Textiel24 Opiniões 5

2,7

2,7

Mau

Slecht

Slecht, bestel hier nooit meer! Gewaarschuwd mens telt voor 2!
Handdoeken en washandjes besteld. Op de dag dat de washandjes geleverd zouden worden kreeg ik s’ morgens een mail met creditfactuur dat de handdoeken niet leverbaar meer zijn. Wat moet ik dan nog met die washandjes?? Retourneren is dan voor eigen kosten á€6, 25. Slechte communicatie dus!

20 de março de 2026

Ik heb op 31 oktober een dekbedovetrek…

Ik heb op 31 oktober een dekbedovetrek besteld en betaald. Nu op 14 oktober nog niets ontvangen. Klantenservice 2x gemaild maar krijg geen reactie. Ik zal hier nooit meer iets bestellen. Super slecht en onbereikbaar. Kijk uit voordat hier iets besteld want je bent je geld kwijt.

31 de outubro de 2025

Slechte communicatie en retour beleid

De levering ging snel, ook netjes een mail over gehad. Had twee moltons besteld, alletwee dezelfde maat. 1 uit de verpakking gehaald, deze past niet goed om het matras. Wil ze eigenlijk alletwee terug sturen, maar omdat er 1 uit de verpakkingen is kan dat niet. Na contact met de klantenservice moest ik een garantie formulier invullen met foto's. Allemaal gedaan, maar vervolgens geen enkele reactie meer. Meerderheid keren gemaild, maar geen reactie.
Uiteindelijk besloten om dan alleen de ongeopende molten te retourneren. Hiervoor een retour aangemaakt. Dan krijg je een verzendlabel, tegen betaling. Meteen verstuurd. Via de track en trace weet ik dat het bij textiel24 afgeleverd is. Maar nu, 8 dagen later nog steeds niets vernomen, ook geen bevestiging van ontvangst. Meerdere keren mail gestuurd, maar geen reactie terug. Dus communicatie is heel slecht.

2 de outubro de 2025

Zeer zeer slecht

Zeer slecht geen pakbon een bijna onmogelijk retourbeleid daar ook nog eens zelf voor moeten betalen.
Telefonisch onbereikbaar.
Zeer zeer slecht ik ga dit wel op de algemene mail zetten op mijn werk dan zijn in ieder geval 2200 mensen gewaarschuwd.

15 de outubro de 2025

É esta a sua empresa?