Fantastisk dygtigt, professionelt og omsorgsfuldt personale. Jeg fik en SMILE operation hos Scandinavian Eye Center og det var en helt igennem god og tryg oplevelse - med et fejlfrit resultat! 👏🏼👏�... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super professionelt setup med knalddygtige optikere samt øjenlæge. Man følte virkelig man var i gode hænder hele vejen igennem. De tjekker hellere en gang for meget end en gang for lidt, og de f... Ver mais
Det har været en kæmpe positiv oplevelse hele vejen igennem, jeg kan kun anbefale Thiele's Øjenlaser operation til andre. Service niveauet er i top, lige fra kontakten med min sædvanlige optiker i V... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Thiele tilbyder udover briller og kontaktlinser, også øjenlaserbehandlinger. Thiele Øjenlaser Klinik blev etableret i 2012, i Thieles forretning i Købmagergade. Klinikken voksede ud af de oprindelige rammer i foråret 2016, og ligger nu i Hellerup. Thiele Øjenlaser Klinik påtager sig ikke operationer på øjne der måler i grænseområdet omkring de internationale normer. Klinikkens fornemmeste opgaver er at sikre størst muligt tilfredshed med behandlingen.
Informações de contacto
Hans Bekkevolds Allé 7, 2900, Hellerup, Dinamarca
- laser@thiele.dk
- thiele.dk/oejenlaser-klinik
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Vil helt klart anbefale smile operationen. Hurtigt og nemt overstået uden komplikationer. Venligt personale og god information.
Nyt syn i gode og trygge rammer
Tog turen med tog fra Århus til KBH. Ankom til klinikken, hvor jeg var forberedt på hvad der skulle ske. Fik alligevel en lille gennemgang inden, hvilket var fint. Kom ind på "operationsstuen" og ud igen, hold da op hvor det er enkelt og effektivt. Alt foregik i et tempo hvor man kunne følge med. Virkelig en god oplevelse, taget det hele i betragtning, der er jo lidt "smerter". Professionelt og rart personale, der gør alt for en.
Alt i alt en tryg og god oplevelse, med et godt resultat. Kan klart anbefales!
Professionelt og varmt personale
Både mig og min ledsager blev af alle på klinikken modtaget med en professionel og varm, personlig betjening. Det er en stor ting for en selv at få operationen - og selvom de udfører en masse operationer, så er de utrolig nærværende i forhold til netop din operation. Jeg tog lidt længere tid om at hele og nå til målet - 4 måneder - men det havde de informeret mig om og de fik helt ret - og nu har jeg 0-syn :)
Kan kun give klinikken og dens fantastiske personale de varmeste anbefalinger.
Fuldt tilfreds
Inden jeg fik min operation, læste jeg anmeldelserne her og tænkte - ja ja så gode kan de næsten heller ikke være. Måske fordi jeg ikke altid har været helt tilfreds med servicen i butikken (Aalborg) Men efter behandlingen kan jeg kun være enig i alle roserne til thiele laserklinik! De er bare et fantastisk team, og man føler sig tryg hele vejen! Især en stor tak og ros til Katja, som jeg fx bare kunne skrive til på SMS og fik svar med det samme. Yderst professionelt og samtidig så personlig behandling. 14 dage efter operationen (smile) ser jeg helt klart og er så tilfreds! Jeg kan kun anbefale det til alle!
100% tilfredshed!
Lige fra første informerende møde med Katja Winther, over behandlingen i København, til diverse efterundersøgelser i mit lokalområdet, har min øjenlaserbehandling været en god oplevelse.
Jeg har frem for alt hele vejen igennem følt mig tryg. Mine øjne blev flere gange grundigt undersøgt, der var højt informationsniveau - både mundtlig og skriftlig, og serviceniveauet var og er helt i top. Jeg kunne og kan altid skrive til Katja, hvis jeg har spørgsmål, hvilke prompte bliver besvaret.
Alle medarbejdere er søde, imødekommende og på ingen måde påtrængende. Jeg havde på intet tidspunkt en følelse af, at her skulle der "bare" sælges en behandling. For eksempel blev jeg i løbet af endnu en grundig forundersøgelse og information i København inden behandlingen spurgt tre gange, om det nu også var det, jeg ønskede.
Jeg ser nu bedre end i prøveperioden med kontaktlinser, og jeg er 100% tilfreds. Jeg kan kun anbefale Thiele Øjenlaser Klinik.
Super god service og sympati fra medarbejderne
Jeg havde en 100% god oplevelse .. Ser nu 150% .. Det er et valg jeg er super glad for, at jeg tog .. Medarbejderne er rare og omsorgsfulde .. De giver den nødvendige information så man føler sig helt tryk under forløbet, inkl helingsperioden på 3 måneder .. Jeg vil klart anbefale det til alle som døjer med nedsat syn .. Som kunde var prisen også rigtig fornuftig ..
Professionel og omsorgsfuld behandling
Fik den bedste behandling man kunne ønske sig 😘
Fik lavet et smil på begge øjne -6.75 på begge øjne... 100% nu på begge øjne.
