The Meatlovers Opiniões 130

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden gebruik gemaakt van de aanbieding 3x picanha, op het moment dat we ze binnen kregen zag ik al geen tot weinig vetkap, the meatlovers zelf hadden dit inmiddels ook gezien en hebben contact g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijk vlees! Snelle levering en een paar heerlijke stukken vlees, de ribfingers zijn om je vingers bij af te likken. De shortribs waren ook om heerlijk van te smullen!

Classificada 4 em 5 estrelas

22 december zou de bestelling tussen 8-18 geleverd worden. Via de trackingscode stond er tot 17u, tussen 16-18. Na 17u versprong dit naar tussen 20-22u, uiteindelijk kwam de bezorger rond 22.30 aan.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ich habe Rinderfilet (Chateaubriand) vom Spanien-Angus bestellt. Auf der Webseite wird ein Gewicht von 400–500 g angegeben. Abgerechnet wurde jedoch der Höchstpreis für volle 500 g pro Stück, in... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Talho
  2. Charcutaria delicatéssen
  3. Fornecedor de produtos à base de carne
  4. Loja de aves

Vlees van wereldklasse, gewoon bij je thuis! Bestel bij dé beste online slagerij van Europa. Sinds 1955 de expert op het gebied van hoge kwaliteit vlees. Hand geselecteerd door onze ambachtelijke slagers. Vandaag besteld = morgen avond in huis. Kies gemakkelijk je eigen leverdatum en ontvang de producten via een korte en betrouwbare koelketen. Onze klantenservice staat voor je klaar voor al jou vragen. Dat is hoge kwaliteit vlees én service bij The Meatlovers.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

130 opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Uitstekend!

Meerdere malen een paar grote bestellingen geplaatst. Altijd uitstekend verpakt, geleverd en het beste van alles: kwaliteit & heel erg smaakvol!

Altijd tevreden. Niks op aan te merken.

21 de março de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Het gekochte "mixed grill" pakketje…

Het gekochte "mixed grill" pakketje viel heel vies tegen! Het vlees heeft de mondbeleving en smaak van opgespoten vlees met zout water. Precis zoals de vaak genaamde varkenshaas culinair in alle supermarkten. Bah bah! Toch heb ik vaker wel lekkere stukken gekocht, maar deze keer alles weg gebonjourd! Erg jammer

27 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Meatlovers neemt klant niet serieus

Wat een SLECHTE klantenservice! Al een maand van tevoren 3 x ossenhaas besteld voor 2e kerstdag, vroegste leverdatum is 23 december. Prima, want op hun website staat dat al het vlees vacuüm verpakt is en daardoor lang houdbaar is. Dan is het op tweede kerstdag dus nog goed. Ik bestel het vast, zodat ik zo min mogelijk stress heb rond kerst.
Op de 22ste krijg ik al een email dat mijn bestelling onderweg is, dus blijkbaar is het die dag al gesneden, verpakt en klaargezet. De bestelling wordt op de 23ste uiteindelijk geleverd en een van de ossenhazen voelt plakkerig aan. Er ligt bloed in de koeltas en ik zie dat de plakkerige ossenhaas niet goed vacuüm verpakt is en daardoor bloed lekt. Ik heb eerder op de dag een email gehad dat de klantenservice speciaal langer open is, dus mijn vriend belt ze. We vragen om een nalevering voor de volgende dag, graag een nieuwe ossenhaas die wel vacuüm verpakt is, want deze is niet meer lekker op tweede kerstdag. Eerst wordt tegen hem gezegd dat het vlees dan gewoon nog goed is, zo van "zeik niet". Goed, meningen hierover kunnen verschillen. Ik vind het persoonlijk geen fijn idee om niet goed verpakt vlees 4 dagen later nog aan mijn gasten te serveren. Wie weet wat voor vuil en bacteriën er inmiddels ook in is gekomen door de kapotte verpakking, lijkt me ook niet helemaal volgens de HACCP regels dit. Maar het FEIT is dat er gewoon niet geleverd is wat er op hun website beloofd is, namelijk vacuüm verpakt vlees wat daardoor extra lang houdbaar is. Dus mijn vriend belt terug. Er wordt hem een tegoedbon aangeboden. Dat willen we niet, we willen ons geld terug. Ze vragen of we foto's willen mailen. Blijkbaar geloven ze ons anders niet. Prima, foto's gemaild, meteen teruggebeld want we voelden de bui al hangen. Er wordt ons verzekerd dat onze mail wordt opgepakt en dat op basis van wat mijn vriend vertelt de ossenhaas waarschijnlijk wel vergoed zal worden. Uiteindelijk krijgen we een mail terug met dit bericht: "Dank voor je mail, goed je net even gesproken te hebben aan de telefoon.
De foto's die wij zien waarin jij aangeeft dat het bovenste deel is waar het omgaat beoordelen wij als erg goed. Deze zouden wij ook zo verkopen uiteraard.
Inderdaad is de houdbaarheid een stuk minder lang inmiddels, we adviseren om hem binnen 3 dagen op te eten als je het product in de koelkast laat liggen, als je het even om verpakt blijft enkele weken goed in de vriezer.
We komen je wel graag tegemoet in de vorm van een waardebon als je hiervoor open staat.
Graag verneem ik het, dan maken we dit direct in orde."
Waar slaat dit op? Je geeft dus toe dat je iets hebt geleverd wat minder lang houdbaar is dan wat wij dachten te kopen, maar blijkbaar moeten we niet zeiken en gewoon die waardebon accepteren. Ik snap dat de ossenhaas er mooi uitziet, daar gaat het niet om. Begrijpen jullie dat dit gewoon niet is hoe het werkt? Dat als je iets aflevert wat beschadigd is, je dit moet vergoeden? Zeker als het om iets bederfelijks als vlees gaat. Je kan niet aankomen met "eet het gewoon, komt wel goed". Dit vind ik een hele rare en onprofessionele houding. Bovendien gaan we hierna absoluut niet meer bij jullie bestellen, dus wat moeten we met een waardebon? En waarom geef je eigenlijk een waardebon als je niet echt vindt dat je fout zit?

