Leia as opiniões dos outros
Waarschijnlijk zoek je terzake energie op nadat je een machtiging hebt getekend -> contract hebt gekregen. Een energiemaatschappij waar nog niemand ooit van heeft gehoord. LET OP Dit bed... Ver mais
onbetrouwbaar bedrijf in mijn opinie, prijzen zijn erg hoog en denken niet mee met jou als ondernemer. Doen zaken met dubieuze personen.
Informações sobre a empresa
Terzake Energie is een erkende energieleverancier voor zakelijke klanten in Nederland. Terzake Energie is onafhankelijk en koopt stroom en gas rechtstreeks in bij de bron. Bij ons staat klantgerichtheid en klant contact hoog in het vaandel. Voor energievraagstukken komen wij graag bij u op locatie, bij ons op locatie of via een zoom gesprek toelichten. Uiteraard is telefonisch of per e-mail ook mogelijk.
Informações de contacto
Prof. J.H. Bavincklaan, 1183AT, Amstelveen, Holanda
- 05 - 70 73 10 29
- info@terzake-energie.nl
- terzake-energie.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas

Resposta da Terzake Energie
Super geholpen en besparen nu veel
Een Accountmanager van Ondernemend Nederland heeft bij ons een Notacheck gedaan. Ik kon mijn aansluiting verlagen, wat ik na een piekmeting die de Accountmanager wel adviseerde te doen alvorens te verlagen, ook heb gedaan. Dit scheelt ons ca 2000 euro per jaar waar we anders niet op waren gekomen.
Ook heb ik een aanbod mogen ontvangen via deze Accountmanager voor een energiecontract bij Ter Zake. Ik betaal nu stukken minder dan bij mijn vorige leveranciers (Essent en Eneco). Daarnaast hebben wij een goed overzicht in het portaal van ons energieverbruik. Wij zijn super geholpen en besparen zo een hoop in onze kosten.
Fraudeurs
Fraudeurs. Ga niet in zee met ze, alleen maar ellende
Zeer slechte manier van handelen
Zeer slechte manier van handelen. oplichting. zeer naar bedrijf zie meerdere reviews. ik ben er jammer genoeg in getrapt
Ik vind het fijn om zaken te doen met…
Ik vind het fijn om zaken te doen met deze leverancier.
Oplichting via telefoon door te zeggen…
Oplichting via telefoon door te zeggen dat ik teveel betaal zonder enige inzage.
Zeer slecht bedrijf
Zeer slechte manier van handelen. Komen naar je toe zeggen dat je teveel betaald bij je huidige leverancier. Daarna overgestapt met een heel mooi verhaal. Maar komen hun woorden niet na.
Maar wel termijn bedragen extreem verhogen zonder dat je dat kan aanpassen

Resposta da Terzake Energie
Fijne medewerker dacht heel goed met me…
Fijne medewerker dacht heel goed met me mee. Fijn gesprek
Onlangs benaderd voor een nieuw energie…
Onlangs benaderd voor een nieuw energie contract, in eerste instantie best huiverig maar na een goed gesprek te hebben gehad vandaag met hun accountmanager bij ons op locatie toch een beter aanbod weten te ontvangen dan het geen wat we al hadden.
Denkt echt daadwerkelijk mee in oplossingen!
Bedankt