Sindsyg at vågne og morgnen og kunne se min dejlige kæreste i øjnene, uden at ligge næse mod næse 😜 at kunne færdes i svømmehal uden at frygte at tabe en linse!
Vil helt klar anbefale Thiele til mine venner!
Tryg, proffesionel og fin behandling
Fik foretaget en SMILE operation sidst i Maj, og har kun positiv feedback. Fra start til slut har Thiele presteret med et højt, proffesionelt og trygt forløb. Er gået fra -4,75 til 100% og er så glad. Ingen smerter, ingen genere. Lidt tørre øjne de første to uger, men det klaredes nemt med medfølgende dråber. Hvis du overvejer - så GO FOR IT!
virkelig kompetent personale
Det var en super god oplevelse, da jeg for 3 dage siden fik opereret mine øjne. Så søde, rolige og ærlige. Jeg følte mig helt tryg og har ikke fortrudt et sekund. Det var slet ikke så slemt som jeg havde håbet på :-D
Kan kun anbefale thiele - teamet!
Skulle have fået det gjort for længe siden :)
Super venligt personale, og utrolig professionelle. Vil klart anbefale dette til enhver :)
Yderst professionel veludført arbejde!!
Jeg nødte en venlighed og professionalisme ud over det sædvanlige. Lige fra første møde og til behandling på klinikken var der en ro og venlighed man skal lede længe efter. Personalet tog sig tid til at forklare hvad der skulle ske, hvordan man greb tingene an o.s.v. Der er desuden styr på aftalerne for eftertjekkene af behandlingen.
Jeg kan klart anbefale Thiele Øjenlaser Klinik. Fantastisk at slå øjnene op hver morgen og kan "se" normalt uden brug af linser!!
Det skulle jeg have fået lavet noget før!
Super god service og professionel betjening. Ingen ubehag efter operationen.
Jeg havde lidt tilvending vedr. mit nattesyn de efterfølgende 3 måneder(ringe omkring direkte lys) Det er væk/ jeg har vænnet mig til til nu.
Jeg er virkelig glad for at jeg har fået det lavet, så jeg er fri for kontaktlinser. Især når man lider af pollenallergi..
Super behandling
Super behandling, god og hjælpsom personale.
Følte mig helt tryg.
Perfekt behandling
Jeg fik en super behandling, fik alt forklaret ind operationen og de var rigtig gode til at forklarer mig hvad der skulle ske under operationen, så kan kun anbefalde det.
Meget fin behandling
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem, man føler virkelig man betyder noget for dem.
ikke ude efter dine penge....
Jeg var til forundersøgelse og de var meget grundige. Jeg har en bygningsfejl, på det ene øje på kun -1,5 (det andet er på -2,25) og blev afvist da fejlen kunne rettes men givet min alder - 40 år - ville det perfekte syn sikkert kun vare et par år inden alderssynet trådte ind og de mente at jeg hellere skulle vente på at dette skete da det ville udligne min synsfejl på det øje med kun -1,5.
De kunne have operet det ene øje men fravalgte det da de mente tilvænningen ved at få rettet et og ikke dem begge ville virke forstyrrende da min hjerne idag kompensere de lidt ringere øje med det lidt bedre øje.
Virkelig proffessionelle.
Super oplevelse
Fik d. 17/12 2013 lavet en smile laseroperation på Thiele's klinik i kbh. Dagen efter var mit syn på 90% af hvad det skulle være. D. 2/1 2014 har jeg til op følgende konsultation, og der var mit syn på 150%. jeg blev korrigeret med en styrke på -5,25 på begge øjne. Kan kun anbefale Thiele til andre. Jeg havde personligt kun ubehag i det ene øje fra operationen til cirka 6 timer efter. det andet var ok. Da jeg stoppede med øjnedråber efter en uge, kom der lidt ubehag igen, men dryppede derefter en enkelt dag, og så var det væk. Alt i alt er jeg super glad for resultatet.
super service, perfekt resultat.
Kan varmest anbefale en synkorrektion hos Thiele. Fik lavet en SMILE operation. De er super professionelle, virkelig søde folk på klinikken og naturligvis også Katja der lavede de indledende undersøgelser. Har været helt tryg gennem hele forløbet. Er kommet ud med et perfekt syn, der allerede dagen efter operationen er på 120%. Er mere end ovenud tilfreds med hele forløbet. Tak til Katja, Hardy og Louise for fantastisk behandling...
Fin service og perfekt resultat
Fantastisk at være blevet fri for linserne. Rigtig god behandling og service af personalet. Resultatet endte med præcis 0-styrke, så det bliver ikke meget bedre.
Fik foretaget min øjenoperation i september måned og lige fra forundersøgelserne til de efterfølgende checks er jeg blevet mødt af kompetente, smilende medarbejdere...
Fik virkeligt følelsen af at de havde tid nok samt tog alle mine underlige spørgsmål alvorligt.
Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke fik foretaget operationen tidligere, men kan varmt anbefale Thiele Øjenlaser Klinik til andre som påtænker disse operationer.
Sender en stor tak til personalet, specielt Louise....
Mvh
Lars
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.