De er ikke bare meget smukke, de er også yderst velsmagende og konsistensen er lige i øjet til vores smag! Vores datter er vild med vandmelon fiduserne. Jeg blev overrasket og synes bedst om dem med... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte fra the marsh factory og det var SÅ lækkert, lækker konsistens lækker smag, det hele spillede bare! Jeg bestilte lakrids, strawberry cheesecake og appelsin mørk chokolade og alle var su... Ver mais
Ville bestille, men så at ALT var udsolgt. Sådan kan man da ikke køre en virksomhed. Var inde og se mange dage fremover, stadig udsolgt af alt.
Smagen var i bedste fald kunstig i alle de 3 slags vi havde bestilt (Lakrids, Straciatella og Citron) og konsistensen var mere som blød vingummi skum, uden bid og sejhed. Prisen taget i betragtning,... Ver mais
A empresa respondeu
The Marsh Factory - Din Gourmet Skumfidusoplevelse Velkommen til The Marsh Factory, hvor vi forvandler sukker og magi til de lækreste gourmet skumfiduser på Fyn! Hos os finder du en verden af smag, hvor hver eneste skumfidus er håndlavet med kærlighed og lidenskab. Vores fabrik er ikke bare et sted, hvor vi producerer vores himmelske skumfiduser – det er også hjemsted for vores hyggelige café, hvor du kan nyde frisklavede lækkerier direkte fra vores produktion. Har du travlt? Ingen problem! Du kan altid svinge forbi og tage dine favoritter med som to-go. Eller endnu bedre, bliv og slap af i vores café med en kop kaffe og nyd stemningen. Foretrækker du at få dine skumfiduser leveret lige til døren? Vores webshop står klar til at tage din bestilling, så du kan nyde vores gourmet skumfiduser lige hvor du er. Så uanset om du er på farten eller ønsker at tage en pause i vores café, er The Marsh Factory stedet for dig. Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg! Venlig hilsen, The Marsh Factory P.S. Har du nogensinde prøvet en skumfidus, der smager så godt, at den får dig til at smile? Hvis ikke, så er det tid! Kom forbi og se, hvad vi mener.
Edisonsvej 22., 5000, Odense C, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
Vildt lækre lækkerier og en fantastisk kundeserviceoplevelse! Jeg var virkelig imponeret over kvaliteten af lækkerierne, de smagte helt fantastisk og var præsenteret på en måde, der virkelig fik mine smagsløg til at danse. Kundeservicen var også i top; personalet var venligt og imødekommende, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der leder efter en ekstraordinær madoplevelse kombineret med en fantastisk service!

Resposta da Themarshfactory
Ingen levering efter 15 dages bestilling. Jeg ville aldrig bestille derfra.

Resposta da Themarshfactory
Det er første gang jeg har bestilt noget fra themarshfactory.
Dejlig overskuelig hjemmeside, med godt bredt udvalg, og super hurtig levering.
Skumfiduserne var virkelig bløde og lækre😋
Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

Resposta da Themarshfactory
Jeg bestilte 3 stk og blev ringet op af dem, da de slet ikke kunne forstå, at jeg kunne bestille. De havde ingen på lager, men lovede at sende i løbet af 14 dage, når nye var producerede.
Dog trak de pengene samme dag, og de 14 dage kom og gik uden afsendelse af varerne.
Jeg har forsøgt at skrive 3 gange og får intet svar om levering. Nu har jeg gjort indsigelse til banken mod betalingen.
Øv
Edit 27/6, efter svar fra butikken: ja, jeg fik pengene retur, men jeg har ingen varer modtaget. I har til gengæld udbetalt pengene retur igen, og jeg har skrevet, for at finde en løsning på at betale jer den ene udbetaling tilbage, men det har I ikke svaret på.
Så der er nok stadig ikke helt styr på "alt det der it-gøjl". :)
Men svar gerne min mail, så I kan få jeres tilgodehavende.

Resposta da Themarshfactory
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.