Thenorrmans Opiniões 4

2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Et helt fantastisk sted

Et slot hvor man føler man er med i en film. Hvert rum er en oplevelse og værelset dejlig. Vi havde vores to små hunde med og de er velkommen i alle rum og der var sat hundekurv frem da vi kom. Personalet er supersøde og imødekommende. Maden er et kapitel i sig selv. Der er kommet en ny kok 1. Januar 2025, og den mad vi fik, er fuldt på højde med de bedste Michelin restauranter i Frankrig. Vi fik tre retters menu den ene dag og 5 retters tasting menu med 8 serveringer. Vi kan kun anbefale at besøge stedet, vi havde to skønne dage.

14 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Flot slot med kedelig mad

Vi havde købt en overnatning med 5 retters menu og morgenmad. Vi fik en meget fin modtagelse og da det var midsommeraften var der en sød “blomsterdame” som hjalp til med at lave blomsterkranse på terrassen hvis man havde lyst til det samtidig med velkomstdrinken. Slottet, værelset og personalet var fantastisk -MEN - menuen var absolut ikke værd at skrive om, og morgenmaden var meget speciel og noget af det direkte uappetitligt.
Det er så ærgerligt med så flotte rammer og da vi nævnte det ved afrejse på en pæn måde - blev vi bedt om at skrive en mail. Det har vi gjort og har stadig intet hørt. Håber meget at de lytter efter kritikken da det kan blive et super koncept, men pt absolut ikke de mange penge værd.

21 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvad gør man, når man har fundet et sted, så vidunderligt at man helst vil holde det hemmeligt.

Jeg fejrede min runde dag på dette sted hvor alt gik op i en højere endhed. En slags fortryllende oase, med alt for sanserne. Stedets stemning og indretning vandt og overhalede alle mine accommodations oplevelser nogensinde. Dertil kom så stedets serviceniveau.
Fra første øjeblik skabte personalet en ikke påtaget personlig atmosfære, med varme og passion for deres sted. De har i den grad været fleksible og med til at skabe den bedste fest for mit selskab. Mine gæsters reaktioner både under og efter opholdet var overvældende. Det eneste ord der rigtigt rækker er WOW!

5 de julho de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais