Hos Tibergs Möbler hittar du ett noggrant utvalt sortiment av möbler och inredning för hela hemmet. Vi erbjuder allt från soffor, sängar och matbord till förvaring och belysning – alltid med fokus på kvalitet, design och funktion. Vår ambition är att göra det enkelt för dig att skapa ett hem som känns personligt, genomtänkt och hållbart över tid, oavsett om du söker en enstaka möbel eller vill inreda ett helt rum.
Tibergs Möbler har funnits på Bangatan 19 i Majorna, Göteborg sedan 1923 och är idag stolta över att leverera möbler till kunder i hela Sverige. I vår butik, som sträcker sig över 3 000 m² fördelat på fem våningar, hittar du ett brett utbud av möbler och inredning – från sängar och soffor till förvaringslösningar och matgrupper.
Vi samarbetar med välkända varumärken inom möbler och inredning, såsom Sits, Hilding, Rowico Home och Stolab. Med vårt breda sortiment kan du enkelt hitta rätt stil – från modern och skandinavisk design till mer klassiska uttryck. Flera av våra soffor och sängar kan dessutom anpassas efter dina behov, där du själv väljer modell, tyg, färg och detaljer.
Du kan handla hos oss både online och i vår butik i Göteborg, där vi erbjuder personlig service och rådgivning. Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt möbler, och finns därför här för att guida dig – från materialval till planering av hela rum.
Vi strävar efter att erbjuda en smidig köpupplevelse, trygg leverans och möbler som håller över tid. Besök oss i Göteborg eller handla enkelt online på tibergsmobler.se – vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt möbler för ditt hem.
Bangatan 19, 414 63, Göteborg, Suécia
Não respondeu a opiniões negativas
Oerhört dåligt bemötande från Lasse på reklamationsavdelningen då vi fått en skada på en liten byrå från Torkelsson och ifrågasatte kvalitén på deras klarlack. Lasse ifrågasatte genast oss som kund utan att blinka och blev väldigt anklagande i tonen angående hur vi hanterat möbeln. Trots att vi påtalat att vi inte gjort något som strider mot tillverkarens instruktioner möttes vi av total misstro och anklagelse om felhantering av oss. Vi har handlat för mycket pengar hos detta företag på senare tid och vid
reklamation på en förhållandevis billig möbel får ett sådant här bemötande. Bedrövligt och sluthandlat på Tibergs Möbler av oss.
Alltså jag är så otroligt nöjd med min köpupplevelse! Bor i Malmö så var lite tveksam inför att beställa från Tibergs då de ligger i Göteborg och jag inte känner någon som handlat där. Men eftersom att jag kunde betala med klarna så tänkte jag att det brukar vara en trygghet då man kan välja ”betala inom 30 dagar” och då kan man betala först när varan kommer och allt är som det ska.
Och allt var verkligen toppen, trevlig säljare i butiken när jag ringde dit för mer info om möbeln, trevligt leverantör som kom och levererade och bar in. Möbeln är precis som jag tänkt mig och var oerhört väl inpackad , Englesson Tv-möbel med lift slim för 55”.
Verkligen 5 stjärnor från mig!

Resposta da Tibergs Möbler
Otroligt nöjd med mitt första köp från Tibergs Möbler! Jag köpte Kontinentalsäng Family Start från märket Hilding i tyget Osby beige. Jag var först inne i butiken i Göteborg och fick hjälp av en duktig säljare, beställde sedan hem sängen hemifrån när jag funderat lite över färg på tyget. Leveranstiden var snabbare än förväntat och jag bad om att få den levererad ett visst datum & tid då jag skulle flytta. Detta var absolut inga problem, det löste de hur smidigt som helst. 20 minuter efter att jag hade fått nycklarna till mitt nya boende så kom en trevlig grabb och levererade sängen. Hur smidigt som helst! Sängen är jag extremt nöjd med, tyget är mycket finare än vad jag hade förväntat mig. 10/10!

Resposta da Tibergs Möbler
Var i butiken i veckan för att nya möbler till vardagsrummet. Flera säljare i butiken , och fick inte ens ett hej . Extremt nonchalant personal . Så möblerna kommer inte inhandlas i denna butik . Maria
Vi köpte ett bord för 30000, på illäggsskivan var det ett stort slipmärke som de påstår är naturlig åring, de skickar sedan massa bilder på åldringar i trät på bord i butiken som inte alls ser ut som vår skiva.
Bordet hade sett bättre ut om vi köpt det på Ikea. Undvik att handla här!
Otrevlig kundtjänst
Ingen känsla för service
Inget förtroende
De håller inte leverans tiden de lovar, vi fick produkten flera veckor senare än vad vi förväntade oss!
Vi är så nöjda efter vårt besök och köp hos Tibergs möbler i Göteborg. Vi fick en fantastisk säljare Lena Hallberg som hjälpte oss med våra frågor och funderingar. Lenas fantastiska kompetens om möbler gjorde att vi fick så mycket berättat om möblerna. Vi är så nöjda med inköp av Howard soffa 3,5 sits svängd, Howard fåtölj, Chic fåtölj med pall samt curve soffbord. Leverans kom ett par veckor före leveransdatum och levererades av en trevlig ung man. Stort Tack Lena Hallberg för all hjälp. Kundnummer: 25838
Mycket otrevlig kundtjänst som inte godtog en reklamation på en soffa där plasttyget som finns under kappen gått sönder efter att man flyttat soffan från ena rummet till det andra. Hela handen åkte nästan in och tyget sprack. Detta hände på en soffa som var ca en månad gammal bara.
Även själva soffan som skulle vara så mysig och mjuk stämde inte. Min man blev uppläxad med att man måste puffa dunet. Som om vi inte visste det då vi tidigare haft en soffa som innehöll dun och vet hur man ska handskas med en sådan stoppning.
Sämsta servicen från ett möbelföretag vi någonsin haft! Kommer aldrig mer handla från Tibergs!

