Skuffende oplevelse hos The Döner
Skuffende oplevelse hos The Döner
Jeg havde virkelig set frem til at prøve the Döner, da jeg har hørt meget om stedet fra sociale medier. Desværre levede oplevelsen ikke op til forventningerne. Da jeg ankom, blev jeg ikke mødt af det personale, som virkede ret optaget af deres mobiltelefoner. Efter et par minutters venten fik jeg endelig mulighed for at bestille.
Jeg valgte en klassisk döner kebab med alt tilbehør. Det første, der slog mig, var hvor lang tid det tog, før maden var klar – langt over det sædvanlige for sådan en ret. Da jeg endelig fik min döner, var brødet tørt, næsten som om det havde ligget fremme i flere timer. Kødet, som burde være saftigt og smagfuldt, manglede krydderier og var overraskende tørt.
Tilbehøret, som normalt er en frisk og velsmagende del af en döner, var også en nedtur. Salaten så visnet ud, og dressingen var både for sød og manglede dybde i smagen. Jeg må indrømme, at jeg havde forventet meget mere, især når prisen var på den høje side sammenlignet med andre lignende steder i området.
Alt i alt var det en skuffende oplevelse, og jeg tvivler på, at jeg kommer tilbage. Der er flere andre steder i byen, hvor man får meget mere for pengene og en langt bedre service og kvalitet.
9 de abril de 2025
Opinião espontânea