Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Op het laatste moment nog snel tickets voor concert besteld. Binnen 10 minuten geregeld. Tickets meteen binnen via de mail. Makkelijke website!

Classificada 2 em 5 estrelas

Er waren mij tickets schriftelijk toegezegd. Die zouden ca èèn week voor het optreden geleverd worden. Dat gebeurde niet en jullie waren ook niet bereikbaar. Uiteindelijk ben ik direct voor het opt... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ondanks dat jullie in het weekend gesloten zijn , kwam er toch een antwoord. Door onverwachts extra uitvoering van blaasorkest was de info van aanvangstijd niet juist. En daar had ik een vraag over.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het bestellen ging goed, maar door een storing bij KPN kwam mijn ticket niet in mijn mail. Gelukkig had ik 'm al via jullie site gedownload. En Tim heeft ook nog 2 mails gestuurd of alles was goedg... Ver mais

Informações sobre a empresa

Na 5 dagen nog geen tickets,

Na 5 dagen nog geen tickets,

14 de junho de 2024

Resposta da TicketsCornerNL

De bestelbevestiging alsmede de tickets worden automatisch direct na betaling per mail verstuurd. Deze behoort binnen enkele seconden bij de ontvanger binnen te komen. Het kan zijn dat deze in de spam van de ontvanger komen. Wellicht kunt u even in de spam kijken. Uiteraard kan het zo zijn dat mailtjes niet bij de ontvanger aankomen, door welke omstandigheden dan ook. Daarom staat er ook duidelijk op onze website dat wanneer de tickets niet binnen een paar minuten aankomen, u gewoon contact op kunt nemen. Dan lossen we het direct op. Wij vinden het dan ook spijtig om dit via een negatieve review op Trustpilot te moeten vernemen, zonder dat u eventjes contact opneemt.

Wij zullen zometeen nogmaals de bestelbevestiging en tickets handmatig versturen. Graag vernemen wij of ze dan alsnog aankomen.

Tim Jansen - TicketsCornerNL

Update: het probleem lag bij uw provider. Inmiddels hebben wij contact gehad met uw provider. Volgens hen kunt u nu weer mail ontvangen.

Het behoort niet tot onze service, maar graag gedaan🤩

Classificada 3 em 5 estrelas

Email, Whatsapp en Post kost dik geld!

Beetje raar dat een email €1 kost en Whatsapp bericht bijna €2,50. Rare manier van geld verdienen. Mag hopen dat er aan de tickets zelf niets verdiend wordt.

6 de abril de 2024

Beste Dennis,

De tarieven worden duidelijk gecommuniceerd op onze website. Zowel tussen TicketsCornerNL en organisator als TicketsCornerNL en koper. TicketsCornerNL biedt als een van weinige aanbieders in Nederland tickets aan te versturen via Whatsapp of per post. Uiteraard zijn daar kosten aan verbonden. Alsnog is TicketsCornerNL één van de goedkoopste providers van Nederland.

TicketsCornerNL

Classificada 1 em 5 estrelas

slechte bereikbaarheid

slechte bereikbaarheid
in het weekend geen ticket te verkrijgen
veel mensen gehoord waarbij het niet lukte een kaartje te kopen via internet

9 de novembro de 2023

Resposta da TicketsCornerNL

TicketsCornerNL is 24/7 bereikbaar. Tickets zijn gewoon online te koop.

Classificada 3 em 5 estrelas

Prima site, maar..

Prima site, maar wel jammer dat het via de smartphone niet werkt althans bij mij en een vriend niet. Uiteindelijk via computer besteld.

22 de outubro de 2023

Resposta da TicketsCornerNL

Waarschijnlijk ligt de oorzaak bij je telefoon? Hier werkt het gewoon.

Classificada 2 em 5 estrelas

Lang geprobeerd kaartjes te bestellen…

Lang geprobeerd kaartjes te bestellen voor een concert van het Pauluskoor.
Met mijn up-to-date mobiel lukte dat niet. Een vraag stellen via de chat ging ook niet.
Uiteindelijk geprobeerd met een heel oude laptop, en dat lukte wel!

22 de outubro de 2023

Resposta da TicketsCornerNL

Wanneer is de vraag via chat gestuurd? Wij hebben namelijk geen onbeantwoorde vragen in Whatsapp.

Toch nog......

3 de junho de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.