We hadden gebruik gemaakt van de aanbieding 3x picanha, op het moment dat we ze binnen kregen zag ik al geen tot weinig vetkap, the meatlovers zelf hadden dit inmiddels ook gezien en hebben contact g... Ver mais
Zeer goeie klantenservice, kwaliteit vlees. Ben al platinum member lol! Vaker besteld hier, 1x iets fout gegaan en dat hebben ze zeer snel geregeld wat top was! Ook zeer fijn dat ze halal hebben.... Ver mais
22 december zou de bestelling tussen 8-18 geleverd worden. Via de trackingscode stond er tot 17u, tussen 16-18. Na 17u versprong dit naar tussen 20-22u, uiteindelijk kwam de bezorger rond 22.30 aan.... Ver mais
Ich habe Rinderfilet (Chateaubriand) vom Spanien-Angus bestellt. Auf der Webseite wird ein Gewicht von 400–500 g angegeben. Abgerechnet wurde jedoch der Höchstpreis für volle 500 g pro Stück, in... Ver mais
Vlees van wereldklasse, gewoon bij je thuis! Bestel bij dé beste online slagerij van Europa. Sinds 1955 de expert op het gebied van hoge kwaliteit vlees. Hand geselecteerd door onze ambachtelijke slagers. Vandaag besteld = morgen avond in huis. Kies gemakkelijk je eigen leverdatum en ontvang de producten via een korte en betrouwbare koelketen. Onze klantenservice staat voor je klaar voor al jou vragen. Dat is hoge kwaliteit vlees én service bij The Meatlovers.
Antennestraat 3, 3900 AA, Veenendaal, Holanda
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Bezorging van ons 'kerstvlees' op zich op de tijd die vooraf aangegeven was. Maar....alles minimaal 75% ontdooid waarbij de kleinere delen zoals o.a. konijn, eend, hertenbiefstuk echt door en door zacht waren en dus 100% ontdooid. De grote delen zoals parelhoen, wildrollade minimaal 75%.Alles toch maar opnieuw ingevroren in de hoop dat de structuur en daarmee de uiteindelijke smaak van het vlees niet wordt aangetast...Kwaliteit vlees van meatlovers zal gezien alle reviews prima zijn, echter de bezorging van grotendeels ontdooid vlees past daar m.i. niet bij...
Écht lekker vlees!
De kwaliteit is te proeven. Al het vlees wat ik gegeten heb is ontzettend goed. Mijn favoriet is de Flat Iron Steak. De service is ook super. Met vragen kun je altijd terecht.
Ik hoef geen ander vlees meer, ik blijf hier bestellen!
Alweer voor de 5e keer vlees besteld bij the meatlovers en de kwaliteit blijft me telkens verbazen! De black angus tomahawk was super mals na bereiding op de bbq. Kortom top vlees!
Angusburgers die op 4 grd Celsius een jaar goed blijven? 14-09-2023 ontvangen tht 14-09-2024?? (Het is nu 18-09-2023!!!)

Resposta da The Meatlovers
Slechte kwaliteit vlees. Kan niet anders zeggen.
Ontving om 19:00 een bevestiging dat de bestelling bezorgd was maar dat was pas om 22:30 uur.
Beter bij de lokale slager bestellen!

Resposta da The Meatlovers
Heerlijk vlees! Alsof de slager me alleen het beste vlees gunt. Geweldig!

Resposta da The Meatlovers
Ik kreeg me vlees op de geplande datum wat fijn was voor de bbq dezelfde avond.

Resposta da The Meatlovers
Zeer tevreden! BBQ pakket besteld. Heerlijk vlees van goede kwaliteit. Snel geleverd. Samen met vrienden echt van genoten.

Super vlees!
Heerlijke bbq gehad met vrienden! Ze waren onder de indruk van vlees. Zal de volgende keer weer bestellen

Resposta da The Meatlovers
Vlees op tijd geleverd. Beef Wellington volgens het recept op hun site gemaakt. Was verrukkelijk. Heerlijk mals vlees!

Resposta da The Meatlovers
Super kwaliteit, goeie communicatie, snelle levering, kortom het perfecte plaatje, helemaal top!

Resposta da The Meatlovers
Fijne bestelling vlees met een heel goede klantenservice. Het pakketje werd zelfs de dag voor een mooi weer zaterdag geleverd. Erg fijn! Nu nog leren BBQen...

Resposta da The Meatlovers
Twee sterren omdat ze erg veel moeite hebben gedaan om het vlees af te leveren.
Echter het vlees was zeker niet vers, bevatte veel vet waardoor het niet een aanrader is voor de volgende keer.
Helaas.

Resposta da The Meatlovers
Vers is het zeker niet in tegenstelling tot wat er op de site benoemd word, ingevroren is zeker niet vers. Kwaliteit van het vlees viel ook tegen, erg veel vet (35%) in de buikspek waardoor er maar weinig echt vlees over bleef. Ook de procureur was niet aan het bestelde gewicht en bevatte ook de nodige brokken vet.
Dit was eens en nooit meer!

Resposta da The Meatlovers
Voor 125,- besteld, ‘vers’ stond er op de site. Alles kwam keihard bevroren aan. Twee keer gereclameerd en geen enkele reactie. Een gewaarschuwd mens…
Geen ster waardig!
Op de site kan je voor bezorgen zelf een dag kiezen, dit ook gedaan aangezien ik het nodig had voor een feestje/verassing.
Helaas kwam dit niet op de dag van afgesproken aan, mail contact gehad met de klantenservice, en die beweerde dat ze vanavond voor 22:30 zouden komen dit was niet het geval maar 2 dagen naar afgesproken datum.( verassing dus weg)
Toen ik te laat mijn box kreeg zat er een plas vol sap van vlees in de doos en de broodjes waren nat en dus niet meer te eten.
De service is slecht en de klanten service probeerd er om heen te draaien en komen niet met een oplossing.
( kreeg dezelde email terug als iemand die ook een review heeft geschreven)
Fotos overhandigd van hoe ik het aantrof, zelfs dit is niet voldoende en zijn niet klant gericht.
Ik vind dit echt een klacht! Het vlees is trouwens ook niet vers
Op donderdag de bestelling laten leveren en deze was netjes op tijd binnen zoals stond aangegeven op de Track & Trace. Alles was netjes verpakt in een doos met een koelzak en koelelementen waardoor het vlees ondanks de warme dag wel gekoeld was. Grote stukken vlees direct in de vriezer gedaan voor later gebruik. Ossenhaas spiesen, Iberico Spiesen en kogelbiefstukken hebben wij op zaterdag op de BBQ gedaan en het smaakte verrukkelijk. Dit is de tweede keer dat ik bij The Meatlovers heb besteld en beide keren hebben mij niet teleurgesteld. Ook als je een vraag hebt, helpt de klantenservice je graag. Ik heb twee keer met Tommy gesproken, lijkt me een vriendelijke man die veel weet over het vlees. Top! Ik ga zeker nog een derde keer bestellen.
Waardeloos bedrijf. 5kg kippendijen en 5kg mooi Angus gehakt BEVROREN binnen gekregen. Op de website staat netjes VERS geleverd. Kan helemaal niks met deze troep. Eens nooit meer!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.