrijpen dat dit in jouw geval te lang heeft geduurd en dat het ontbreken van updates hierover extra frustrerend is geweest. Ook het uitblijven van contact vanuit onze klantenservice hoort niet zo te gaan.

We nemen je opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze processen en communicatie te verbeteren. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Onze excuses voor het ongemak.

De aanbieding is goed

De aanbieding is goed. Kwaliteit ook. Ik kreeg echter een broek m ipv xxl

Hi Kitty,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de aanbieding en kwaliteit!

Wat vervelend dat je een verkeerde maat hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We adviseren je om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.

Onze excuses voor het ongemak!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel bezorgd,netjes afgegeven ,goed…

Snel bezorgd,netjes afgegeven ,goed verpakt en hele leuke kleding voor weinig super!

16 de abril de 2026

Beste Franny,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de verpakking en natuurlijk de kleding. Veel plezier met je aankoop! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Kleding ziet er netjes uit

Kleding ziet er netjes uit, wordt snel verzonden in een goede verpakking

20 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kleding naar wens is en dat je tevreden bent over de snelle verzending en verpakking. Veel plezier met je aankoop! 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.