Bedste Dőner god service fuld med glade smilende med arbejder Altid godt humøret Kan klart anbefales herfra 5 stjerner er ikke nok der burder være 10 stjerner Lige hvor meget hvor travlt det... Ver mais
Doaa Zaher
Leia as opiniões dos outros
Først og fremmest var servicen dybt forfærdelig, medarbejderne var ekstrem langsomme og deres hygiejne var meget ringe - brugte sammen handsker gennem alle kunder, og man modtog fedtede drikkevarer. A... Ver mais
Kan helt klart ikke anbefale denne person som ansvarlig for din kost eller for den sags skyld noget andet. Virkelig dårlig service absolut ringe kan IKKE anbefales. Kig på andre anmeldelser og se på... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Mit navn er Doaa Zaher og jeg er uddannet personligtræner og kostvejleder. Jeg har over 8 års erfaring med træning, og har allerede hjulpet over 500 klienter med at komme i mål, hvad enten det gælder vægttab, muskelopbygning eller livsstilændring. Jeg er der for dig 24/7. Står du overfor en udfordring vil vi sammen finde en løsning, der passer til dine behov. Derudover vil jeg en gang om ugen følge op på dig i forhold til din træning, kost og motivation. Jeg vil være der for dig, for at vejlede, hjælpe og give feedback konstant. Du behøver ikke at have erfaring med træning for at komme i et forløb med mig, da jeg netop skræddersyer træningsprogrammer og kostplaner alt efter dine behov og mål. Med mig som din personlig træner er jeg utrolig motiverende og energisk. Jeg går meget op i mine klienter når deres mål og er derfor 100% ærlig og pakker ikke noget ind. Skal jeg hjælpe dig? Ønsker du en personlig træner der kan garantere dig resultater? Så er jeg den rette for dig, uanset om det vægttab, fedttab, muskelopbygning eller en ændring af din livsstil. Få hjælp fra en professionel træner, til at opnå dine mål!
Informações de contacto
Gothersgade 11 , 1123, København K, Dinamarca
- info@doaazaher.dk
- doaazaher.dk
Fik madforgiftning af jeres mad
Jeg elsker dig og dit mad ❤️
Bedste Dőner god service fuld med glade…
Bedste Dőner god service fuld med glade smilende med arbejder
Altid godt humøret
Kan klart anbefales herfra
5 stjerner er ikke nok der burder være 10 stjerner
Lige hvor meget hvor travlt det har fuld gang med at give kundernes oplevelse.
I love it 😋😋😍
Fantastisk mad og Doaas energi smider…
Fantastisk mad og Doaas energi smider alle . Børnene og jeg mødt med kæmpe stor smil og overskud til grine og pjatte selvom Doaa havde mange kunder og lang kø
Jeg beundrer Doaa og hendes måde at møde folk på
The doner på Strøget
The doner på Strøget
Det var en fornøjelse at komme der. Det var sindssyg lækker mad. Betjeningen var i top, der var lang kø og alle var glade.
Selvom der var travlt, tog Doa sig tid til at tage selfies med sine kunder, hvis kunderne efterspurgte dette.
Næste gang vi besøger Strøget, skal vi tilbage til Doas Doner.
En helt særlig oplevelse
Hej,
Vi havde fornøjelsen af at være på the Döner på Strøget i går, vi mødte Christina, Emma, Leyla & Ronnie. Vores 4 unger havde glædet sig til at spise hos jer, og de fik en oplevelse udover det sædvanlige 💫✨
De 4 super seje mennesker, gjorde det virkelig til en oplevelse, hvor ungerne følte sig set på en helt særlig måde. Energien i butikken var magisk og helt outstanding- tak for dem og tak for mad.
Ta’ der ind og få den oplevelse 😁
Mange hilsner
Silje, Clara, Oscar, Huxi, Tina og Glenn
nej tak.
maden smager af gummi og sure tær, dårlig service. dybt skuffet.
