De er ikke bare meget smukke, de er også yderst velsmagende og konsistensen er lige i øjet til vores smag! Vores datter er vild med vandmelon fiduserne. Jeg blev overrasket og synes bedst om dem med... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte fra the marsh factory og det var SÅ lækkert, lækker konsistens lækker smag, det hele spillede bare! Jeg bestilte lakrids, strawberry cheesecake og appelsin mørk chokolade og alle var su... Ver mais
Ville bestille, men så at ALT var udsolgt. Sådan kan man da ikke køre en virksomhed. Var inde og se mange dage fremover, stadig udsolgt af alt.
Smagen var i bedste fald kunstig i alle de 3 slags vi havde bestilt (Lakrids, Straciatella og Citron) og konsistensen var mere som blød vingummi skum, uden bid og sejhed. Prisen taget i betragtning,... Ver mais
A empresa respondeu
The Marsh Factory - Din Gourmet Skumfidusoplevelse Velkommen til The Marsh Factory, hvor vi forvandler sukker og magi til de lækreste gourmet skumfiduser på Fyn! Hos os finder du en verden af smag, hvor hver eneste skumfidus er håndlavet med kærlighed og lidenskab. Vores fabrik er ikke bare et sted, hvor vi producerer vores himmelske skumfiduser – det er også hjemsted for vores hyggelige café, hvor du kan nyde frisklavede lækkerier direkte fra vores produktion. Har du travlt? Ingen problem! Du kan altid svinge forbi og tage dine favoritter med som to-go. Eller endnu bedre, bliv og slap af i vores café med en kop kaffe og nyd stemningen. Foretrækker du at få dine skumfiduser leveret lige til døren? Vores webshop står klar til at tage din bestilling, så du kan nyde vores gourmet skumfiduser lige hvor du er. Så uanset om du er på farten eller ønsker at tage en pause i vores café, er The Marsh Factory stedet for dig. Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg! Venlig hilsen, The Marsh Factory P.S. Har du nogensinde prøvet en skumfidus, der smager så godt, at den får dig til at smile? Hvis ikke, så er det tid! Kom forbi og se, hvad vi mener.
Edisonsvej 22., 5000, Odense C, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
God størrelse.
Alt for lang leveringstid på 1 uge.
Smager meget syntetisk og ikke af den smag man rent faktisk har bestilt, som gør at det bliver lidt vammel at spise. Så lidt for dyr i forhold til kvaliteten

Resposta da Themarshfactory
Jeg synes , der er mange forskellige smage. det er super lækkert blød og luftig, og smagen er god

Resposta da Themarshfactory
Produkterne kom efter flere ugers venten. Der var en af de bestilte smage, som de ikke havde alligevel og jeg fik en refundering, men ingen besked om hvilken smag eller lign. Pakken kom og skumfiduserne smagte virkelig dårligt. Helt syntetisk og falske og chokoladen var af virkelig dårlig kvalitet. Alt i alt ikke en rar oplevelse eller noget vi ønsker at gøre igen.

Resposta da Themarshfactory
Jeg blev meget skuffet over alle fire slags, jeg havde bestilt. Alle havde en lidt grynet/sukret, let knasende konsistens, og kun én ud af fire smage smagte nogenlunde som forventet. Ikke prisen værd, desværre.

Resposta da Themarshfactory
Vores datter er vild med vandmelon fiduserne. Jeg blev overrasket og synes bedst om dem med lakrids (selv om jeg faktisk slet ikke kan lide lakrids😵💫). Fiduserner med kirsebær var virkelig også gode. Vi købte ikke en pose, men smagte blot dem med kirsebær i butikken. Næste gang køber vi en pose med kirsebær!

Resposta da Themarshfactory
Synes virkelig ikke skumfiduserne smager godt. Føles som at spise en æggehvidemasse.

Resposta da Themarshfactory
Havde de været gode kunne prisen for håndværk måske være ok, men de er desværre ikke gode. Sjov grynet konsistens og slet ikke vores smag, øv.
Det kræver poserne er lukket at gøre brug af tilfredshedsgaranti skriver firmaet...altså man kan ikke smage dem og konstatere, at produktet slet ikke lever op til forventningerne...
Opdatering: Som vi skrev til firmaet er der kun smagt to varianter ud af fire. Og spist det er de godt nok ikke. Et bid var mere end rigeligt. Men de er åbenbart ikke så meddelsomme i forhold til, hvordan deres tilfredshedsgaranti dækker, for de vidste godt at der var prøvet to varianter ud af fire.

