Thomas Cook Nederland Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Een paar dagen voor we op vakantie gingen kregen we verontrustend bericht of onze vakantie wel door zou gaan ivm faillissement FTI. Mark en zijn team (shout out naar Natalia) hebben alles op alles gez... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een mooie reis gehad naar Marokko voor een scherpe prijs. Het zoeken en boeken van de vlucht, transfer en hotel verliep vlot. We hebben problemen ervaren bij het online inchecken voor de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer een vakantie geboekt bij Thomas Cook. De reisorganisatie vliegt sinds kort weer in Nederland. Na heel lang de prijzen in de gaten gehouden te hebben kwam ik bij Thomas Cook uit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Agregador de viagens

Wij willen voor jou de ideale vakantie realiseren. En we begrijpen als geen ander dat dat voor iedereen anders is. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om je hele reis zelf samen te stellen. Je kiest je bestemming en hotel, en vanaf daar heb jij de touwtjes in handen. Vluchten, kamertypes, transfer, huurauto of verzekeringen: het is geheel aan jou. Geen uren zoeken naar de beste deal, maar in een paar kliks het volledige overzicht. Dit hebben wij allemaal in onze innovatieve boekingstool gegoten, zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met aftellen. Alles voor een onvergetelijke ervaring!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

193 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Poolse oplichting met faillissement

Boek hier nooit, dit is Oplichting! Wij hebben een brief ontvangen en daarop een telefoontje in het engels met een vreemd verhaal. Thomas Cook zou failliet gaan en of we onze boeking wilde overzetten naar esky (Pools bedrijf). Alle voorwaarden zouden hetzelfde blijven maar zonder SGR. Of we even akkoord gingen. Trap hier niet in!! Mijn man zoekt op dit moment contact met de ANVR en andere consumenten organisaties.

22 de janeiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Heb er 2 h over gedaan om iets geboekt…

Heb er 2 h over gedaan om iets geboekt en betaald te krijgen .
Eerste hotel : betaling met 3 kaarten geprobeerd en 2 banken --> lukte niet . Sorry ....
Tweede hotel : Sorry kunnen geen verbinding krijgen met hotel
Derde hotel : Sorry geen boeking mogelijk probeer ander
Dit moet beter kunnen !!

7 de outubro de 2024

Mooie reis naar Marrakesh

We hebben een mooie reis gehad naar Marokko voor een scherpe prijs.
Het zoeken en boeken van de vlucht, transfer en hotel verliep vlot.
We hebben problemen ervaren bij het online inchecken voor de vlucht.
Na enkele mails belde Mark Verbunt, de Country Manager van Thomas Cook Nederland, me persoonlijk op en zorgde voor de oplossing.
Klantvriendelijk, professioneel en snel. Je voelt je als klant gewaardeerd. Dat verdient 5 sterren!

27 de julho de 2024

Goede hulp bij onverwacht

In januari de vakantie voor augustus geboekt. Dus met alle vroegboek-voordelen. Een paar dagen voor vertrek kwam het telefoontje dat een tussenpersoon failliet was gegaan en dat de hotelreservering niet was gedaan.
Thomas Cook heeft een paar dagen heel hard gewerkt om te zorgen dat wij alsnog een vakantie in een vergelijkbaar resort konden houden. En dat is ruimschoots gelukt.
Zeer vriendelijk, duidelijke uitleg en goed op de hoogte gehouden.

Website van Thomas Cook is vaak lastig om op in te loggen, het eigen account wordt vaak niet herkend. Het is best mogelijk dat het pas bij de achtste keer werkt.

1 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Wederom een top service net zoals vorig…

Wederom een top service net zoals vorig jaar! Wat is het toch fijn om met mensen te kunnen praten die verstand hebben van zaken, helaas lukt dat niet veel meer. Door een faillissement van FTI was onze kamer plots geannuleerd. Mark belde zelf op omdat hij ons persoonlijk wilde helpen hiermee. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een ander hotel, inclusief de geregelde upgrade. En wat hebben we genoten! Dit hotel was veel beter dan die andere dus eigenlijk hadden we geluk met de annulering.
Mark en Rebecca nogmaals super bedankt! En zoals ik de vorige keer zei, volgend jaar zien jullie ons weer terug.

1 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn helden voor onze vakantie

Enkele weken geleden kreeg ik de melding dat er een faillissement was en hierdoor het hotel was geannuleerd. Mijn contactpersoon was Mark en hij heeft op slechts 3 dagen tijd alle stress en slapeloze nachten kunnen omkeren naar vreugde als ik hoorde dat hij en zijn team het geregeld hadden om onze kamer toch veilig te stellen zodat we met ons gezin op reis kunnen gaan in augustus. Wat vooral veel vertrouwen gaf was de persoonlijke aanpak, bereikbaarheid voor al mijn vragen en zorgen... zelfs s'avonds of in het weekend!! Deze mensen hebben echt hard gewerkt voor ons en voor alle andere gedupeerden.
1000x dank aan Mark en het team!!!

29 de julho de 2024