Uiteindelijk hebben wij dus een andere oplossing moeten bedenken voor kerst, bedankt voor de stress.
Mijn vriend heeft daarna weer contact opgenomen om aan te geven dat een tegoedbon niet voldoet en dat wij ons geld terug willen. Wat denk je? Dat krijgen we natuurlijk niet. We ontvangen wel een lang verhaal over "de beste service willen leveren" en "het tegen willen gaan van voedselverspilling". Allemaal standaard bla bla om onder een terugbetaling uit te komen. Er wordt totaal niet ingegaan op onze argumenten die wij meerdere keren met ze gedeeld hebben en er wordt alleen maar gefocust op wat zij zogenaamd goed hebben gedaan.

Dus, mocht je erover nadenken om bij Meatlovers te bestellen: het vlees is goed, maar verwacht geen oplossing als zij een fout maken!!

23 de dezembro de 2022

Ondanks de kerstdrukte...

Ondanks de kerstdrukte, en dat er misschien iets niet helemaal goed is gegaan, zijn we perfect te woord gestaan door Anouk en werd het meteen opgelost. En buiten het feit dat het vlees van super kwaliteit is, kan ik iedereen aanraden om hier zijn vlees te kopen.

21 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Te weinig gewicht,wel betaald maar niet gekregen

Gisteren een bestelling van totaal 3.3 kilo vlees binnen gekregen van the Meatlovers.Bestel hier al jaren,tevreden met de kwaliteit maar dit keer klopte het gewicht niet.
Bij nawegen had ik een TEKORT van totaal 586 gram op een hoeveelheid van 3.3 kg.
En de Iberico ribben a 21.99 euro per kilo is nou niet direct een kassa knaller,
De ossobucos misten ook gewicht net als de Rib Eye,de lamskoteletten en de ossenhaas.
Na contact kreeg ik een onzin verhaal over kleinere stukken levering etc,(ik bestel betaal en wil gewoon het gewicht wat ik betaal)
Daarna wil men mij afschepen met een tegoed bon van 20 euro ,waarop ik reageer met ik weet niet of ik nog bij jullie wil kopen...tot een contante overmaking retour van 11.16 euro.....
Maar ik had bij eerdere bestellingen al mijn bedenkingen.
Als u besteld WEEG HET NA
Ik heb na wat recherche meerdere mensen op internet gevonden die ditzelfde hebben gehad bij the Meatlovers

26 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Vlees en levering perfect!

Diamanthaas besteld en de volgende avond keurig gekoeld en perfect gepakt geleverd. Ook fijn dat het als gekoeld, vers vlees geleverd wordt in plaats van bevroren. Vandaag de diamanthaas bereid op de barbecue en het was in één woord fantastisch. Na verschillende online slagerijen geprobeerd te hebben is deze toch zeker favoriet!

29 de junho de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.