Resposta da Themarshfactory
4 skumfiduser til 50 kr...det er for dyrt, 12 kr pr stk..
Den ene pose, ingen dato...og de smagte også for gamle.
Den anden pose, havde dato og smagte også mere frisk...
Konsistens, ok...
Men alt for søde, bliver alt for vammelt, det gør jeg ikke igen....
For dyrt, gammelt og sødt.

Resposta da Themarshfactory
Lækker skumfiduser, sød kundeservice. Det tog lidt tid med levering, men ventetiden var det hele værd.

Resposta da Themarshfactory
Vildt lækre skumfiduser! Hindbæren er min favorit!
Skal helt sikker bestilles til næste familie komsammen! 🙏

Resposta da Themarshfactory
Virkelige lækre skumfiduser. Rigtig god smagt og tingene spiller godt sammen

Resposta da Themarshfactory
Jeg bestilte 4 slags skumfiduser.
Pistacie, hvid chokolade/citron, straciatella og mørk chokolade/appelsin.
De sendte en pakke uden stracciatellaen, men med en chokolade og en hindbær i stedet for.
Uden at kontakte mig og høre om det var okay. Fik så tilbudt at de ville eftersende den jeg manglede, med undskyldningen at den var udsolgt og de havde travlt. Hvilket jeg ikke synes er en undskyldning for ikke at kontakte kunden og høre om det er ok eller om man ønsker pengene tilbage.
Det er nu et stykke tid siden og jeg har ikke modtaget stracciatellaen endnu.
Derudover er jeg skuffet over at der stort set ikke er nogen smag i nogen af dem, andet end stracciatellaen.

Resposta da Themarshfactory
Virkelig god kundeservice. Så lækre skumfiduser😋
Masser af smagsprøver i butikken👌

Resposta da Themarshfactory
Jeg ville som mange andre gerne prøve de skumfiduser der så så lækre ud.
Jeg bestilte og ventede tålmodigt. Der går ca 3 uger før jeg hører noget fra dem. De trækker pengene uden at jeg får et track and trace nummer, og jeg kontakter dem. De lover at sende en dobbelt portion afsted fordi jeg både har ventet længe om fordi de havde trukket pengene før de sendte noget afsted. Da jeg modtog pakken var den ikke dobbelt, som de havde lovet. Selvom jeg i princippet havde fået det jeg havde betalt for, kontaktede jeg dem igen for at sige tak for at de havde fået pakken hurtigt afsted efter jeg havde kontaktet dem første gang, men at min ordre ikke var dobbelt som lovet, men at det var ligegyldigt.
Han skrev så tilbage at det var slet ikke ligegyldigt når det var det der var blevet lovet, og bad mig derfor om at lave en ny ordre, som så ville blive annulleret, men sendt alligevel. Dette gjorde jeg. (Lørdag) mandag kontaktede han mig og spurgte om jeg havde fået min pakke, hvilket jeg ikke havde. Han undskyldte det med at han havde fået annulleret for hurtigt og derfor var den ikke blevet sendt afsted.
Han ber mig igen om at lave en ny ordre, så han kan pakke den og annullere, så jeg ikke skal betale for den.
Dette gør jeg igen.
I dag er pengene så blevet trukket og jeg har igen INTET hørt, hverken fået track and trace eller nogen form for kontakt.
Jeg har brugt så meget tid på dette, og synes det er så dårlig stil, at der bliver lovet til højre og Venstre, men der sker bare ikke en skid.
Jeg har bedt om at få refunderet mine penge, og så er jeg ligeglad med de skide skumfiduser. Det er så dårlig kundeservice.
Jeg kommer på ingen måde til at anbefale at købe herfra.

Resposta da Themarshfactory
Jeg var nede forbi deres cafe. God kaffe & skumfidusser. Vi kommer helt klart tilbage.

Resposta da Themarshfactory
Store lækre og bløde skumfiduser med mange forskellige smage.

Resposta da Themarshfactory
Klart de lækreste marshmallows jeg har smagt til dags dato, min søn og jeg er vilde med dem! Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi besøger dem. 🤤🤤

Resposta da Themarshfactory
De smager rigtig godt de skumfiduser vi prøvede, helt klart værd at prøve.

Resposta da Themarshfactory
Bedste anbefalinger fra mig caféen er et besøg værd👍👌🏼🤗

Resposta da Themarshfactory
God smag og dejlige bløde. Man kan smage at det er kvalitet. Ikke sidste gang jeg har købt der og vil klart anbefale andre at købe der.

Resposta da Themarshfactory
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.