Dårlig service
Dårlig service, medarbejderne kører deres eget show, kødet er dårlig kval og elastisk, og ellers fyldt med 3 forskellige dressing så du ik kan smage kødets dårlige kvalitet. Brødet var godt men alt andet var under al kritik
jeg kunne ikke få vejret
Doaa stod inde i butikken the doner og cookede en doner da jeg spurgte om jeg måtte købe en sagde hun at jeg bare skulle slikke hendes meow meow men det ville jeg ikke så sagde hun at det bliv 90 kr og så begyndte hun at voldtage mig i 44 timer og puttede en kebab op i højre side at numsen og kunne ikke gå i flere timer efter av min nummi
L*rte mad
Så jeg kunne genkende duften af kebab da jeg gik rundt så jeg fulgte duften som så blev til lugten jo tættere på man kom jeg endte ved biksen The doner deres kebab var lige så smurt som diddy's spidse kebab sjovt nok var diddy omme bagved og gokkede i tisseren mens han oiler hele kebaben op med babyoil og han skød hans flydene børn på brødet, Doa fik så kebab i numsen og så fik jeg den i hånden
Dårlig oplevelse
Det startde med at jeg lå der hjemme og var sulten
Det startde med at jeg lå der hjemme og blev sulten. Så jeg tænkte at jeg ville prøve "THE DÖNER" så jeg gik ned mod "THE DÖNER". og så gik jeg derind og så blev jeg molested af hele personalet men så fik jeg i det mindste fik jeg en gratis döner
Ikke schöner oplevelse i döner voldtægt huset
Jeg blev lidt sulten og så gik jeg forbi the döner fordi det burde gøre mig schöner, men jeg fandt ud af af det ikke gjorde mig schöner da jeg havde bestilt min kebab til ham der manden med kort kryllet hår der sang the döner the döner the dönererrrrrr.
Så da jeg endelig fik min kebab van den kold og så blev jeg pillet i numsen med den.
DET ER ALSTÅ BARE IKKE SUPER DUPER👺👺
Maden var okay
Maden var okay, men jeg blev lidt skuffet over portionen. Jeg bestilte en döner, og der var næsten ikke noget kød i – det føltes mest som en salat med lidt kødsmag. Smagen var fin, men det ville have været rart med en mere balanceret fordeling mellem kød og grønt. Håber det bliver bedre næste gang.
Jeg er lammet for livet
Jeg er 16 år gammel og for en måned siden gik jeg en tur på the doner. men da jeg kom der hen stod the doner damen nøgen og sang deres virale sang. jeg spurte hende om jeg måtte få en doner og hun svarede at det måtte jeg selvfølgelig. Så efter at have ventet i ca 2 timer kom hun of med min doner men den var virkelig lille så jeg spurgte om jeg måtte få en støre. men hun sagde at det kun var til små piger og bagefter tog hun hendes bukser af og så kunne jeg se at hun havde en massive dihhh. da jeg kiggede ned i min doner havnede hun puttede nut ned i og så råbte hun hvis man skal spidse en doner så får jeg en boner og bagefter blev hendes dihh rock hard og hun truede mig med at hvis ikke jeg spiste hendes doner så ville hun stikke sin bonner op i mig. det er nu ca en måned efter og jeg sider i kørestol og mit numsehul er lammet for livet og jeg har kronisk diarre.
Ødelagde min dag
Det var en varm sommerdag, mig og min ven Mohammed var sultne efter at gå rundt i 3 timer. Pludselig kom Mohammed med ideen om at nuppe en Kebab fra det populære sted ‘The Döner’ jeg takker selvfølgelig altid ja til en god kebab på en varm sommerdag, men da vi kom stod Kebabdamen og twerkede imens hun sang deres tiktok sang. Vi ignorere det og bestilte dermed en kebab. Da vi så modtog kebaben var der shi og nut i den, og i sekundet vi skulle smide kebaben ud, stoppede Kebabdamen mig og Mohammed, trak os til siden og rystede cheeks på os. Kan ikke anbefale!
Sikke en oplevelse!
⸻
Jeg var i The Döner her den 5. juni, og det gik udmærket. Jeg fik min mad og drikkelse på 10 minutter, og jeg var tilfreds – indtil der trådte en dragqueen gående med The Schöner Queen ind i butikken. Jeg var fuldstændig i chok… Den selveste Schöner Queen gik sammen med en dragqueen! Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, og det var næsten ligesom en Disney-film.
Efter jeg spiste min kebab, var jeg blevet rigtigt schöner, så jeg valgte at snige mig ind hos The Queens. Jeg kom ind i et kølerum, hvor jeg fik en stor kebab i den anden ende – og jeg kunne ikke være mere tilfreds.
5-stjerners oplevelse herfra.
Fik tynd mave af deres døner
Fik tynd mave af deres døner
Men hendes sang er endnu værre og giver mig hovedpine
Alt for dyrt
Der var hår i min døner.......... Noget af det klammeste jeg har oplevet
dårlig doner
fake
deres doner har intet med tysk doner at gøre overhoved og de putter alle mulige ting i den som bær og chilli uden man spørg om det
Jeg var utilfreds med maden
Jeg var utilfreds med maden. Den levede ikke op til forventningerne og hypen, samt prisen og kvaliteten ikke gik hånd i hånd. Jeg kommer der ikke igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.