Hele goede service! Professioneel, prettig en goed contact via telefoon en e-mail. Men denkt goed met de klant mee en de producten waren zoals besproken. De volgende order is alweer bij Tiger besteld... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Naar aanleiding van redelijk last-minute aanvraag uitstekend geholpen, order is correct uitgevoerd en er werd goed meegedacht en geadviseerd m.b.t. het onverwachte aanpassen van de leverdatum i.v.m. d... Ver mais
Super blij met onze bestelling. De eerste levering was niet helemaal volgens plan gegaan maar dit werd in No-time hersteld. Tiger Concept gaat echt voor 100% klanttevredenheid.
Super communicatie in de aanloop naar het ontvangen van een super gaaf, helemaal voor ons op maat gemaakte usb stick. Onze groep 8 leerlingen zijn super trots op hun nieuwe stick!
Informações sobre a empresa
SPECIALIST IN RELATIEGESCHENKEN Tiger Concept biedt de grootste selectie innovatieve en betaalbare promotionele producten voor beurzen, evenementen en product branding. We hebben jarenlange ervaring in de promotionele business. Graag delen we die kennis en helpen we jou om het product te kiezen dat het meest aansluit bij jouw wensen en doelen.
Informações de contacto
Trasmolenlaan 12, 3447 GZ, Woerden, Holanda
- 030 2600 400
- info@tigerconcept.nl
- tigerconcept.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
OMG! Van Eyck USB-Stick
Dank u voor het mooie en unieke ontwerp van onze USB stick. Jullie denken creatief mee en zochten gericht naar oplossingen voor onze vragen. Jullie hebben een handig en visueel sterk ontwikkelingsproces die ons helpt tot een prachtige USB-stick te komen waar we al veel complementen voor gehad hebben. Hartelijk dank voor de service.

Resposta da Tiger Concept BV
Goede samenwerking
Bij de 1e bestelling was de communicatie wat onduidelijk. Nu de 2e bestelling gedaan met hetzelfde logo, dit was makkelijk en snel. Ook de verzending ging goed.

Resposta da Tiger Concept BV
Prima service
Ondanks het feit dat ons bedrijfslogo niet het goede formaat had, heeft Tiger Concept ons een heel mooi product kunnen leveren. Ik ben erg tevreden over het snelle antwoord op mijn vragen en het zoeken van oplossingen. Ik zal zeker voor een volgende keer als eerst bij Tiger Concept zoeken voor een mooi kado met logo.
Super Tigers!
Leuk contact. Zeer flexibel, top kwaliteit. Snel en accuraat! Creatief meedenkend en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden!
Goede communicatie
Goede communicatie, snelle reactie en goede prijs-kwaliteit verhouden.
Een fijn bedrijf om mee te werken
Een fijn bedrijf om mee te werken, goede communicatie en service.
Eindejaar cadeau via Tiger Concept BV…
Eindejaar cadeau via Tiger Concept BV geregeld. Is naar volle tevredenheid geweest. Was even spannend wat de datum van levering zou worden wat uiteindelijk veel eerder werd geleverd.
De medewerkers waren erg enthousiast over het product nl message in a bottle.
Tevreden over onze aankoop
Goede service, snelle levering en we kregen zelfs enkele gegraveerde USB-doosjes extra zonder dat deze aangerekend werden.
Bedrijf dat meedenkt en echte service bied!
Er wordt goed meegedacht en de service is top bij dit bedrijf! Ze hebben ervoor gezorgd dat wij een ontzettend leuke en mooi product als eindejaarsactie aan onze klanten konden geven!
Top geadviseerd en snelle afhandeling!
Prima bedrijf
Prima bedrijf, vriendelijke en hulpvaardige mensen achter de telefoon. Snelle levering. Wij hadden tijdsdruk maar zelfs eerder geleverd dan verwacht. Keurige opdruk ook.
Klein minpuntje is dat je overal de twee nogal lijvige brochures bij krijgt. Ik heb er inmiddels dus zes liggen en de pakketten worden er onnodig heel zwaar (om te handelen) van. En ik gooi ze meteen weg want ik heb er al één van beide in de kast liggen.
Super Hele mooie producten en een…
Super Hele mooie producten en een snelle levering. Wij zijn helemaal blij.
Leuke en originele gadgets
Leuke en originele gadgets, goede prijs-kwaliteit verhouding en eenvoudig bestelproces. Wel kwam de factuur erg laat, waardoor ik twijfelde of we deze niet al eerder hadden gehad (kostte wat tijd om dat uit te zoeken).
Conform de gemaakte afspraken en…
Conform de gemaakte afspraken en proefdruk is het eindproduct geleverd. De levertijd was goed.
Prima contact en service vanuit…
Prima contact en service vanuit Tiger-Concepts.
Fijne communicatie en top eindresultaat
Snelle en heldere communicatie, vlotte levering en - niet onbelangrijk - een prachtig eindresultaat.
Goede kwaliteit en snelle levering
De begeleiding van offerte tot levering was zeer goed. We kregen snel antwoord op onze vragen en de door ons gewenste aanpassingen werden snel doorgevoerd. Levering was ruim op tijd en zeer goed kwaliteit. We hebben ook leuke reacties ontvangen van onze klanten.