Ik bestel elk jaar weer brownies bij Brownie Box als verjaardagscadeau voor mijn vriendin. Helaas waren we allebei behoorlijk teleurgesteld. De brownies zijn duidelijk een héél stuk kleiner gewor... Ver mais
Ik heb al diverse keren brownies besteld in verschillende smaken. De originele vinden wij het allerlekkerst! Laatst ook de (kerst) bonbons besteld, jammer dat er geen brownie laagje in verwerkt is. E... Ver mais
Overheerlijke brownies, ze smelten op de tong. Super vers en met zorg én heel veel liefde gebakken met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Stijlvol alsook zorgvuldig verpakt en snel geleverd. De be... Ver mais
I wanted to send gifts to family whilst they were my rock being in hospital coming to visit daily and dropping everything constantly to drop supplies off etc. They went down a storm and I've been told... Ver mais
Het lekkerste cadeautje door de brievenbus! Een lief gebaar met een persoonlijke boodschap, iemand het gevoel geven er écht toe te doen. Of een momentje voor jezelf waarin je de wereld om je heen even zal vergeten. Bij The Brownie Box kies je niet zomaar voor brownies. Je kiest voor aandacht en kwaliteit. Dat is pas écht genieten!
De Kazematten 4, 6681 CS, Bemmel, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Op mijn verjaardag ontving ik een browniebox. Om je vingers bij op te eten zo lekker. Een maar maandjes later zelf ook iemand verrast en die was al net zo enthousiast als ik zelf destijds.
De ontvangers hebben heerlijk gesmuld van jullie lekkers. Op tijd verzonden en in goede staat ontvangen. Echt een leuk kadootje!
Snel geleverd en volgens de ontvanger waren het hele lekkere smeuige brownies
Heerlijke brownies. Het bedrijf verstuurde op de afgesproken dag. Erg tevreden.
veel keuze, mooi verpakt!
Leuk dat je zelf een kaartje met tekst kan kiezen en de datum van verzending.
De ontvangers waren er erg blij mee!
Heerlijke brouwnies kunnen er niet genoeg in zitten
Hele lekkere brownies echt perfect en snelle bezorging
Leuke verrassing voor de vriendinnen. Alleen maar positieve reacties gehad
Ik heb echt nog nooit zo’n lekkere brownies gegeten in mijn leven. Ik heb het gelijk iedereen laten proeven! Elke keer als iemand jarig is geef ik dit vaak cadeau en dan koop ik voormezelf ook een box! Dikke aanrader
Netjes op tijd bezorgd. Smaakte goed volgens de ontvangers. Helaas zat er een verkeerde kaart bij de brownies 😢

Resposta da The Brownie Box
Je kiest blijkbaar voor een verzend datum, niet voor een leverdatum - dit wordt - mijn inziens - niet duidelijk genoeg vermeld en dus werd mijn bestelling op 'leverdatum' pas gemaakt en aangezien dit een vrijdag betrof ontving de jarige pas op de dinsdag haar brownie box.

Resposta da The Brownie Box
De brownies waren heel leuk verpakt en er was te zien dat het met liefde was gemaakt. De brownies vielen bij ons thuis zeker in de smaak.
Heerlijke brownies, netjes op tijd geleverd. Ook fijn dat er is nagedacht over honden, en dat je dan de brownies als pakketje kunt versturen.
Heerlijk (maar echt héérlijk!) product, super netjes en mooi verpakt en op tijd afgeleverd. Meer dan tevreden!
Enige opmerking die ik heb: Je wilt het cadeau zo persoonlijk mogelijk aanbieden/over laten komen aan degene aan wie je het stuurt. Het gepersonaliseerde kaartje helpt daar zeker bij! Het was leuker geweest als het tekstkaartje één geheel was met de gepersonaliseerde foto. Die zat er nu als losse foto bij, wat wat geïmproviseerd overkomt ;-)
Bovendien is jullie eigen boodschap in de binnenkant van de deksel eerlijk gezegd prominenter aanwezig dan mijn eigen toegevoegde kaartje. Da’s eigenlijk een beetje gek. Misschien een idee om dit juist om te draaien? Dus de boodschap plus foto van de afzender prominent in de deksel en jullie reclame kaartje los in de doos. Zomaar een suggestie hoor.;-)
Maar nogmaals: Zeer tevreden over het product en de levering! Ik heb iemand (en mijzelf stiekem ook ;-)) er erg blij mee gemaakt!
Vriendelijke groeten,
Jeroen Verheij