Resposta da Tibergs Möbler
Hade en otroligt dålig upplevelse och faktiskt den sämsta servicen jag någonsin har fått. Otrevlig personal som inte återkommer efter att de lovar att höra av sig. Sedan när man ringer efter en vecka för att få återkoppling, så svarar de inte och skickar sedan ett mejl: vad var det ni ville? Helt otroligt

Resposta da Tibergs Möbler
Köpte en visningshörnsoffa som har två olika tyger. Skickar mail med foton och förklaringar men nej det är inget fel på tygerna och dom är inte olika. 30 minuter senare får jag ett mail till som säger att jag som kund ska titta och noggrant känna efter på tyget och provsitta soffan och att det är mitt ansvar om jag inte gjort detta tillräckligt. Min rekommendation är köp inte något hos Tibergs Möbler.
Fine møbler desverre utrolig dårlig kundeservice og sur betjening.. styr unna denne butikken.

Resposta da Tibergs Möbler
Säger väl allt om det företaget när man svarar fyra år senare🙄

Resposta da Tibergs Möbler
Otroligt dålig kundservice. Lång svarstid och det kostar dig dyrt om du vill lämna tillbaka. Undvik!

Resposta da Tibergs Möbler
En inspirerande och personlig möbelbutik, en av Göteborgs bästa. Alltid lika trevligt och hjälpsamt bemötande. Kan varmt rekommendera Tibergs Möbler!

Resposta da Tibergs Möbler
Beställde en stol som jag betalade för direkt och fick återkoppling efter 3 veckor att stolen inte längre finns. Otroligt dåligt system som låter en beställa och betala för varor som inte finns.

Resposta da Tibergs Möbler
Har länge tänkt att möblera om i vardagsrummet och köpa lite nytt. Drömde om en grön sammetssoffa.
Slank in på Tibergs strax före stängningsdags en söndag eftermiddag för att se vad de hade. En trevlig säljare lyssnade på mina funderingar och visade tygprover. Jag slog till och beställde en soffa från Engelsson, som hon pratat så varmt för.
Det blev en grön sammetssoffa för över 30.000:- Men när den väl efter 10 veckor kom hem blev jag så besviken.
Den är så illa tapetserad, när de har sytt i tjädern (passpoalen) i sammetstyget, har de töjt ut tyget så att det rynkar sig i sömmarna. Tjäder hamnar också 2cm över innerdynans hårda kant. Där kommer det att slitas och bli märke i sammetstyget efter ett tag. Arbetet ser amatörmässigt ut. Dessutom har tyget också vänts åt fel håll på ena gaveln och på den ena kudden.
Jag åkte till butiken dagen efter jag fick hem soffan och visade säljaren bilder. Hon reagerade precis som jag över hur slarvigt den är tapetserad. Hon bad mig visa bilderna till sin kollega, även hon reagerade. De bad mig gå in på deras hemsida och reklamera. (Märkligt att butiken inte har den servicen att man kan reklamera i butiken).
Enligt leverantören är det inget produktionsfel och sammetstyget är dataskuret därför kan den inte vändas åt fel håll.
Då jag har 40års erfarenhet av att arbeta med textilier sömnad och produktion, köper jag inte den förklaringen. Visst kan man vända ett tygstycke fel, även om det är dataskuret.
Tibergs anser att det inte är något fel på soffan. Så här sitter jag nu med en dyr soffa som ser tafsig ut.
Hade tänkt möblera klart vardagsrummet, köpa soffbord och lite annat. Men nu har jag lagt ner det, det tog all min energi, jag tappade sugen.

Resposta da Tibergs Möbler
Snabb leverans. Fick dock en vara i fel träsort men det avhjälptes snabbt med hjälp av kundservice. Inom några dagar hade jag rätt pall på plats och kunde skicka tillbaka den felaktiga varan i vändande leverans.

Resposta da Tibergs Möbler
Köpte ett matsalsbord för närmare 25000kr. Det gick ca 2 månader sedan upptäckte vi en stor och djup spricka i träskivan. Vi hörde av oss till dem och det dröjde många dagar innan vi fick svar. De sa att vi kunde fixa det själva. Vi hade fått med en litet repairkit när vi fick bordet som vi skulle använda. Jag mailade tillbaka att kittet inte räckte då sprickan va både lång och djup. De bemödade sig inte svara! Kundservice??

Resposta da Tibergs Möbler
Vi har inrett ett hus i fjällen på 93m2 och köpt merparten av möblerna hos Tibergs under perioden april till oktober 2022.
Vi har fått suverän service i de olika valen, förslag på alternativa lösningar, samt bra bemötande och engagemang när en leverans var försenad.
Tibergs har kunden i Fokus och löser ditt behov

Resposta da Tibergs Möbler
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.